01 / 05 / 2024

Borsa istanbul işlemleri

Borsa istanbul işlemleri

Borsa İstanbul AŞ, Endekse Bağlı Devre Kesici Sistemi'nin ikinci kez devreye girmesiyle borsada tüm hatlarda işlemlerin yeniden askıya alındığını ve işlemlerin saat 14.53.17'den itibaren kaldığı yerden devam edeceğini aktardı.

Borsada işlemler geçici olarak durduruldu!

Yaşanan son gelişmelere göre, Borsa İstanbul AŞ, Endekse Bağlı Devre Kesici Sistemi'nin devreye alınmasıyla pay piyasasındaki tüm sıralarda işlemlerin geçici bir süre durdurulduğunu, saat 16.23'ten itibaren işlemlerin kaldığı yerden süreceğini belirtti.

Fuzul GYO'da Borsa İstanbul için geri sayım başladı! Fuzul GYO'nun halka arzı ne zaman? 

Fuzul GYO, Borsa İstanbul için gün saymaya başladı. Peki Fuzul GYO'nun halka arzı ne zaman? İşte tüm merak edilenler...

Borsa İstanbul için dikkat çeken 5 talep!

7,7 büyüklüğündeki deprem sonrası kayıpların üç gün içinde yüzde 16'yı aştığı Borsa İstanbul'da işlemler durdurulmuş oldu. İşlemlere kapatılan borsada 'durdurma' işleminin cuma gününe kadar sürmesi talep edilirken, gündeme ise borsaya 10 milyar liralık kaynak girişi sağlayabilecek beş talep gelmiş o

TKSB GYO, Borsa İstanbul'da pay sattı!

TKSB GYO yeni pay alma haklarının kullandırılmasından sonra kalan 43 milyon 716 bin 609,83 TL tutarındaki nominal değerli payları Borsa İstanbul A.Ş. Birincil Piyasa'da satışa sundu ve satış işlemleri tamamlandı...

GSD Denizcilik Gayrimenkul 30 Ekim'de Borsa İstanbul'da pay geri alımı yaptı!

GSD Denizcilik Gayrimenkul tarafından 30 Ekim 2018 tarihinde Borsa İstanbul'da pay geri alım işlemleri gerçekleştirildi... 

GSD Denizcilik Gayrimenkul, Borsa İstanbul'dan pay geri alımı yaptı!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşat Sanayi ve Ticaret, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Borsa İstanbul'da gerçekleştirilen pay geri alım işlemleri hakkında açıklama yaptı.

İstanbul emlak vergisi ödeme işlemleri!

Emlak vergisi, 1319 sayılı Emlak Vergisi Kanunu gereğince ödeniyor. Taşınmaz mal sahipleri bu vergiyi her sene ödemek ile mükellef oluyor. İşte İstanbul emlak vergisi ödeme işlemleri..

Kooperatif kuruluş işlemleri 2015!

Kooperatiflerin kurulması için kanunen 7 ortak olması gerekiyor. Bu sayının tamamlanamaması durumunda kooperatif kurulamıyor. Peki bu sayıyı tamamlayan ortakların ne yapmaları gerekiyor? İşte kooperatif kuruluş işlemleri 2015...

Müteahhitlik yetki belgesi işlemleri!

Yapı Müteahhitleri ve Şantiye Şefleri Yönetmeliği gereğince; Yapı müteahhidi yetki belgesi numarası, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı İl Müdürlüğünce veriliyor. Peki, müteahhitlik yetki belgesi işlemleri nelerdir?

Merkezi sistemden bireysel doğalgaza geçiş işlemleri!

Bir merkezden elde edilen ısıtma enerjisinin binalara dağıtılmasını ve bağımsız bölümlerin ısıtılmasını sağlayan sisteme, merkezi ısıtma sistemi deniyor. Peki, merkezi sistemden bireysel doğalgaza geçiş işlemleri nelerdir?

Tapu işlemleri 2015!

Tapuda yapılacak işlemlerin gerçekleşmesi için tarafların istenen belgeler ile birlikte başvurularını yapmaları gerekiyor. Peki, gayrimenkul alım satım işleminde tapu dairesinde istenen evraklar nelerdir? Alıcı tapu işlemleri için nasıl randevu alır?

Müelliflik işlemleri ücretleri 2015!

Mimarlık ve mühendislik tasarım hizmetlerini, ana uğraş konusu olarak seçmiş olan ve yapıların proje, hesap ve çizimleri hazırlayan gerçek veya tüzel kişiliklere müellif deniyor. Peki, müelliflik işlemleri ücretleri 2015 ne kadar?

Riskli yapı tespit işlemleri hızlandırıldı!

Muhtemel deprem, sel baskını, heyelan gibi durumlarda yıkılma ve ağır hasar görme tehlikesi bulunan riskli binaların tespit işlemleri hızlandırıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tespit için Türkiye genelinde 817 kurum ve kuruluşu görevlendirdi.

Tüketici hakem heyeti konut kredisi dosya masrafı iade işlemleri!

Konut ve ihtiyaç kredisi gibi bireysel kredi kullanılan tüketiciler, ne için ödediklerini bilmedikleri dosya masraflarının iadesini isteyebiliyor. Peki, tüketici hakem heyeti konut kredisi dosya masrafı iade işlemleri nelerdir?

Borsa istanbul işlemleri Haberi

Borsa istanbul işlemleri

Borsa İstanbul'un Endekse Bağlı Devre Kesici Sistemi'nin devreye girmesiyle ilgili Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) bir açıklama yaptı.

Borsa İstanbul'un Endekse Bağlı Devre Kesici Sistemi tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada, saat 14.23.17 itibarıyla endekse bağlı devre kesicinin tetiklendiği, pay piyasasındaki tüm işlem sıralarında, Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasasındaki (VİOP) pay ve pay endekslerine dayalı sözleşmelerde ve Borçlanma Araçları Piyasası (BAP) pay senedi repo pazarında işlemlerin geçici olarak durdurulduğu aktarılarak, şunlar kaydedildi: "Pay Piyasasında sürekli işlem yöntemi uygulanan paylar, gayrimenkul yatırım fonları, girişim sermayesi yatırım fonları ve gayrimenkul sertifikalarında saat 14.43.17'de tek fiyat emir toplama, 14.48.17'de eşleştirme yapılacak ve 14.53.17'den itibaren işlemlere kaldığı yerden sürekli işlem ile devam edilecektir. Pay Piyasasında tek fiyat işlem yöntemi uygulanan paylarda saat 14.43.17'de tek fiyat emir...