07 / 05 / 2024

Borçka Belediye Meclisi imar komisyonu

Borçka Belediye Meclisi imar komisyonu

Borçka Belediye Meclisi, 5393 Sayılı Yasanın 20. Maddesi uyarınca Şubat birleşimi için yukarıda belirtilen üyelerin katılımı ile 02.02.2016 gün ve saat 13:00 de Belediye Meclis toplantı salonunda toplandı. Gündem okundu ve görüşmeye geçildi.

Alanya Belediye Meclisi'nde imar görüşüldü!

Alanya Belediye Meclisi’nde önemli açıklamalarda bulunan Başkan Yücel, “İmar Barışı’ndan faydalanabilirim ümidiyle kaçak yapıya yönelen vatandaşlarımıza tavsiyem boşa zarar etmesinler. Hepsini tek tek yıkacağız” diye uyardı.

Kağıthane Belediye Meclisi Nisan ayı toplantısı yapıldı!

Kağıthane Belediye Meclisi yeni belediye başkanı AK Partili Mevlüt Öztekin'in başkanlığında ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Borçka Belediye Meclisi imar komisyonu seçildi!

Borçka Belediye Başkanlığı Nisan 2016 Meclis toplantısı yapıldı.Belediye Meclis toplantı salonunda Belediye ve Meclis Başkanı Aslan Atan’ın başkanlığında yapılan toplantıya, Ziver Yılmaz’ın haricinde diğer üyelerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Kaş Belediye Meclisi'nin toplantısında imar görüşüldü!

Antalya’nın Kaş İlçesi Belediye Meclisi, Mart ayı olağan toplantısı yapıldı. Kaş Belediyesi Mart ayı meclis toplantısını Başkan Halil Kocaer başkanlığında yaptı. Toplantıya 25 meclis üyesinden 23’ü katıldı.

Borçka Belediye Meclisi'nin Şubat toplantısında imar görüşüldü!

Borçka Belediye Meclisi, 5393 Sayılı Yasanın 20. Maddesi uyarınca Şubat birleşimi için yukarıda belirtilen üyelerin katılımı ile 02.02.2016 gün ve saat 13:00 de Belediye Meclis toplantı salonunda toplandı. Gündem okundu ve görüşmeye geçildi.

Aliağa Belediye Meclisi'nin 30 Milyon TL borçlanma talebi reddedildi!

Aliağa Belediye Meclisi’nin değişmez gündem maddesi haline gelen 30 Milyon TL borçlanma talebi Şubat ayı meclis toplantısında da oyçokluğu ile reddedildi. Şubat toplantısı Belediye Başkan Yardımcısı Mehmedali Özkurt başkanlığında gerçekleştirildi.

Düzce Belediye Meclisi bugün toplanıyor!

Düzce Belediye Meclisi 2016 dönemi, Şubat ayı toplantısı, 1. birleşimi, bugün saat 18.30’da Cedidiye Mahallesi İstanbul Caddesi Belediye Hizmet Binası Meclis Toplantı Salonunda aşağıdaki gündem ile yapılacak.

Çatalca Belediye Meclisi Şubat Ayı Toplantısı yapıldı!

Çatalca Belediye Meclisi Şubat ayı Toplantısı 1 Şubat 2016 Pazartesi günü saat 10:30’da yapıldı. Çatalca Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleşen toplantıda iki gündem maddesi görüşüldü.

Silivri Belediye Meclisi Şubat Ayı Toplantısı bugün!

Silivri Belediye Meclisi’nin 01/02/2016 Pazartesi tarihine rastlayan Şubat Ayı toplantısının I. Birleşiminin I. Oturumu, saat 17.00’de Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirilecek. Meclis toplantısında görüşülecek gündem maddeleri şu şekilde;

Karacabey Belediye Meclisi'nin Şubat ayı gündeminde imar var!

Karacabey Belediye Meclisi, Şubat ayı toplantısını Çarşamba akşamı gerçekleştiriyor. Belediye Meclisi, saat 17.00'de gündem dışı gelenler hariç 10 maddeyi görüşmek üzere bir araya gelecek.

Esenler Belediye Meclisi 1 Şubat'ta toplanıyor!

Esenler Belediye Meclisi'nin 5. Seçim Yılı 3. Dönem 2016 Şubat Ayı Meclis Toplantısı, 1 Şubat 2016 tarihinde gerçekleştirecek. Meclis toplantısı, Esenler Belediye Başkanlığı'ndaki Meclis Salonu'nda, saat 15.00’da başlayacak.

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi toplandı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Ocak ayı ilk toplantısı gerçekleştirildi. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, ilk olarak bir önceki ay gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili olarak bilgilendirmede bulundu.

Beykoz Belediye Meclisi’nde Ocak ayı toplantıları sona erdi!

Beykoz Belediye Meclisi Ocak Ayı’nın üçüncü birleşimini Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in başkanlığında gerçekleştirdi. Toplantıda gündemdeki raporlar ve müdürlük teklifleri görüşülerek karara bağlandı.

Borçka Belediye Meclisi imar komisyonu Haberi

Borçka Belediye Meclisi imar komisyonu

Belediye Meclisi, 5393 Sayılı Yasanın 20. Maddesi uyarınca Şubat  birleşimi için yukarıda belirtilen üyelerin katılımı ile 02.02.2016 gün ve saat 13:00 de Belediye Meclis toplantı salonunda toplandı. Gündem okundu ve görüşmeye geçildi.


GÜNDEM:

1 –  Açılış ve Yoklama,

2 –  Saygı Duruşu,

3 –  Bir Önceki Toplantı Tutanakların Sunumu,

4 –  Ön Ödemeli Su Sayaçlarına Geçilmesinin Görüşülmesi,

5 –  İşçi Toplu Sözleşmesinin Görüşülmesi,

6 –  Şehir içi Dolmuş Ücret tarifesinin görüşülmesi,

7 –  Kapanış.

Gündemin 1. maddesi gereği,

Açılış ve yoklama yapıldı, yoklama sonucunda Meclis  üyelerinin tümü toplantıya katıldığı görülerek, birleşim açıldı.

Gündemin 2. maddesine geçildi.

Atatürk ve Silah Arkadaşları ile Türk Büyükleri anısına bir dakikalık saygı duruşu gerçekleştirildi.

Gündemin 3. maddesine geçildi.

Ocak 2016 olağan birleşim tutanakları üyelere dağıtıldı. Oturum sırasında görüşülüp tutanaklara geçmeyen veya görüşülmediği halde tutanaklara geçen konu olup olmadığı...