18 / 05 / 2024

Borusan Mannesmann yurtdılı yatırımları

Borusan Mannesmann yurtdılı yatırımları

Avrupa'nın önde gelen boru üreticilerinden Borusan Mannesmann, ABD pazarında da söz sahibi olmayı hedefliyor. 2014 yılındaki en önemli yatırımlarının ABD'de sürdürdükleri tesis projesi olduğu bilgisi verildi...

Yurtdışından nasıl ev alabilirim?

Son zamanlarda Türk vatandaşları, yurtdışından farklı amaçlarla ev almayı tercih ediyorlar. Bunun başlıca amaçlarından biri de yatırım düşüncesidir. Ayrıca ev alınan ülkede oturum izni almak için de ev almak mantıklı bir tercih olarak görülüyor. Peki yurtdışından nasıl ev alınır?

MechTalks’un ikinci buluşmasında sektörün atması gereken adımlara dair öneriler paylaşıldı!

Türk Tesisat Mühendisleri Derneği (TTMD), Mekanik Tesisat Müteahhitleri Derneği (MTMD) ve Borusan Grup şirketlerinden Borusan Mannesmann’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen MechTalks etkinlikler serisinin ikincisi 24 Kasım tarihinde yapıldı. İşte detaylar...

2021 Yılı Yurtdışı Müteahhitlik ve Teknik Müşavirlik Hizmetleri Değerlendirme Toplantısı 4 Ocak'ta!

Türkiye Müteahhitler Birliği'nin (TMB) ev sahipliğini üstlendiği “2021 Yılı Yurtdışı Müteahhitlik ve Teknik Müşavirlik Hizmetleri Değerlendirme” Toplantısı 4 Ocak tarihinde Türkiye Müteahhitler Birliği'nde gerçekleşecek. 

Kiğılı yurtdışında 11 mağaza açtı!

Ünlü giyim markası Kiğılı yurtdışında 11 mağazanın açılışı yaptı. Açılan mağazaların 6'sı İtalya'da gerçekleşti.

2020 Yılı Yurtdışı Müteahhitlik ve Teknik Müşavirlik Hizmetleri Değerlendirme Toplantısı yarın!

2020 Yılı Yurtdışı Müteahhitlik ve Teknik Müşavirlik Hizmetleri Değerlendirme Toplantısı yarın saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Sera Group, gayrimenkulde yurtdışına açılıyor!

Sera Group, gayrimenkulde yurtdışına Karadağ'dan açılıyor. Sera Group CEO'su Ozan Şener yaptığı açıklamada hedeflerinin buradan Avrupa'nın farklı kentlerine de açılmak olduğunu belirtti.

Borusan Kocaeli'deki gayrimenkullerini 87.8 milyon TL'ye sattı!

Borusan Mannesmann Kocaeli'de bulunan gayrimenkullerini Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ne toplam 87 milyon 835 bin TL'ye sattı.

Borusan Mannesmann, AMM tarafından En İyi Boru Üreticisi seçildi!

ABD çelik sektörünün yayınlarından American Metal Market (AMM) tarafından verilen "En İyi Boru Üreticisi" ödülünü, Borusan Mannesmann'ın ABD'de faaliyet gösteren şirketi Borusan Mannesmann Pipe Us İnc. kazandı.

Kiğılı yurtdışında 39 mağaza açtı!

KİĞILI Mağazalarının sahibi Abdullah Kiğılı, bugün 67 ilde, 230'a yakın mağaza ve 2085 kişi ile Türkiye'ye hizmet verdiklerini, yurtdışında 39 mağaza açarak Kiğılı markasını dünya vatandaşları ile tanıştırdıklarını kaydetti.

Mobilya şirketleri yurtdışına açılıyor!

Son yıllarda Türk şirketlerinin uluslararası pazarda söz sahibi olmak istemesi ve dünya pazarından daha büyük pay alma arzuları onları dışa yönlendirdi. Özellikle son 5 yıldır Türk şirketlerinin yurtdışı iştiraklerinde gözle görülür bir artış var.

PROSteel 2016 Çelik Yapı Tasarımı Yarışması’nın başvuruları başlıyor!

Türk Yapısal Çelik Derneği ve Borusan Mannesmann tarafından düzenlenen PROSteel 2016 Çelik Yapı Tasarımı Öğrenci Yarışması’na başvurular başlıyor. Yarışmanın konusu “Semt Pazar Yeri” tasarımı olarak belirlendi.

Yurtdışı müteahhitlik belgesi nasıl alınır?

Yurtdışında, inşaat, tesisat, montaj, mühendislik, proje, müşavirlik, işletme, bakım ve onarım gibi hizmetler yapan veya yapacak olan gerçek kişi ve firmaların temin etmesi gereken yurtdışı müteahhitlik belgesi nasıl alınır?

2007 yılında Borusan Holding, Perili Köşk'e taşındı!

2007 yılında Borusan Holding Yönetim Merkezi, Rumelihisarı'nda, Perili Köşk olarak bilinen tarihi Yusuf Ziya Paşa Köşkü'ne taşınmış. Yeniden restore edilen binada modern bir iş ortamı oluşturulmuş.

Borusan Mannesmann yurtdılı yatırımları Haberi

Borusan Mannesmann yurtdılı yatırımları

Avrupa'nın önde gelen boru üreticilerinden Borusan Mannesmann, ABD  pazarında da söz sahibi olmayı hedefliyor. 2014 yılındaki en önemli yatırımlarının ABD'de sürdürdükleri tesis projesi olduğu bilgisini veren Standart Boru Satış ve Satın Alma Boru İcra Kurulu Üyesi Taylan Erkin Karagül. "Houston Teksas'ta sondaj borusu üretecek fabrika yatırımımız devam ediyor. 150 milyon dolar tutarındaki bu yatırımımız, yıllık 300 bin ton üretim kapasitesine sahip olacak" açıklamasını yaptı. Karagül, ayrıca renovasyon ve yatırım çalışmalarına da 2014 yılı içinde devam edeceklerini dile getirdi. 

Firmanın Gemlik'te bulunan iki fabrikasından birinde inşaat sektörüne yönelik ürünler üretirken diğerinde petrol, gaz ve su projeleri için büyük çaplı hat boruları ürettiklerini dile getiren Taylan Erkin Karagül, Halkalı ve İtalya'daki fabrikalarında ise otomotiv ve mobilya sektörüne yönelik üretim yaptıklarını aktardı. Karagül,...