24 / 07 / 2024

Bornova Evka-4 tapu

Bornova Evka-4 tapu

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Evka-4 Yapı Kooperatifi ortaklarının 25 yıllık tapu hasretine son verdi. Başkan Atila, “Mutlu ve huzurlu yaşamanızı diliyorum” dedi.

Tapu sahipleri için son 4 gün! Ödemeyenler yandı!

Milyonlarca tapu sahibinin gündeminde yer alan emlak vergisi ödemeleri için son 4 güne girildi. Peki emlak vergisi nasıl ve nereden ödenir? 

Antalya Rüzgar Luxury 4'te hemen tapu fırsatı!

Erta Yapı tarafından  Antalya’nın en gözde ve yeni yerleşim merkezlerinden Lara’ya komşu olan Antalya Rüzgar Luxury 4'te hemen tapu fırsatıyla satışlar devam ediyor. İşte detaylar...

Tapu sahipleri aman dikkat! O ücret 4 bin lirayı geçemeyecek! Hemen göz atın!

Tapu sahipleri aman dikkat... O ücret 4 bin lirayı geçemeyecek... Hemen göz atın...

Lusso Bornova geliyor! Yeni proje!

Avcılar İnşaat yeni projesi Lusso Bornova için düğmeye bastı. Lusso Bornova'da 4+1, 5+1, 7+2 ve 9+2 konut tipleri yer alıyor...

Web Tapu'dan yapılan satışlar koronavirüs salgını döneminde 4 kattan fazla arttı!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürü Mehmet Zeki Adlı yaptığı açıklamada, koraonavirüs salgını döneminde Web Tapu üzerinden yapılan satışların 4 kattan fazla artarak 1 milyon 350 bine ulaştığını söyledi.

İzmir Büyükşehir'den 600 bin TL'lik kamulaştırma!

Kent içi ulaşımı rahatlatacak projeleri hayata geçirmeye devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bornova Evka 3 Mahallesi ile Ankara Caddesi arasındaki yeni bağlantı yolu için 600 bin TL'nin üzerinde kamulaştırma yaptı.

4 maddede tapu iptali ve tescil davası!

Avukat Kadir Kurtuluş ile Avukat Figen Şimşek, 4 maddede tapu iptali ve tescil davası konusunu kaleme aldı...

Bornova'da 6.2 milyon TL'ye satılık 4 gayrimenkul!

Bornova Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü İzmir İli, Bornova Kemalpaşa, Bornova Ergene ve Bornova Kazımdirik ilçelerinde yer alan 4 adet gayrimenkulü toplamda 6 milyon 205 bin TL bedel ile satışa çıkardı. 

İzmir Bornova'da 4.2 milyon TL'ye icradan satılık 2 arsa!

İzmir İli, Bornova İlçesi, Doğan Köyü'nde yer alan tarım arazisi ve arsa vasıflı 2 adet gayrimenkul toplamda 4 milyon 264 bin 660 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

İzmir Bornova'da 4.2 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İzmir ili Bornova İlçesi Altındağ Mahallesi, Kalabak Mevki'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 4 milyon 284 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

İzmir Büyükşehir'den 800 kişilik yurt!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, üniversite öğrencilerinin barınması için Bornova Evka 3'te 800 kişilik yurt inşa edecek.

Bornova Belediyesi'nden 12 milyon TL'ye satılık 4 arsa!

Bornova Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü tarafından 4 ayrı mahallede bulunan 4 arsa ihale ile satışa sunuluyor...

Tapu işlemleri 2017'de yüzde 4,5 arttı!

Tapu işlemleriyle ilgili değerlendirme yapan Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı, Tapu dairelerinde yapılan satışlarda bir önceki yıla göre yüzde 4,5 artış yaşandığını söyledi.

Bornova Evka-4 tapu Haberi

Bornova Evka-4 tapu

1992 yılında işçilerin ücret alacaklarına karşılık olarak bornova Belediyesi tarafından tahsis edilen arazi üzerinde konut yapmak üzere kurulan Evka-4 Yapı Kooperatifi’nin ortakları tapularına kavuştu. 


Şahin Tepesi Restoran’da düzenlenen genel kurulda kooparatifin tasfiye süreci tamamlandı. Kooperatifin genel kuruluna katılan Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, ortaklara tapularını verdi.  


Başkan Atila, “Sizlerle bu mutluluğu paylaşmak benim için çok anlamlı ve çok onurlu. Ruhsatlarınızı ve tapularınızı bizim dönemimizde almanızdan büyük bir mutluluk duyuyoruz. İnşallah daha güzel evlere, tapulara kavuşursunuz. Kooperatifimizin ortaklarının önemli bir bölümü Bornova Belediyesi’ne emek vermiş işci arkadaşlarımızdan oluşuyor. Sizlerle bu anı birlikte yaşamak bizim için çok önemli. Güzel yuvalarında sonsuza dek mutlu ve huzurlu bir biçimde sağlıkla yaşamanızı diliyorum” şeklinde...