06 / 05 / 2024

boşanmaların konut tiplerine etkisi

boşanmaların konut tiplerine etkisi

Türkiye pazarına girmesiyle sektörde hızla ilerleyen Amerikalı gayrimenkul devi Keller Williams, evlilik ve boşanmaların ev tercihlerine etkisini mercek altına aldı.Boşanmalar 1+1 ve stüdyo daire taleplerini artırıyor!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Doğa Park Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Doğa Park Şubesi bugün Çekmeköy'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Moda Parkı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Moda Parkı Şubesi bugün Kadıköy'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Tic.Anonim Şirketi Alibeyköy Cep Otogarı Modüler Şub. açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Tic.Anonim Şirketi Alibeyköy Cep Otogarı Modüler Şub. bugün Eyüpsultan'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Sütlüce Parkı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Sütlüce Parkı Şubesi bugün Beyoğlu'nda 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Silivri Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Silivri Şubesi bugün Silivri'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Şile Terminal Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Şile Terminal Şubesi bugün Şile'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Pendik Meydan Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Pendik Meydan Şubesi bugün Pendik'te 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Atakent Parkı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Atakent Parkı Şubesi bugün Ümraniye'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

 Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Suadiye Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Suadiye Şubesi bugün Kadıköy'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Şaşkınbakkal Sahil Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Şaşkınbakkal Sahil Şubesi bugün Kadıköy'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Caddebostan Sahil Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Caddebostan Sahil Şubesi bugün Kadıköy'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Dereağzı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Dereağzı Şubesi bugün Kadıköy'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Küçüksu Parkı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Küçüksu Parkı Şubesi bugün Beykoz'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

boşanmaların konut tiplerine etkisi Haberi

boşanmaların konut tiplerine etkisi

Türkiye pazarına girmesiyle sektörde hızla ilerleyen Amerikalı gayrimenkul devi Keller Williams, evlilik ve boşanmaların ev tercihlerine etkisini mercek altına aldı. Yapılan tespitlere göre eşinden ayrı yaşayan ve İstanbul’da ikamet eden bireyler durağan semtlerin aksine, gece gündüz hareketliliğin süregeldiği Beyoğlu, Cihangir, Kadıköy ve boğaz hattını tercih ediyor.


Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından yayınlanan 2013 yılı evlenme ve boşanma istatistiklerine göre, 600 bin 138 çift evlenme kararı verirken, 125 bin 305 çift boşandı. Türkiye pazarına girdiği 2013 yılından bu yana sektörde hızla ilerleyen Keller Williams, özellikle boşanmaların her geçen gün arttığı Türkiye’de evlilik ve boşanma sürecinin gayrimenkul sektörüne etkisini mercek altına aldı. Yapılan incelemede yeni evli çiftlerin ileriye dönük bebek planlarına doğru orantılı olarak 2+1 tipi ve daha büyük metrekareli evleri tercih...