16 / 05 / 2024

borusan malzeme kullanımı

borusan malzeme kullanımı

Borusan Mannesmann Boru sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Borusan TANAP'ta 1.2 milyon tona yakın boru kullanacak...

Konutta yerli malzeme kullanımı seferberliği!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un açıkladığı inşaatta yerli malzeme kullanılması seferberliğine müteahhitlerden tam destek geldi.

Mega projelerde yerli malzeme kullanımı inşaat sektörüne olumlu yansıyor!

Yurt içinde mega projelerde yerli inşaat malzemesi kullanımı sektöre pozitif olarak yansıyor. Dünyanın önemli ihracatçılarından Türkiye, ‘yeni normal’de de global tedarikte rakiplerinden önde olmak için atağa geçiyor. 

MAPEI uyarıyor: Isı yalıtımı için doğru malzeme kullanımı şart!

Yapı endüstrisinde tamamlayıcı ürünler geliştiren dünyanın önde gelen üreticisi MAPEI, ısı yalıtımında doğru malzeme kullanımı konusunda tüketicileri uyarıyor...

MDArch’tan kullanıcı odaklı ofis tasarımı!

Alışveriş merkezi, otel, konut, ofis ve ticari mekanlar gibi birçok farklı alanda tasarım ve uygulama hizmeti veren Mimar Görkem Volkan öncülüğündeki MDArch tasarımı Gübretaş Merkez Ofisi, doğal malzeme kullanımının ön planda olduğu kullanıcı odaklı ve dinamik tasarımıyla dikkat çekiyor.

İnşaatlarda standart dışı beton kullanımına dikkat!

DEPREME dayanıklı bina inşa etmenin temel bileşenlerinden biri olan kaliteli beton, özel denetim firmaları aracılığı ile denetleniyor. İnşaatlarda standart dışı beton kullanımına dikkat edilmesi gerekiyor.

Borusan Yatırım mali tablosunu yayınladı!

Borusan Yatırım ve Pazarlama A.Ş tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Borusan Yatırım ve Pazarlama A.Ş mali tablosunu yayınladı.

Zeki Toçoğlu: Adakule Projesi ile lojmanlar halkın kullanımına açılacak!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu "Maltepe İçmesuyu Arıtma Tesisi ve su depolarının bulunduğu alanda inşasına başlayacağımız Adakule Projesi ile belediye lojmanlarını hemşerilerimizin kullanımına açacağız" dedi

E.C.A Kombi kullanım alışkanlığınızı hafızasına kaydediyor!

E.C.A., sıcak su kullanım alışkanlığını hafızaya alarak, tüketici dostu Confeo Plus ve de Fortius Plus ürünleriyle performans ve kullanım kolaylığını bir arada sunuyor.

Kaçak enerji kullanımı mutlaka maksimum düzeyde sınırlanmalı!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) tarafından, kaçak enerji kullanımının azami düzeyde sınırlandırılması gerektiği belirtildi. Elektriğin yoksul kesimlere ulaştırılması için önlemler alınmalı.

İmarda karma kullanım alanı nedir?

İmar yönetmeliklerin göre; Yerleşme ve gelişme alanlarında konut kullanımına yönelik olarak planlanan alanları "konut alanı" olarak tanımlanıyor. Peki, imarda karma kullanım alanı nedir? Karma kullanım alanları nelerdir?

Memduh Büyükkılıç: İmarlı gelişmenin ve ekonomik kalkınmanın göstergesi enerji kullanımı!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, bir şehrin imarlı, planlı ve sağlık yapılaşması ile ekonomik kalkınmasının en büyük göstergesinin enerji kullanımındaki limitler olduğunu bildirdi...

Ortak kullanım alanları yönetmeliği!

Ortak kullanım alanları Kat Mülkiyeti Kanunu'nda açıklanıyor. Ortak Kullanım alanları olarak belirlenen alanlardan kat maliklerinin eşit şekilde faydalanabilme hakkı bulunuyor. İşte, ortak kullanım alanları yönetmeliği!

Ortak kullanım alanlarının işgali!

Kat mülkiyetine dahil olan apartmanlarda “ortak yerler” Kat Mülkiyeti Kanununun 4. maddesinde açıklanıyor. Peki, ortak kullanım alanlarının işgali nasıl olur? Ortak kullanım alanlarının işgali davası nasıl açılır?

borusan malzeme kullanımı Haberi

borusan malzeme kullanımı

Borusan Mannesmann Boru sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından yapılan açıklama şöyle;


Hazar bolgesinden çıkarılan doğal gazın Türkiye üzerinden Avurapa'ya taşınmasına yönelik planlanan TANAP boru hattı projesi kapsamında, söz konusu projede kullanılacak çelik borularin tedariğine yönelik olarak TANAP Doğalgaz İletim A.Ş. tarafindan yapilan ön yeterlilik degerlendirme sureci tamamlanmistir. On yeterlilik degerlendirme surecinde basvuruda bulunan sirketler, ticari, teknik ve finansal perspektifteki detayli kriterler cercevesinde incelemeye tabi tutulmustur. Bu dogrultuda, Borusan Mannesmann Boru Sanayi ve Ticaret A.S., Noksel Çelik Boru Sanayi A.Ş. ve Erciyas Çelik Boru Sanayi A.Ş'den oluşan konsorsiyumunun ön yeterlilik değerlendirmesinden başarıyla gectigi TANAP tarafından Sirketimize gonderilen 27.01.2014 tarihli yazi ile bildirilmistir. 


Azerbaycan Şah Deniz-2 sahasından çıkarılacak doğal gazın Türkiye üzerinden Avrupa'ya ulaştırılması ve Türkiye iç pazarında da kullanılması amacıyla, yaklaşık 1,800...