25 / 07 / 2024

Borsa İstanbul alım

Borsa İstanbul alım

Borsa İstanbul verilerinden derlediği bilgilere göre, yabancı yatırımcılar Mayıs ayında 151 milyon dolarlık net alım gerçekleştirdi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesinde İSPER personel alımı yapacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesinde yer alan İSPER A.Ş. kapsamında istihdam edilmek üzere 32 yeni personel alımı yapılacağı kaydedildi. Buna göre, başvuru şartları neler? Adaylarda aranan nitelikler neler ve başvurular nereden ve nasıl yapılacak?

KİPTAŞ personel alımı yapacak! KİPTAŞ 2024 personel alımı için nereden, nasıl başvurulur? 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın personel alımı yapacağı açıklandı. Peki KİPTAŞ hangi pozisyonlar için personel alacak? 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi 77 personel alımı yapacağını duyurdu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesinde İSPER A.Ş tarafından toplam 77 personel alımı yapılacağı açıklandı. Buna göre başvuru şartları neler ve  kimler başvuru yapabilecek? 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Halk Ekmek, personel alımı yapacağını duyurdu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki olan İstanbul Halk Ekmek tarafından 40 personel alımı yapılacağı, adayların istihdam edileceği açıklandı. Yapılan duyuruda, adaylarda aranan nitelikler neler ve başvurular nereden ve nasıl yapılacak?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi personel alımı yapacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) bünyesinde garson ve aşçı yardımcısı personel alımı yapılacağı duyuruldu. Buna göre, başvuruların nereden ve nasıl yapılacağı ve adaylarda aranan nitelikler ile başvuru şartlarının neler olduğu merak ediliyor...

Metro İstanbul personel alımı yapacak! 

Metro İstanbul tarafından duyurulan ilanlara göre 100'den fazla personel alımı yapılacağı duyuruldu. Bu kapsamda hangi alanlara personel alımı yapılacak? Başvuru şartları nelerdir ve adaylar  başvurularını nereden ve nasıl yapacaklar?

İstanbul Metro personel alımı yapacak...

İstanbul Metro A.Ş bünyesinde iki  personel alımı yapılacağı açıklandı. Bu kapsamda, başvuru şartları neler? Kimler başvuruda bulunabilecek? Başvurular nereden ve nasıl yapılacak?

Borsa yatırımcıları dikkat! Borsada beklenen zirve göründü! Uzman isim alım fırsatını açıkladı!

Borsa İstanbul’da BIST 100 endeksi güne yüzde 0.56 oranında düşüşle 9759 puan seviyesinden başlarken uzman isim borsa yatırımcılarını uyardı.

Borsa İstanbul'da ocakta yabancıların en çok alım satım yaptığı hisseler

Borsa İstanbul’da yabancı yatırımcıların ocak ayı itibariyle en fazla alım-satım yaptığı hisseler belli oldu. İşte yabancıların en çok alım ve satım yaptığı 10 hisse.

İlk kez atanmak üzere memur alımı başladı! O belediye tek tek açıkladı! 10 memur, 12 zabıta memuru alacak! 

İstanbul'un en büyük ilçelerinden biri olan Kadıköy Belediyesi ilk kez atanmak üzere memur alımı yapacağını açıkladı. Tek tek  açıkladığı ilanda 10 memur ve 12 zabıta memuru alımı yapacağı yer alıyor. İşte detaylar...

Borsa İstanbul'da yabancı yatırımcı rüzgarı: En çok hangi hisselerden alım yapıyorlar?

Borsa İstanbul'da yabancıların en çok alım yaptığı hisseler ile yabancı çıkışı yaşanan hisseler belli oldu. İşte ayrıntılar...

İstanbul'da o belediye personel alımı yapacak! Belediyede çalışmak isteyenler hemen baksın! Kadro dağılımı açıklandı

Belediye personel alımları binlerce kişi tarafından yakından takip ediliyor. Son gelen alım ilanına göre  İstanbul Fatih Belediyesi personel alımı yapacağını duyurdu. Belediyede çalışmak isteyenler hemen baksın! Kadro dağılımı açıklandı.

Buğday ve arpa alım fiyatları açıklandı: Borsada son dakika rakamlar ne oldu? Çiftçiler dikkat! 

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından buğday ve arpa alım fiyatları geçtiğimiz günlerde açıklandı. Peki borsa borsa son dakika güncel buğday, arpa, mısır fiyatları kaç lira oldu? İşte 9 Haziran 2023 fiyat listesi...

Borsa İstanbul alım Haberi

Borsa İstanbul alım

Borsa İstanbul'da, yabancı yatırımcılar geçen ay 151 milyon dolarlık net alım gerçekleştirdi.


AA muhabirinin Borsa İstanbul verilerinden derlediği bilgilere göre, borsada, mart ayındaki 48 milyon dolarlık net satış dışında aylık bazda yılbaşından bu yana net alım yapan yabancı yatırımcılar, mayısı da 151 milyon dolarlık alımla tamamladı.


Yabancı yatırımcının, mayıstaki 151 milyon dolarlık alımıyla yıl başından bu yana gerçekleştirdiği net alım tutarı 1 milyar 367 milyon dolara yükseldi.


Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, geçen ay yabancı yatırımcıların alışlarının desteği ile TL bazında yüzde 3,05, dolar bazında ise yüzde 3,75 yükseliş kaydetti.


- Yabancılar mayısta en çok Hacı Ömer Sabancı Holding hissesi aldı


Yabancı yatırımcılar 98 milyon dolarlık net alımla geçen ay en çok Hacı Ömer Sabancı Holding hissesi tercih ederken, en fazla satış yaptıkları hisse...