28 / 04 / 2024

bornova erzene imar planı

bornova erzene imar planı

Bornova Erzene Mahallesi 540 Sokak'ta Gediz Elektrik Dağıtım A.Ş'nin karşısında bulunan elektrik direği tehlike saçıyor. Kentsel dönüşüm çerçevesinde düzenlenen sokakta direğin ortada kalması imar planlarının yanlış mı yapıldığı sorusunu akla getirdi.

Ege Üniversitesi kampüs alanında imar planı değişikliği!

İzmir Bornova İlçesi, Erzene Mahallesi'nde 4 bin 400 metrekarelik alanın “İbadet Alanına” dönüştürülmesi ve meri planlarda bulunan “cami” kullanımının park alanına dönüştürülmesi amacıyla hazırlanan imar planı değişikliği askıya çıktı...

İzmirlilerden imar planı tepkisi! Belediye önünde eylem yaptılar!

Egenin incisi İzmir'in Bornova ilçesi için hazırlanan imar planları İzmirlilerden büyük tepki çekti. İşte konuyla ilgili detaylar...

İzmir'in etrafındaki faylar her an 6-6.5 şiddetinin üzerinde deprem üretebilir!

Bornova Belediyesi, deprem master planını hazırlamak için çalışmalara başladı. Bornova Belediyesi, imar planlarını ilçe genelini kapsayacak çalışmalardan çıkacak sonuçlara göre yapmayı planlıyor. 

İzmir Bornova'daki heyelan bölgesine 34 konut inşa edilecek!

İzmir Valiliği, Bornova'da heyelandan etkilenen bölgelerde inşa edilecek konutlar için imar çalışmalarının İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne gönderildiğini dile getirdi.

Bornova Hacılarkırı'ndaki imar değişikliğine mahkeme engeli!

İzmir 4. İdare Mahkemesi tarafından Bornova Hacılarkırı’nda bulunan eski askeri alanın ‘Toplu İşyerleri, Ticaret, Akaryakıt + LPG Servis İstasyonu gibi kullanımlarının dönüştürülmesiyle ilgili plan değişikliği iptal edildi.

Altındağ ve Çamlıkule’nin imar sorunu meclis gündeminde!

İzmir Bornova Belediye Meclisi Ekim ayı toplantısı Başkan Mustafa İduğ’un başkanlığında toplandı. Toplantıda  imar planlarıyla ilgili AK Parti Grubu adına Sait Tatlı ve Selma Kısa’nın verdiği önergeler damga vurdu. 

Bornova Belediyesi'nden 11.4 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Bornova Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü; Bornova Erzene, Bornova Kazımdirik ve Bornova Egemenlik ilçelerinde yer alan 3 adet gayrimenkulü toplamda 11 milyon 404 bin TL bedelle satışa çıkardı. 

İzmir Bornova'da imar planı değişikliği onaylandı!

İzmir Bornova'da 1/5.000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1.000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği onaylandı.

Bornova Belediyesi'nden Milli Eğitim Bakanlığı’na arsa tahsisi!

Bornova Belediyesi’nin Erzene Mahallesi 498, 707 ve 719 sokaklar arasında bulunan ve imar planında yol, yeşil alan ile ilkokul olarak görülen 3 bin 500 metrekarelik arsası, Milli Eğitim Bakanlığı’na tahsis edildi.

Bornova'da satılık 3 arsa! 11,4 milyon TL'ye!

Bornova'nın Erzene, Kazımdirik, Egemenlik İlçeleri'nde yer alan arsa nitelikli taşınmazlar T.C Bornova Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü tarafından satışa sunuluyor. Arsaların toplam muhammen bedeli 11 milyon 404 bin TL  olarak belirlendi. 

Bornova'da imar masası kurulacak!

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, İmar Barışı ve getirdiği yenilikler konusunda önemli açıklamalarda bulundu. 

Bornova'nın imar sorununu imar barışıyla çözdük!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Bornova'nın en önemli meselesi olan imar ve elektrik su meselesini imar barışıyla çözdük

İzmir Bornova'da 5.5 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İzmir İli, Bornova İlçesi, Erzene Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 5 milyon 500 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarılıyor. 

Bornova'da 1 günde imar 10 günde ruhsat!

Bornova Belediyesi imar durumu belgesi taleplerini bir günde, ruhsat taleplerini ise 10 günde sonuçlandırıyor.

bornova erzene imar planı Haberi

bornova erzene imar planı

Bornova Erzene Mahallesi 540 Sokak'ta Gediz Elektrik Dağıtım A.Ş'nin karşısında bulunan elektrik direği tehlike saçıyor. Kentsel dönüşüm çerçevesinde düzenlenen sokakta direğin ortada kalması imar planlarının yanlış mı yapıldığı sorusunu akla getirdi.



İzmir'de kentsel dönüşüme uğramış bazı yerlerde ortaya çıkan sorunlar görenleri şaşkına uğratıyor. Bornova Erzene Mahallesi 540 Sokak'ta , yolun ortasında kalan elektrik direği her gün kaza olmasına neden oluyor. Gediz  Elektrik Dağıtım A.Ş. bürosunun hemen yanın' da yer alan bu direğe ise vatandaşlar tepki gösterdi. 


DİREK GEDİZ ELEKTRİK'İN YANINDA! 


Bornova'nın işlek sokaklarından biri olan 540 Sokak'ın orta yerinde bulunan direğe sitem eden vatandaşlar, yüzlerce aracın bu sokağı kullandığını ve direğin kazaya davetiye çıkardığını söylediler. 


Her gün bir kazanın meydana geldiğini iddia eden vatandaşlar, Gediz Elektrik'in karşısında bulunan bu direğe bir çözüm bulunmamasına...