27 / 04 / 2024

bosch akıllı bulaşık makineleri

bosch akıllı bulaşık makineleri

Akıllı beyaz eşyalarda iddialı olan Bosch, bulaşık makinelerini "Dünyanın 1 numaralı bulaşık makineleri" diye duyuruyor. Home Connect makinelerin özellikleri ve fiyatları... 

ŞOK Marketten dev kampanya: Cumartesi günü akıllı saat ve oyun konsolu peşin fiyatına 6 ay taksitle satışa çıkıyor!

ŞOK 30 Eylül 2023 aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. ŞOK'ta Cumartesi günü akıllı saat ve oyun konsolu satışa çıkıyor. İşte ŞOK aktüel ürünler kataloğu ve fiyat listesi...

Bosch SMS23BW01T solo bulaşık makinesi kaç TL? Teknik özellikleri neler?

Bosch SMS23BW01T solo bulaşık makinesi, kullanışlı tasarımı ve teknolojik özellikleriyle kullanıcıların dikkatinden kaçmıyor. Biz de sizin için Bosch SMS23BW01T solo bulaşık makinesine ilişkin detayları derledik.

Uzaktan kontrol edilebilen Bosch SMI4IMS60T Serie 4 yarı ankastre bulaşık makinesinin fiyatı belli oldu!

Bosch, ekstra sessiz mod ve uzaktan kontrol özelliklerinin bulunduğu SMI4IMS60T Serie 4 yarı ankastre bulaşık makinesini satışa çıkardı. Ürün için cazip bir fiyat belirleyen Bosch, ürüne ilişkin tüm detayları ve teknik özellikleri paylaştı.

GYODER'den depreme karşı akıllı kentler için KÖİ modeli önerisi!

Kamu Özel Sektör İş Birliği (KÖİ) Modeli, depreme dayanıklı dirençli kentler, yerel hizmetler, akıllı şehircilik, çevre ve enerji projeleri, kiralık evler, yurtlar ve sosyal alanlar gibi üst yapı projeleri için de önemli bir yöntem olacak.

MediaMarkt, BOSCH SMS4IMI62T E Enerji Sınıfı 6 Programlı 14 Kişilik Bulaşık Makinesi’ni satışa çıkardı!

Gündelik hayatı kolaylaştıran beyaz eşyaların başında gelen bulaşık makineleri, zaman yönetimi konusunda her zaman avantaj sağlıyor. MediaMarkt’ta bu kapsamda, BOSCH SMS4IMI62T E Enerji Sınıfı 6 Programlı 14 Kişilik Bulaşık Makinesi’ni satışa sundu.

Bosch SMS44DI01T Bulaşık Makinesi kaç TL, özellikleri ne? 21 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Bosch SMS44DI01T Bulaşık Makinesi, 13 kişilik kapasitesi, 4 farklı yıkama programı ve su tasarrufu sağlayan ActiveWater teknolojisi ile öne çıkıyor. Peki, Bosch SMS44DI01T Bulaşık Makinesi en ucuz nerede? İşte detaylar...

Bosch buzdolabı, çamaşır ve bulaşık makinesinde indirim! 2 Mayıs 2023 fiyat listesi

Kaliteli ve dayanıklı beyaz eşyanın adresi Bosch, seçili buzdolabı, bulaşık ve çamaşır makinelerinde indirim başlattı. Eğer siz de yeni beyaz eşyaya ihtiyaç duyuyorsanız, Bosch’un kampanyasına göz atmadan karar vermeyin.

Bosch SMS44DI01T Bulaşık Makinesi ne kadar, en uygun nerede? 16 Nisan 2023 fiyat listesi...

Verimli su ve enerji kullanımıyla tasarruf sağlayan Bosch SMS44DI01T Serie 4 Bulaşık Makinesi, paslanmaz çelik kazanı ve çizilmelere karşı dayanıklı dış yüzeyi ile uzun ömürlüdür. Peki, Bosch paslanmazlık garantisi kaç yıl? İşte detaylar...

Bosch SMI4IMS60T Yarı Ankastre Bulaşık Makinesi kaç TL'ye satılıyor? Teknik özellikleri neler?

Bosch Yarı Ankastre Bulaşık Makinesi, gelişmiş teknolojisi, enerji sınıfı, sessiz çalışan motoru ve çeşitli programları ile tek seferde 13 kişilik bulaşığın yıkanmasını sağlıyor. 

Profilo BMS621V1 Bulaşık Makinesi ne kadara satılıyor? Teknik özellikleri neler? 

Profilo bulaşık makinesi, Akıllı Deterjan Dozaj Sistemi ve Hijyen Ekstra fonksiyonu ile 13 kişilik bulaşığın yıkanmasını sağlar. Peki cihazın diğer özellikleri neler? 

Bosch SMS4IKW51T Serie 4 Solo Bulaşık Makinesi 60 cm ne kadara satılıyor? Teknik özellikleri neler? 

Bosch Solo Bulaşık Makinesi gelişmiş teknolojisi, yüksekliği ayarlanabilir sepeti ve uzaktan kontrol edilebilir özelliği ile bulaşık yıkama işlemini gerçekleştiriyor.

Depolama sorunun sıfıra indiren Vivo Y35 alana TWS2E akıllı kulaklık hediye! Stoklarla sınırlı, hemen bakın!

Vivo Y35, uygun fiyatlı Android akıllı telefonlar arasındaki depolama sorununu çözmek için tasarlanmış bir cihazdır.

Yuva kuracak çiftler dikkat! Bosch 5 programlı yarı ankastre bulaşık makinesi indirimde! 20 Mart 2023 fiyat listesi

Bosch SMI25DS01T Serie 2 Yarı Ankastre Bulaşık Makinesi 60 cm 10 yıl motor garantisiyle, daha az su ve enerji harcayarak daha fazla performans ortaya koyar. Peki Bosch bulaşık makinesi indirimle ne kadara satılıyor? 

bosch akıllı bulaşık makineleri Haberi

bosch akıllı bulaşık makineleri

Yeni nesil Bosch bulaşık makinelerinde bulunan Home Connect ulgulaması ve seçim asistanı Easy Start ile en uygun programı seçmek bulaşık makinenize kalıyor. 

Mobil cihazla her yerden kontrol edilebilen bulaşık makineleri yükleme ve yıkama tercihlerinize göre hariket ediyor ve en uygun yıkama programını seçiyor. 

Yeni Bosch akıllı bulaşık makinelerinin XL 3 sepetin sadece çatal bıçaklar, kepçeler, çırpma telleri değil; fincanlar, kâseler, küçük tabaklar da sığıyor.

Ayrıca, dalga şeklinde tasarlanan XL 3.sepet, yıkama boyunca bulaşıkların hareketlerini önlüyor. 

Ekstra temizlik vadediyorlar

Yıkama sırasında devreye giren Extra Clean Zone'da (Ekstra Temiz Bölge) bulaşıklara 3 kat daha fazla su ulaşabiliyor.  

Bu teknolojiyle etkili bir şekilde temizlenebiliyor. Uygulama sırasında sıcaklık ve deterjan oranları artmıyor.  

Daha yoğun kirli veya beklemiş bulaşıklarınızı Extra Clean Zone bölgesine yerleştirip iyi sonuçlar elde...