06 / 05 / 2024

borusan çeşitliliği

borusan çeşitliliği

Mecalac ile yaptıkları anlaşma sonrasında dar alanlarda çalışabilen etkili ve kompakt cihazları Türkiye'ye getirmeyi planlayan Borusan, üretim kapasitesini artırmaya odaklandı. Türkiye pazarının ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde üretim kapasitesi ve çeş

Türk çelik sektörü pazar çeşitliliğiyle yatırımcılara avantaj sağlıyor!

Türk çelik sektörü, gerek pazar çeşitliliği gerekse artan üretim talepleriyle yatırımcılarına avantajlar sağlıyor.

Workindocom hizmet çeşitliliğini artırdı!

Firmalardan personele inşaat sektörünün buluşma noktası olan Workindocom, istikrarlı büyümesini sürdürerek hizmet çeşitliliğini artırdı.

Tekirdağ'da bütçe yetersizliği nedeniyle okullar onarılamıyor!

Tekirdağ'da MEB İnşaat ve Emlak Dairesi Başkanlığı’nın 2019 yılı faaliyet raporuna göre birçok okulun 2019 yılında tamamlanması planlanan onarım ve tadilat işleri bütçe yetersizliği nedeniyle hayata geçirilemedi.

Değerli konut vergisinde itiraz dilekçe örneği!

Değerli konut vergisi 1 Ocak 2020 tarihinden itibaren yürürlüğe girdi. Değeri 5 milyon lirayı aşan konutlar değerli konut vergisine tabi olacak. İşte değerli konut vergisinde itiraz dilekçe örneği...

Veraset ilamı dilekçe örneği 2020!

Bir kimsenin vefat etmesinin ardından miras, mirasçılar arasında pay ediliyor. Kalan miras ve mirasçıların payları veraset ilamında yer alıyor. Veraset ilamı bir dilekçe ile alınabiliyor. İşte veraset ilamı dilekçe örneği 2020...

5 soruda E-haciz işlemi!

Borcunu ödemeyen kişilerin banka hesabı, gayrimenkul, araba ve diğer mal varlıklarına bloke koyulabiliyor. E-haciz işleminin kaldırılabilmesi için öncelikle haczedilen dosya üzerindeki ilgili borcun ödenmesi gerekiyor.

Veraset ilamı dilekçe örneği 2019!

Bir kimsenin vefatının ardından miras, mirasçılara kalıyor. Kalan miras ve mirasçıların payları veraset ilamında görülebiliyor. Veraset ilamı bir dilekçe ile alınabiliyor. İşte veraset ilamı dilekçe örneği 2019..

Erciyes'e yeni iş yerleri inşa ediliyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin yatırımlarıyla dünyanın sayılı kış spor merkezlerinden birisi haline gelen ve yaz mevsiminde de büyük ilgi gören Erciyes’e 8 iş yeri daha inşa ediliyor.

Mirasçılık belgesi istemi dilekçe örneği 2018!

Sulh Hukuk Mahkemesine bir dilekçe ile müracaat edilerek, mirasçılık belgesi istemi alınabiliyor. İşte mirasçılık belgesi istemi dilekçe örneği 2018..

Fenerbahçe Üniversitesi için bağış kampanyası başladı!

Fenerbahçe Kulübü, hayata geçirmeyi planladığı ve 24 Kasım 2016 tarihinde kamu tüzel kişiliğe kavuşan Fenerbahçe Üniversitesi için bağış kampanyası yürütülmeye başlandı. 

Büyük kentler eğitim için arsa bulamıyor!

Türkiye'de değişen eğitim sisteminin tartışıldığı şu günlerde büyük kentlerde de okul için arsa bulma zorluğu yaşanıyor. Örneğin İzmir'de eğitim için belediyenin arsa tahsisi yapması gerekiyor ama zorluk yaşanıyor.

Tabiatı ve Biyolojik Çeşitliliği Koruma Kanun Tasarısı Meclis'te!

Gezi Parkı protestoları sırasında geri çekilen ve doğal alanlarda,tesis yapımına ve mevcut tesislerin de kiralanmasını sağlayan Tabiatı ve Biyolojik Çeşitliliği Koruma Kanun Tasarısı’, yeniden Meclis’e taşındı.

Nef çocukların eğitimi için herkesi bir olmaya davet etti!

Galatasaray Ana Sponsoru olan Nef, attığı her adımda topluma fayda sağlama hedefi ile yeni fikirleri hayata geçirmeye devam ediyor Nef, son olarak Nef Vakfı ile birlikte başlattığı #BirizBirlikteyiz kampanyası ile çocukların eğitimi için herkesi ‘Bir’ ve ‘Birlikte’ olmaya davet etti.

borusan çeşitliliği Haberi

borusan çeşitliliği



Mecalac ile yaptıkları anlaşma sonrasında dar alanlarda çalışabilen etkili ve kompakt cihazları Türkiye'ye getirmeyi planlayan Borusan, üretim kapasitesini artırmaya odaklandı. Türkiye için en uygun ürünlerin dağıtımını yapmayı hedeflediklerini söyleyen Borusan Makina ve Güç Sistemleri Türkiye Direktörü Murat Erkmen, "Bu doğrultuda önemli bir atılım gerçekleştirerek Mecalac ile yeni bir anlaşma yaptık. Kentsel dönüşüm, inşaat, yol ve asfalt sektörlerinin atılım gösterdiği ülkemizde, dar alanlarda çalışabilen etkili ve kompakt cihazları ile Mecalac, büyük yenilikler getirecek" dedi. Geçen yıl İzmir Ege Serbest Bölge'de yapılan yatırımla Mecalac ürünleri üretildiğinin bilgisini veren Erkmen, şu an için Türkiye'de '6MCR' adıyla üretilen tek bir model olduğunu, ancak önümüzdeki dönemde Türkiye pazarının ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde üretim kapasitesi ve çeşitliliğini artırma yoluna gideceklerini söyledi. 



Erkmen, Mecalac'ın Fransa'da iki, Almanya...