06 / 05 / 2024

Bornova Ergene mahallesinde satılık bina

Bornova Ergene mahallesinde satılık bina

İzmir Bornova'da bulunan 1.051,31 metrekare yüzölçümüne sahip bina, İzmir 7. Satış Memurluğu tarafından 28 Mayıs 2015 günü saat 16:25 ile 16:35 arası ihale ediliyor.

Bornova Belediyesi'nden kaçak yapı temizliği!

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, Yakaköy Mahallesinde 2B arazileri üzerinde inşa edilmiş olan kaçak yapıların yıkımına ilişkin kamuoyunda sıkça sorulan soruları cevapladı.

Bornova'da riskli binalar yıkılıyor!

Bornova Belediyesi, Ergene Mahallesi 555 ve 523 sokaklar arasında bulunan 8 riskli yapı için yıkım çalışmalarını başlattı. 

Bornova'da evlerin yıkıldığı alanda hobi bahçesi kurulacak!

İzmir Bornova'daki Eğridere mahallesinde yolların ayrılıp evlerin yıkıldığı heyelanının nedeninin arazide hobi bahçesi kurma çalışmaları olduğu iddia edildi.

Bornova'da 6.2 milyon TL'ye satılık 4 gayrimenkul!

Bornova Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü İzmir İli, Bornova Kemalpaşa, Bornova Ergene ve Bornova Kazımdirik ilçelerinde yer alan 4 adet gayrimenkulü toplamda 6 milyon 205 bin TL bedel ile satışa çıkardı. 

Tekirdağ Ergene'deki altyapı çalışmaları tamamlandı!

Ergene'ye bağlı Vakıflar Mahallesinde çalışmaları bitirilen altyapı ve kanalizasyon hattında inceleme yaparak yetkililerden bilgi alan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak devam eden kaldırım, asfalt ve çevre düzenlemesi çalışmalarını inceledi.

Tekirdağ Ergene Masal Parkı bu yıl tamamlanacak!

Ergene İlçesi'ne bağlı Yeşiltepe Mahallesinde yapılması planlanan Masal Parkı Proje çalışmalarının başlayacağının müjdesi verildi.Ergene Belediyesi Masal Parkını 2015 yılı içerisinde hayata geçirmeyi hedeflediklerini açıkladı.

Bornova Ergene resmi kurum alanı imar planı askıda!

İzmir Bornova İlçesi, Ergene Mahallesi 238 ada 6-7 parsellerde “Resmi Kurum Alanı”na ilişkin hazırlanan 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği yeniden askıya çıktı...

Bornova'nın iki katlı salon projesinin inşaatına başlanacak!

Bornova Belediyesi, Atatürk Mahallesinde çok amaçlı, iki katlı, modern bir düğün salonu yapacak. Her katta 300 kişilik salon olacak, bodrum katında da otopark bulunacak.

Bornova'da satış memurluğundan 1 milyon TL'ye satılık depo!

İzmir 13. Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu; Bornova'nın Ergene Mahallesi'nde yer alan depo olarak kullanılan alanı 1 milyon TL'den satışa çıkarıyor. İhalesi 22 Ekim'de yapılacak.

Büyükşehir Bornova Ergene Mahallesi'ndeki arazi için tahsis iptal davası açıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Hazine Müsteşarlığı' nın mera olduğu gerekçesiyle mahkeme kararıyla 2005 yılında elinden aldığı Bornova Ergene Mahallesi' ndeki arazi için tahsis iptal davası açıyor...

Kavuklar Gayrimenkul Point Bornova nerede!

1+1, 2+1 ve 3+1 konutların bulunduğu Kavuklar Gayrimenkul Point Bornova nerede? sorusunun yanıtı şöyle: Kavuklar Gayrimenkul Point Bornova adres: 4174 Sokak No:4 Bağburnu Mevkii Bornova-İZMİR...

Kavuklar Gayrimenkul Point Bornova iletişim!

Point Bornova'da 2+1 dairelerin fiyatı 242 bin TL'den başlıyor. Kavuklar Gayrimenkul Point Bornova iletişim bilgileri kapsamında satış ofisi telefon numarası 0232 435 46 46 şeklinde belirtiliyor...

Bornova Ağaçlı Yol 120 milyon liraya satıldı!

Özelleştirme İdaresi tarafından satışa çıkartılan Bornova Ağaçlı Yol’daki Karayolları Bölge Müdürlüğü’nün arazisinin sahibi belli oldu. Araziyi 120 milyon 420 bin TL’ye AK Partili Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Murat Akdemir aldı.

Bornova Ergene mahallesinde satılık bina Haberi

Bornova Ergene mahallesinde satılık bina

İzmir Bornova'da bulunan 1.051,31 metrekare yüzölçümüne sahip bina, İzmir 7. Satış Memurluğu tarafından 3 milyon 250 bin TL'ye satışa çıkarılıyor.


Taşınmazın ihalesi açık artırma usulüyle İzmir Adliyesi Zemin katta bulunan G Blok 9 nolu müzayede salonunda yapılacaktır.



1 NO'LU TAŞINMAZIN


Özellikleri : İzmir il, Bornova İlçe, Erzene Mah. 8279 Ada No, 1 Parsel Nolu Taşınmaz Hükümet konağı ve Bornova meydanına 550 m. Direk uzaklıkta bulunan konuma sahip olup, mevcut konusu ve toplu taşıma araçlarının güzergahı olan Mustafa Kemal Caddesi ve Kazım Karabekir Caddesine yürüme mesafesindedir, mevcut haliyle ulaşımın sağlandığı 456, 27 ve 26 sokakların dar ve düzensiz yapısı nedeni ile ulaşım olumsuz olarak etkilenmekle birlikte mevcut imar durumuna göre yapılaşmanın sağlanması ve imar yollarının açılması sonrasında konumu dikkate alınarak ulaşım imkanlarının iyi...