18 / 05 / 2024

Borusan Mannesmann yeni fabrikası

Borusan Mannesmann yeni fabrikası

Avrupa'nın önde gelen boru üreticilerinden Borusan Mannesmann, ABD pazarında da söz sahibi olmayı hedefliyor. 2014 yılındaki en önemli yatırımlarının ABD'de sürdürdükleri tesis projesi olduğu bilgisi verildi...

Yeni BMW iX2 eDrive20 yollara çıkıyor! M Sport tasarım paketiyle 2 milyon 744 bin 500 liradan satışta!

Borusan Otomotiv'in Türkiye distribütörü olduğu BMW'nin tamamen elektrikli kompakt Spor Aktivite Coupe (SAC) modeli Yeni BMW iX2 eDrive20 yollara çıkıyor. Yeni BMW iX2 eDrive20, M Sport tasarım paketiyle 2 milyon 744 bin 500 TL liste fiyatı ile satışa sunuldu. 

MechTalks’un ikinci buluşmasında sektörün atması gereken adımlara dair öneriler paylaşıldı!

Türk Tesisat Mühendisleri Derneği (TTMD), Mekanik Tesisat Müteahhitleri Derneği (MTMD) ve Borusan Grup şirketlerinden Borusan Mannesmann’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen MechTalks etkinlikler serisinin ikincisi 24 Kasım tarihinde yapıldı. İşte detaylar...

Borusan Kocaeli'deki gayrimenkullerini 87.8 milyon TL'ye sattı!

Borusan Mannesmann Kocaeli'de bulunan gayrimenkullerini Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ne toplam 87 milyon 835 bin TL'ye sattı.

Borusan Mannesmann, AMM tarafından En İyi Boru Üreticisi seçildi!

ABD çelik sektörünün yayınlarından American Metal Market (AMM) tarafından verilen "En İyi Boru Üreticisi" ödülünü, Borusan Mannesmann'ın ABD'de faaliyet gösteren şirketi Borusan Mannesmann Pipe Us İnc. kazandı.

PROSteel 2016 Çelik Yapı Tasarımı Yarışması’nın başvuruları başlıyor!

Türk Yapısal Çelik Derneği ve Borusan Mannesmann tarafından düzenlenen PROSteel 2016 Çelik Yapı Tasarımı Öğrenci Yarışması’na başvurular başlıyor. Yarışmanın konusu “Semt Pazar Yeri” tasarımı olarak belirlendi.

Borusan EnBW, 3 RES'i daha üretime geçirdi!

Borusan EnBW Enerji, yenilenebilir enerji kaynaklarına dayalı portföyünü büyütme vizyonu çerçevesinde yeni yatırımlarını devreye almaya devam ediyor.

Bora Yüksel Borusan kurumsal yönetim komüte üyesi seçildi!

Borusan Mannesmann Boru Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Bora Yüksel Borusan kurumsal yönetim komüte üyesi seçildi

Borusan Houston'da fabrika açtı!

Borusan Mannesmann’ın Teksas’ın Houston kentinde kurduğu fabrika pazara hızlı giriş yaptı. Zorlu rakiplerin bulunduğu pazarda 130 milyon dolarlık ihale alan şirket, yeni fabrika ile ilk 5’e girmeyi hedefliyor.

Borusan Mannesmann toplu sözleşme görüşmeleri sonuçlandı!

Borusan Mannesmann Boru Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Borusan Mannesmann Boru toplu sözleşme görüşmeleri sonuçlandı.

Borusan ABD'de kurduğu fabrika ile ilgili açıklama yaptı!

Borusan Mannesmann Boru Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Borusan ABD'de kurduğu fabrika ile ilgili açıklama yaptı.

Borusan'ın hedefi Türkiye’nin en büyük 100 şirketinden biri olmak!

Balnak’ın ardından yeni büyük şirketler almak için kolları sıvayan Borusan, yüksek cirolu dev bir lojistik şirketi olmayı amaçlıyor. Şirketin 2015 hedefi ise Türkiye’nin en büyük 100 şirketinden biri olmak

TANAP ihalesinde imzalar atıldı!

Borusan Mannesmann içinde bulunduğu konsorsiyumun yaklaşık 1,900 kilometre uzunluğundaki Trans Anadolu doğalgaz boru hattı projesine (TANAP) 420 milyon dolar tutarında çelik boru sağlama ihalesini kazandığını duyurdu...

Tanap projesi yerli boruyla yapılacak!

Trans Anadolu Doğal Gaz Boru Hattı Projesi (TANAP) ana boru hattı alım sözleşmesi imza töreni dün yapıldı. İhalede yüzde 80 payı Tosçelik, Borusan Mannesmann, Erciyas Boru, Emek, Ümran ve Noksel alırken yüzde 20 pay da Çinli Baosteel'in oldu.

Borusan Mannesmann yeni fabrikası Haberi

Borusan Mannesmann yeni fabrikası

Avrupa'nın önde gelen boru üreticilerinden Borusan Mannesmann, ABD  pazarında da söz sahibi olmayı hedefliyor. 2014 yılındaki en önemli yatırımlarının ABD'de sürdürdükleri tesis projesi olduğu bilgisini veren Standart Boru Satış ve Satın Alma Boru İcra Kurulu Üyesi Taylan Erkin Karagül. "Houston Teksas'ta sondaj borusu üretecek fabrika yatırımımız devam ediyor. 150 milyon dolar tutarındaki bu yatırımımız, yıllık 300 bin ton üretim kapasitesine sahip olacak" açıklamasını yaptı. Karagül, ayrıca renovasyon ve yatırım çalışmalarına da 2014 yılı içinde devam edeceklerini dile getirdi. 

Firmanın Gemlik'te bulunan iki fabrikasından birinde inşaat sektörüne yönelik ürünler üretirken diğerinde petrol, gaz ve su projeleri için büyük çaplı hat boruları ürettiklerini dile getiren Taylan Erkin Karagül, Halkalı ve İtalya'daki fabrikalarında ise otomotiv ve mobilya sektörüne yönelik üretim yaptıklarını aktardı. Karagül,...