08 / 05 / 2024

Borsa İstanbula cephe giydirmesi

Borsa İstanbula cephe giydirmesi

Sarıyer'de 23 bin 976 metrekare alan üzerine inşa edilen Borsa İstanbul Merkez Bina cephesi, Çuhadaroğlu MN 50 mikro kondens kanallı giydirme cephe sistemi ile yapılıyor.

Borsa İstanbul’a cephe giydirmesi!

Sarıyer'de 23 bin 976 metrekare alan üzerine inşa edilen Borsa İstanbul Merkez Bina cephesi, Çuhadaroğlu MN 50 mikro kondens kanallı giydirme cephe sistemi ile yapılıyor.

Çuhadaroğlu, Borsa İstanbul merkez bina cephesini örüyor!

İstanbul’un Sarıyer ilçesinde 23.976 metrekare alan üzerine inşa edilen Borsa İstanbul Merkez Bina cephesi, Çuhadaroğlu MN 50 Mikro Kondens kanallı giydirme cephe sistemi ile yapılıyor.3

Furkan Cephe Kaplama Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Furkan Cephe Kaplama Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Doğukan Göksel tarafından 100 bin TL sermaye ile 10 Ağustos'ta Pendik, Yeni Mahallesi, Abdülhalik Renda Caddesi'nde kuruldu.

Çelikler Dış Cephe Mantolama İnşaat Ve Alüminyum Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çelikler Dış Cephe Mantolama İnşaat Ve Alüminyum Sanayi Ticaret Limited Şirketi Murat Çelik ve Oktay Çelik tarafından 20 bin TL sermaye ile 4 Ağustos 2015 tarihinde Kağıthane'de kuruldu.

Aydoğan İnşaat cephe sorununa dikkat çekti!

Kentsel dönüşümün kalbinin attığı Kadıköy'de firma sayısı 500'e ulaşırken, binalarda cephe sorunu ortaya çıkmaya başladı.

Kuyumcukent, Borsa binalarının inşaat ruhsatlarını aldı!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları, Yenibosna'da inşa edilecek Borsa İstanbul Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası Binası ve Borsa Kule Binasına ait inşaat ruhsatlarının onaylandığını KAP'a bildirdi.

Promaks Metal Cephe Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Promaks Metal Cephe Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ömer Gül tarafından 50 bin TL sermaye ile 13 Temmuz'da Büyükçekmece, Pınartepe Mahallesi, Avrupa Caddesi 'nde kuruldu.

Pelikan Cephe Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pelikan Cephe Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mehmet Demir ve Mehmet Egemen Poyraz tarafından 50 bin TL sermaye ile 1 Temmuz 2015 tarihinde Kartal'da kuruldu.

Golden Cephe İnşaat Alüminyum Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Golden Cephe İnşaat Alüminyum Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ali İhsan Atay tarafından 10 bin TL sermaye ile 18 Haziran 2015 tarihinde Ümraniye'de kuruldu.

2000 yılında Galata Kulesi'nin dış cephe onarımı bitmiş!

Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Yüksek Kurulu'nun kararları doğrultusunda başlatılan Galata Kulesi'nin dış cephe onarımı ve temizliği 2000 yılında tamamlanmış. Onarım çalışmaları için 235 milyar lira harcanmış.

Piramit Mimari Cephe Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Piramit Mimari Cephe Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Özkan Çakmak, Ali Gürbüz ve Onur Kaplan ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 11 Haziran'da Bağcılar'da kuruldu.

Tek Cephe Sistemleri Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tek Cephe Sistemleri Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Zeynel Karakaya tarafından 100 bin TL sermaye ile 5 Haziran'da Kartal Cumhuriyet Mahallesi Mektep Sokak'ta kuruldu.

Kuyumcukent'in Borsa Kule inşaatı başlıyor!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları A.Ş. Yenibosna'daki arsası üzerinde yapılacak Borsa binalarına ilişkin projenin onaylandığı, ihaleyi Sayın İnşaat'ın kazandığını KAP'a bildirdi. İşte proje ile ilgili detaylar...

Borsa İstanbula cephe giydirmesi Haberi

Borsa İstanbula cephe giydirmesi

39 bin 422 metrekare inşaat alanına sahip proje kapsamında sosyal alanlar, spor alanları, yeşil alanlar ve otopark yer alıyor. 


Mimari tasarımının Gelişim Mimarlık’ın yaptığı borsa İstanbul Merkez bina dış cephesi Özkocaeli Cam firması tarafından, Çuhadaroğlu MN 50 mikro kondens kanallı giydirme cephe sistemi ile yapılıyor. 


MN 50 sistemi, Çuhadaroğlu’nun performans testlerinden geçen sistemleri arasında yer alıyor.  


Milliyet



Haber Milliyet Business ekinde şu şekilde yer aldı;


İstanbul'un Sarıyer ilçesinde 23 bin 976 metrekare C alan üzerine inşa edilen Borsa İstanbul'un merkez bina cephesi, Çuhadaroğlu tarafından MN 50 mikro kondens kanallı giydirme cephe sistemi ile yapılıyor. 39 bin 422 metrekare inşaat alanına sahip proje kapsamında, açık ve yarı olimpik kapalı yüzme havuzu, kafeterya, aerobik ve aletli jimnastik salonu, sauna, squash, sosyal alanlar, spor alanları, yeşil...