18 / 05 / 2024

Bornova park yenileme

Bornova park yenileme

Bornova Belediyesi, daha yaşanabilir ve modern bir kent yaratmak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Çocukların zihinsel ve fiziksel gelişimlerine katkı sağlayan ve ilçenin dört bir yanında bulunan parklardaki daha kullanışlı ve ilgi çekici hale getiriliyor.

Mia Park Bornova ön talep topluyor! Yeni proje!

Mia Yapı imzası taşıyan Mia Park Bornova projesi ön talep topluyor. Teslimleri 24 ay sonra gerçekleştirilecek olan projede toplam 420 adet konut bulunuyor.

İzka İnşaat Park Yaşam Bornova!

İzka İnşaat Park Yaşam Bornova ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte İzka İnşaat Park Yaşam Bornova detayları...

Park Yaşam Bornova güncel fiyat listesi!

Park Yaşam Bornova güncel fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte Park Yaşam Bornova güncel fiyat listesi ve proje detayları...

Park Yaşam Bornova fiyat!

Park Yaşam Bornova fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Park Yaşam Bornova fiyat bilgisi ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Park Yaşam Bornova nerede?

Park Yaşam Bornova nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Park Yaşam Bornova nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Park Yaşam Bornova satışta! Yeni proje!

İzka İnşaat tarafından hayata geçirilen Park Yaşam Bornova'da yer alan daireler lansmana özel fiyatlarla satışa çıkarıldı. Proje dahilinde fiyatlar 825 bin TL'den başlıyor.

Gültepe K-Park Otoparkı yenilendi!

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin yerel seçimlerde verdiği otopark için verdiği sözü yerine getirerek K-Park Otopark'ında yenileme çalışmaları yaptırdı.

Bornova’da kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı!

Bornova Belediyesi detaylı bir çalışma sonucu hazırladığı “Çamdibi – Altındağ Bölgesi Kentsel Yenileme Projesi”ni hayata geçirmek için harekete geçti. 40 bin yapının yüzde 11’nin iyi, yüzde 12’sinin kötü olduğu tespit edildi.

Ci Group Mavişehir ve Bornova’da yeni yatırımlar yapacak!

Park 414 AVM, Molly Malone’s ve Allways Yapı gibi önemli projelere imza atan Ci Group Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Aktaş, doğru yönetim ve doğru takım anlayışıyla başarıya ulaştıklarını dile getirdi.  “Allways Çiğli’yi tamamladıktan sonra, Mavişehir ve Bornova’da da yatırımlar yapacağız” dedi. 

İzmir Konak'ta 3 yılda 42 park yenilendi!

İzmir Konak'taki park yenileme çalışmaları devam ediyor. Konak Belediyesi bu kapsamda 42 parkı baştan aşağı yeniledi.

Trabzon Meydan Parkı'ndaki çalışmalar tamamlandı!

Yatırımlarına devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi Meydan Parkı II. etap kentsel yenileme çalışmalarını tamamladı. Parkı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hizmete açacak.

İzmir'de İhsan Alyanak Parkı açıldı!

İzmir’in eski başkanlarından olan ve hayatını kaybeden İhsan Alyanak’ın adını taşıyan Kılıçreis Mahallesindeki İhsan Alyanak Parkı, yürütülen bakım ve yenileme çalışmalarıyla yeniden açıldı.

Topkapı Kültür Parkı Yenileme projesi imar planı askıda!

İstanbul Topkapı Kültür Parkı Yenileme Revizyon Avan Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıya çıkarıldı...

Bornova park yenileme Haberi

Bornova park yenileme


Bornova Belediyesi, fiziksel yatırımlarının yanı sıra ilçenin daha çağdaş bir görünüme kavuşması için kullanım süresini doldurmuş materyalleri yeniliyor. Özellikle çocukların keyifli vakit geçirmesine olanak sağlayan ancak yıllar içinde yıpranmış oyun grupları ve bağımsız oyun elemanları yenileriyle değiştiriliyor. Çocukların zihinsel ve fiziksel gelişimleri göz önünde bulundurularak yeni oyuncaklar, ilçenin dört bir yanındaki parklara yerleştiriliyor. Ayrıca, oyun alanlarının daha hijyenik ve güvenli bir hale getirmek için kum alanlar kauçuk kaplanıyor.

Herkes için spor

Çocuklara yönelik oyun gruplarının yanında yetişkinlere yönelik olarak spor aletleri de yenileriyle değiştiriliyor ve yeni spor alanları oluşturuluyor. Vatandaşları sağlıklı yaşamın ayrılmaz bir parçası olan spora teşvik etmek için konulan spor aletleri, her kesimden Bornovalıya spor yapma imkanı sunuyor. Ayrıca, vatandaşların keyifli bir ortamda vakit geçirmelerini sağlayan yıpranmış oturma bankları...