05 / 05 / 2024

Borusan Kocabıyık Vakfı

Borusan Kocabıyık Vakfı

Borusan Kocabıyık Vakfı tarafından yaptırılan Asım Kocabıyık Kültür Merkezi açıldı

Kira artışlarındaki yüzde 25 sınırı mahkemelerin yükünü artırdı!

İLKE Vakfı tarafından Hukuk İzleme Raporu’nu yayımlandı. Raporda ekonomik belirsizliklerin yargı süreçlerindeki tezahürü ele alınırken, kira artışlarındaki yüzde 25 sınırının mahkemelerinin yükünü artırdığı belirtildi.

Büyük İstanbul depreminde 2 milyon kişi sokakta kalacak: Megakentteki binaların yüzde 25’nin kullanılamaz hale gelecek!

Türkiye Deprem Vakfı Yönetim Kurulu üyesi ve İnşaat Mühendisleri Odası eski Başkanı Cemal Gökçe İstanbul’da beklenen büyük depremle ilgili açıklamalarda bulundu. İşte Gökçe'nin o açıklamaları...

İstanbul depremi için ürküten açıklama: 48 bin bina yıkılacak!

Aydın'ın turistik ilçesi Kuşadası'nda gerçekleştirilen Deprem ile Kentsel Dönüşüm Kurultayı'nda açıklama yapan AKUT Vakfı Başkanı Nasuh Mahruki "Beklenen İstanbul depreminde yıkılacak iki bina enkazının başına koyacağımız, deprem bilgisi olan bir kurtarıcı bile bulamayacağız" diye konuştu.

Yeşilköy 2001 Eğitim Kültür ve Sağlık Vakfı’na bedelsiz arazi tahsisi mi yapıldı?

Eski Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun, yönetiminde olduğu Yeşilköy 2001 Eğitim Kültür ve Sağlık Vakfı’na üniversite yapılması için 25 yıllığına bedelsiz tahsis ettiği arsaya ilişkin yeni iddialar ortaya çıktı.

Fırtına Vadisi'ndeki 15 kaçak yapı yıkıldı!

Dünya Doğayı Koruma Vakfı (WWF) tarafından korunması gereken 200 ekolojik saha arasında bulunan Rize'nin Fırtına Vadisi'ndeki dere yatağına inşa edilen 21 kaçak yapıdan 15’i yıkıldı.

Boğaziçi'nin yeni Reina'sı Oligark, Kıvılcım Kocabıyık'a ait!

Boğaziçi'nde yeni mekanlar açıldı ve açılmaya devam ediyor. Kıvılcım Pınar Kocabıyık'a ait 5 bin metrekarelik yeni mekanda onlardan biri.

Makedonya'nın en büyük camisi 2020'de açılacak!

Türkiye Diyanet Vakfı tarafından inşa edilen Makedonya'nın en büyük camisinin 2020 yılında hizmete açılması planlanıyor..

Bakırköyspor Vakfı binası yıkıldı!

Bakırköyspor Vakfı binasının kaçak olduğu gerekçesiyle yıkımına başlandı. Durumu tepki gösteren vatandaşlar binanın önünde toplandı. 

Bakırköy Spor Vakfı Sosyal Tesisleri'nde yıkım başladı!

Bakırköy Belediyesi, Bakırköy Spor Vakfı Sosyal Tesisleri ile ilgili kaçak olduğu gerekçesiyle 3 Kasım’da yıkım kararı aldı. Bakırköy Spor Vakfı Sosyal Tesisleri'nde yıkım gece yarısı başladı.

Bakırköy Spor Vakfı Sosyal Tesisleri için yıkım kararı çıktı!

Bakırköy Belediyesi, Ataköy 3-4-11. Kısım’da yer alan Bakırköy Spor Vakfı Sosyal Tesisleri için yıkım kararı aldı.

Ensar Vakfı'nın 9 milyon TL'lik binası yıkılacak!

Ensar Vakfı’nın Ankara'da bulunan binası hakkında yıkım kararı çıktı. Değeri 9 milyon TL olan bina için yıkım çalışması gelecek haftaya başlayacak.

Türkiye Diyanet Vakfı'nın Antalya'daki binası yıkıldı!

Antalya'da Türkiye Diyanet Vakfı'na ait çürük raporu olan bina yıkıldı. Yıkılan bina yerine Kültür merkezi yapılması planlanıyor.

Borusan Holding Afyon'da tesis kurdu!

Slash ve Arkizon Architects tarafından Afyon'da müze gibi tasarlanan tesis inşa edildi. Fabrika, Borusan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kocabıyık’ın hisleriyle hayata geçirildi.

Borusan Kocabıyık Vakfı Haberi

Borusan Kocabıyık Vakfı


Uludağ Üniversitesi Gemlik Sunğipek Asım Kocabıyık Yerleşkesi’nde Borusan Kocabıyık Vakfı tarafından yaptırılan Asım Kocabıyık Kültür Merkezi açıldı. Borusan Holding yönetimi ve Uludağ Üniversitesi (U.Ü.) Rektörü Prof.Dr. Kamil Dilek’in ev sahipliğinde gerçekleşen törende Borusan virtüözleride bir konser...