07 / 05 / 2024

Borsa Kule nerede

Borsa Kule nerede

KUYAŞ imzasıyla yükselen Borsa Kule projesinde ikinci etap satışları başladı. Projenin B bloğunda ince işler ve kalan imalatlar tamamlandı...

Borsakule ve Borsakule 2 projesinde toplam 404.2 milyon TL'lik satış yapıldı! 

Kuyaş Yatırım, Borsakule ve Borsa Kule 2 projelerinde yapılan satışları açıkladı. Peki Borsakule ve Borsakule 2 projelerinde ne kadar satış yapıldı? İşte o rakamlar...

Altın, döviz, borsa paranız nerede ise dikkat! İslam Memiş uçuşa geçecek tarihi açıkladı

 Altın üzerine her tahmini tutan Uzman isim İslam Memiş, cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turu aşamasında borsa ve dolar üstünde ki tahminlerini açıkladı. İkinci kez şaşırmaya hazır olun ifadeleri kullanılırken Memiş'ten değerlendirme geldi.

Borsa yatırımcıları kayıplarını kaç günde telafi edecek? BIST 100 endeksinde kısa vadede kritik seviyeler nerede?

Borsa İstanbul 2023 yılına kötü bir performans ile başladı. 23 Ocak’ta başlayıp tam 8 işlem günü aralıksız değer kaybını sürdürdü. 2008 küresel ekonomik krizinden bu yana yaşanan en uzun soluklu düşüşün ardından şimdi bu düşüşlerin nasıl telafi edileceği merak ediliyor.

Elmas Kule nerede? Lokasyon bilgisi!

Elmas Kule nerede sorusunun yanıtı ve lokasyon bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Elmas Kule nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Borsa Kule'nin B bloğunda satışlar başladı!

KUYAŞ imzasıyla yükselen Borsa Kule projesinde ikinci etap satışları başladı. Projenin B bloğunda ince işler ve kalan imalatlar tamamlandı...

Borsa Kule için Boen İnşaat ile anlaştı!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları, Borsa Kule binasının betonarme üst yapı, alt yapı ve çeşitli çelik konstrüksiyon işlerinin tamamlanması amacıyla Boen İnşaat ile 5 milyon 750 bin TL+KDV bedelle sözleşme imzalandı...

Borsa Kule'de satışlar başladı!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları'nın projesi olan Borsa Kule'de lansman öncesinde satışlar başladı. Projede 60 ay vade imkanı sunuluyor...

Ankara Eliz Kule nerede?

Oran&Güven A.Ş. Ortaklığı imzasını taşıyan Eliz Kule projesi 32 ve 27 katlı iki kuleden meydana geliyor. Peki Ankara Eliz Kule nerede?

Adam Kule nerede? Açık adres!

Maltepe Dragos'ta yer alan Adam Kule'de stüdyo ve 1 oda 1 salon konutlar bulunuyor. Adam Kule nerede? Açık adres...

Ankara Veb Tower nerede?

36 katlı bir kule ve 2 katlı bir yapı şeklinde yükselen İncek Veb Tower projesi Vebtaş Mühendislik İnşaat tarafından inşa ediliyor. Peki Ankara Veb Tower nerede?

Dap Yapı Teras Kule Konutları nerede?

Toplam 16 bin metrekare arsa alana yayılan proje 2 blok halinde bulunuyor. Proje Dap Yapı imzası ile yükseliyor. Peki Dap Yapı Teras Kule Konutları nerede?

Teras Kule Kartal Residence nerede?

Ön talep toplanan Teras Kule Evleri'nde satışların yakın zamanda başlaması öngörülüyor. Proje Dap Yapı imzasıyla hayata geçirilecek. Peki Teras Kule Kartal Residence nerede?

Dap Yapı Teras Kule nerede?

Yaklaşık 16 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilecek Teras Kule Residence'de 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor. Peki Dap Yapı Teras Kule nerede?

Borsa Kule nerede Haberi

Borsa Kule nerede

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Borsa Kule Projesi (B) blok ince işlerinin ihalesinin tamamlanması ve satışa sunulması hakkında açıklama yaptı. 

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları'nın İstanbul İli Bahçelievler İlçesi 1541 Ada 1 Parselde kayıtlı, kendi arsası üzerine geliştirdiği Borsa Kule projesinin ikinci etabında satışlar başladı. 

İhalesi tamam

Borsa İstanbul Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası Binası (A Blok) ve Borsa Kule Binası (B Blok) olmak üzere 2 ayrı bloktan oluşan projede B Blok'unun ince işler ve kalan imalatların tamamlanması (mimari, mekanik, elektrik ve cephe kaplama) ihalesi sonuçlandı.

Satışa çıktı

Toplam büyüklükleri 80 metrekareden 1.000 metrekareye kadar farklı ticari ünitelerin bulunduğu projenin bağımsız bölümleri satışa sunuldu.

Gözde konumda

İstanbul Vizyon Parka’a komşu olan Borsa Kule'nin bir cephesi Basın Ekspres Caddesi'ne, bir cephesi Terziler Sitesi'ne bakıyor. 

Borsa...