22 / 07 / 2024

bosch bayi ağı

bosch bayi ağı

Bosch Grubu 2013 ve sonrasında bölgelerdeki satış ve servis etkinliğini arttırmayı planlıyor

Bosch’tan kahve tiryakilerine özel TKA6A044 filtre kahve makinesinde dev indirim!

Günde en az birkaç bardak kahve içmeden kendine gelmeyenler için filtre kahve makinesi oldukça cazip bir ürün olarak yoğun ilgi görüyor. Bosch da hem kahve tiryakilerine özel TKA6A044 filtre kahve makinesini üretti ve hem de bu ürüne indirim yaptı.

Yüksek emicilik gücüne sahip Bosch DWK065G20T eğimli davlumbaz satışa çıktı!

Yemek yaparken sizi yemeğin dumanından ve kokusundan kurtaran davlumbaz, Bosch farkıyla satışa sunuldu. Bu kapsamda, Bosch DWK065G20T eğimli davlumbazın teknik özellikleri ve fiyatı araştırılmaya başladı.

Bosch GSV29VWE0N 206 lt dikey derin dondurucuda peşin fiyatına 3 taksit imkanı!

Derin dondurucu almak isteyenlere hem Bosch’tan ve hem de HepsiBurada’dan güzel bir haber geldi. Bosch, GSV29VWE0N 206 lt dikey derin dondurucuyu piyasaya çıkarırken, HepsiBurada da bu ürünü 3 ay ertelemeli peşin fiyatına 3 taksitle satışa sundu.

Bosch BGC21X300 Serie 4 toz torbasız süpürgede fiyatlar resmen çakıldı!

Toz torbasız süpürge almak isteyenler için Bosch, resmen piyasaya armağan niteliğinde yeni bir ürün çıkardı. Bosch, son teknolojik özelliklerle donattığı BGC21X300 Serie 4 toz torbasız süpürgeyi uygun fiyata satışa çıkarırdı.

Şimdi klima almanın tam zamanı! Bosch ASX09AW40N klimanın fiyatı açıklandı!

Bosch, klima konusunda büyük ses getirecek ASX09AW40N klimayı piyasaya çıkardı. Ayrıca, Bosch, bu klimaya ilişkin tüm bilgileri müşterileriyle paylaşırken, ürünün en uygun nerelerde satıldığı da belli oldu.

Bosch’tan çok ses getirecek yeni ürün! MUMS2VM00 mutfak makinesi satışa çıktı!

Küçük ev aleti denildiğinde akla ilk gelen markalardan Bosch, adeta mutfaklara armağan derecesinde bir ürünle piyasayı salladı. MUMS2VM00 mutfak makinesini üreten Bosch, bu ürünü cazip fiyatla satışa çıkardı.

Uzaktan kontrol edilebilen Bosch SMI4IMS60T Serie 4 yarı ankastre bulaşık makinesinin fiyatı belli oldu!

Bosch, ekstra sessiz mod ve uzaktan kontrol özelliklerinin bulunduğu SMI4IMS60T Serie 4 yarı ankastre bulaşık makinesini satışa çıkardı. Ürün için cazip bir fiyat belirleyen Bosch, ürüne ilişkin tüm detayları ve teknik özellikleri paylaştı.

Daha az enerji tüketimi sağlayan Bosch ASX12XB30N klimanın fiyatı açıklandı!

Son yıllarının en sıcak günlerinin yaşandığı ve ülkenin her bölgesinin resmen sıcaklıktan kavrulduğu şu günlerde Bosch’tan iç ferahlatacak bir haber geldi. Bosch, daha az enerji tüketimi sağlayan ve mükemmel bir sessizliğe sahip olan Bosch ASX12XB30N klimayı tanıttı.

Bosch’tan kahve tiryakilerine müjde! TKA6A044 filtre kahve makinesinin fiyatı belli oldu!

Kahve tiryakilerine yaz kış keyifle kahve içmek için güzel haber Bosch’tan geldi. Bosch, TKA6A044 filtre kahve makinesini satışa çıkardığını açıkladı.

Bosch’tan BGS41POW2 Serie 6 Toz torbasız Süpürge’de kaçırılmayacak fiyat!

Elektrikli ev aletleri denilince akla ilk gelen üretici firmalardan Bosch, toz torbasız süpürgede dev fiyatla geri döndü. Bosch, BGS41POW2 Serie 6 Toz torbasız Süpürge’yi uygun fiyatla satışa çıkarırken, bakım ve ek garanti fırsatlarının da bulunduğunu duyurdu.

Bosch KDN55NWF1N Serie 4 Üstten Donduruculu Buzdolabı’nın fiyatı açıklandı!

Bosch, büyük ses getiren KDN55NWF1N Serie 4 Üstten Donduruculu Buzdolabı’nın temmuz ayı fiyatını açıkladı. Ek garanti ve bakım fırsatları da sağlayan Bosch, buzdolabı almak isteyenlerin resmen imdadına koştu.

MediaMarkt, BOSCH SMS4IMI62T E Enerji Sınıfı 6 Programlı 14 Kişilik Bulaşık Makinesi’ni satışa çıkardı!

Gündelik hayatı kolaylaştıran beyaz eşyaların başında gelen bulaşık makineleri, zaman yönetimi konusunda her zaman avantaj sağlıyor. MediaMarkt’ta bu kapsamda, BOSCH SMS4IMI62T E Enerji Sınıfı 6 Programlı 14 Kişilik Bulaşık Makinesi’ni satışa sundu.

Bosch derin dondurucularda indirim fırsatı! Son gün 30 Haziran! İşte güncel fiyat listesi...

Bosch derin dondurucular 7.990 TL’den başlayan fiyatlarla ve 860 TL'ye varan indirimlerle satışa sunuldu. Kampanya, 30 Haziran'a kadar devam edecek. Peki, Bosch derin dondurucu fiyatları ne kadar? İşte 20 Haziran 2023 fiyat listesi...

bosch bayi ağı Haberi

bosch bayi ağı

Bosch Rexroth Genel Müdürü Servet Akkaynak Bosch Grubu olarak 2013 yılı ve sonrasında bölgelerdeki satış ve servis etkinliğini artırmayı hedeflediklerini söyledi. Akkaynak güçlenen bayi ağı ile pazarda saha hızlı ve daha esnek olacaklarını sözlerine...