28 / 07 / 2024

Bornova park projeleri

Bornova park projeleri

Modern semt parklarıyla daha yaşanılır bir kent yaratmayı hedefleyen İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bornova Rafet Paşa Mahallesi'nde yepyeni bir projeyi daha hayata geçiriyor.

İzmir Bornova’nın parklarına modern dokunuş!

Bornova Belediyesi, daha yaşanabilir ve modern bir kent yaratmak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Çocukların zihinsel ve fiziksel gelişimlerine katkı sağlayan ve ilçenin dört bir yanında bulunan parklardaki daha kullanışlı ve ilgi çekici hale getiriliyor.

Mia Park Bornova ön talep topluyor! Yeni proje!

Mia Yapı imzası taşıyan Mia Park Bornova projesi ön talep topluyor. Teslimleri 24 ay sonra gerçekleştirilecek olan projede toplam 420 adet konut bulunuyor.

İzka İnşaat Park Yaşam Bornova!

İzka İnşaat Park Yaşam Bornova ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte İzka İnşaat Park Yaşam Bornova detayları...

Park Yaşam Bornova güncel fiyat listesi!

Park Yaşam Bornova güncel fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte Park Yaşam Bornova güncel fiyat listesi ve proje detayları...

Park Yaşam Bornova fiyat!

Park Yaşam Bornova fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Park Yaşam Bornova fiyat bilgisi ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Park Yaşam Bornova nerede?

Park Yaşam Bornova nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Park Yaşam Bornova nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Park Yaşam Bornova satışta! Yeni proje!

İzka İnşaat tarafından hayata geçirilen Park Yaşam Bornova'da yer alan daireler lansmana özel fiyatlarla satışa çıkarıldı. Proje dahilinde fiyatlar 825 bin TL'den başlıyor.

İzmir projeleri uluslararası dört ödül kazandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin; Portakal Vadisi, İzmirdeniz, Gürçeşme Doğa Parkı ve Sasalı Araştırma Enstitüsü projeleri sürdürülebilirlik dalında uluslararası dört ödülün sahibi oldu.

Ci Group Mavişehir ve Bornova’da yeni yatırımlar yapacak!

Park 414 AVM, Molly Malone’s ve Allways Yapı gibi önemli projelere imza atan Ci Group Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Aktaş, doğru yönetim ve doğru takım anlayışıyla başarıya ulaştıklarını dile getirdi.  “Allways Çiğli’yi tamamladıktan sonra, Mavişehir ve Bornova’da da yatırımlar yapacağız” dedi. 

Outdoor Factory Katar'da 750 milyon dolarlık tema park kuracak!

Outdoor Factory’nin Kurucu Ortağı Toygar Yedigöz, Katar ile ilgili planladıkları projeleri açıkladı. Yedigöz, ülkede 750 milyon dolarlık tema park kuracaklarını söyledi.

Sakarya Maltepe Park ve Adakule açıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin vizyon projeleri arasında yer alan Maltepe Park ve Adakule gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı. 

Ömer Faruk Başaran'dan Millet Bahçesi'ne kültür parkı önerisi!

Başaranlar Yatırım Holding Başkanı Ömer Faruk Başaran, Millet Bahçesi Projesi’ni çok beğendiğini belirterek, kendi projeleri olan “Türk Kültür Parkı” ve “Zoo İstanbul”un da bu projeye dâhil edilmesini teklif etti.

Sakarya Arifiye Park'ın temeli atıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin vizyon projeleri arasında yer alan Arifiye Park projesinin temeli atıldı.

Mega Yapı'dan Karşıyaka ve Bornova'ya konut projeleri yolda!

Mega Yapı, İzmir Karşıyaka’da 73 dairelik butik bir projeye hazırlanıyor. Projede satışlar Şubat 2018’de başlayacak. Bornova’da 160 dairelik bir proje* için de hazırlanan şirket Çeşme’de de turizm yatırımı planlıyor.

Bornova park projeleri Haberi

Bornova park projeleri


Modern semt parklarıyla daha yaşanılır bir kent yaratmayı hedefleyen İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bornova Rafet Paşa Mahallesi'nde yepyeni bir projeyi daha hayata geçiriyor. Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı tarafından projesi hazırlanan ve uygulama çalışmaları başlatılan yeni semt parkı 5 bin 110 metrekare alanda kurulacak. Parkın içerisinde 2 bin 210 metrekare yeşil alanın dışında, 597 metrekarelik bir çocuk oyun alanı, 143 metrekarelik bir kondisyon alanı, bir basketbol sahası, 102 metrekarelik kuru havuz yüzeyi ve parkı çevreleyen 225 metre uzunluğunda tartan pist bulunacak. Ayrıca çocuk oyun alanının üzeri gölgeleme amacıyla 300 metrekarelik bir alanı kaplayacak şekilde “estetik görünümlü asma germe örtü” sistemiyle kapatılacak. Böylece Bornovalılar hem yeni bir cazibe merkezi kazanacak, hem de bölgedeki çocuklar ve gençler oyun ve spor alanına kavuşacak.



İzmir...