17 / 05 / 2024

Bosch satış oranları

Bosch satış oranları

Bosch Grubu tarafından açıklanan ön rakamlara göre, Grup, 2014 yılında küresel satışlarını yüzde 6,2 oranında artırarak 48,9 milyar avroya yükseltti. Döviz kurunun etkilerinden arındırıldığında, satışlardaki büyüme yüzde 7,2 düzeyinde gerçekleşti.

Konut satışı en çok Hatay'da arttı! İşte satışların en çok arttığı iller ve artış oranları...

TÜİK mart ayına ilişkin istatistikleri açıkladı. Hemen ardından satışların en çok arttığı iller ve artış oranları da belli oldu. İşte burada deprem bölgesi dikkatleri çekti. 

Konut kredisi faiz oranları satışları yavaşlattı! Konut yatırım aracı olmaktan çıkıyor mu?

Türkiye genelinde konut satış hızı kredilerdeki kısıtlama ve kredi faiz oranlarının yüksek olması gibi nedenlerle yavaşladı. Bu durum konuta olan cazibeyi azaltırken vatandaşlar başka yatırım araçlarına yönelmeye başladı.

Yüksek emicilik gücüne sahip Bosch DWK065G20T eğimli davlumbaz satışa çıktı!

Yemek yaparken sizi yemeğin dumanından ve kokusundan kurtaran davlumbaz, Bosch farkıyla satışa sunuldu. Bu kapsamda, Bosch DWK065G20T eğimli davlumbazın teknik özellikleri ve fiyatı araştırılmaya başladı.

Türkiye'nin 81 ilinde kiralık sosyal konut üretilmeli!

Türkiye'de son iki yıldır konut ve kira fiyatları uçtu, ev satış oranları düştü. Konut satışlarında düşüş gerçekleşirken uzmanlar sosyal konut projeleri ve KDV indirimleri uygulanması tavsiyesinde bulunuyor.

Bosch’tan çok ses getirecek yeni ürün! MUMS2VM00 mutfak makinesi satışa çıktı!

Küçük ev aleti denildiğinde akla ilk gelen markalardan Bosch, adeta mutfaklara armağan derecesinde bir ürünle piyasayı salladı. MUMS2VM00 mutfak makinesini üreten Bosch, bu ürünü cazip fiyatla satışa çıkardı.

MediaMarkt, BOSCH SMS4IMI62T E Enerji Sınıfı 6 Programlı 14 Kişilik Bulaşık Makinesi’ni satışa çıkardı!

Gündelik hayatı kolaylaştıran beyaz eşyaların başında gelen bulaşık makineleri, zaman yönetimi konusunda her zaman avantaj sağlıyor. MediaMarkt’ta bu kapsamda, BOSCH SMS4IMI62T E Enerji Sınıfı 6 Programlı 14 Kişilik Bulaşık Makinesi’ni satışa sundu.

 Bosch Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi

Teknik özellikleri ile kullanıcıları hayran bırakan Bosch marka Buzdolabı en çok tercih edilenler arasında . Peki Bosch Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Bosch WTX87K80TR 9 kg Isı Pompalı Çamaşır Kurutma Makinesi ne kadara satılıyor, özellikleri neler? 

Bosch Çamaşır Makinesi, kurutma işlemini sıcak hava pompası teknolojisi ile gerçekleştiriyor. Home Connect teknolojisi ile cihaza uzaktan bağlanmak mümkün hale geliyor. Peki cihaz ne kadara satılıyor?

Bosch Çamaşır Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 25 Mart 2023 fiyat listesi

Bosch çamaşır makineleri, yüksek teknolojili sensörlerle donatılmıştır ve bu sayede yıkama programını, yıkamakta olduğunuz çamaşırların türüne, ağırlığına ve kirlilik düzeyine göre otomatik olarak ayarlar. Bosch Çamaşır Makinesi uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar

Bosch TDI903231A Entegre Buhar Jeneratörlü Ütü en ucuz nerede satılıyor, özellikleri neler? 21 Mart 2023 fiyat listesi

Bosch TDI903231A 3200 W buharlı ütü, entegre buhar jeneratörü ve Titanium Glissée tabanı sayesinde kırışıklıkları kısa sürede yok ediyor. Peki Bosch buharlı ütü en uygun fiyata nerede satılıyor? İşte detaylar..

Bosch Bulaşık Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 16 Mart 2023 fiyat listesi

Bosch, dünya çapında bilinen bir ev aletleri ve elektronik ekipman üreticisidir. Bosch bulaşık makinesi, yüksek kaliteli bir bulaşık yıkama deneyimi sunan üstün özellikleri ile öne çıkmaktadır. Peki Bosch Bulaşık Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Bosch Blender VitaPower Serie en ucuza satılıyor, fiyatları ne kadar? Bosch 15 Mart 2023 fiyat listesi

Sağlığına önem verenler ve zamanım değerli diyenler sizin için Bosch MMB2111M VitaPower Serie 2 450 W Blender setinin en ucuza satıldığı yeri ve fiyatlarını araştırdık. İşte detaylar..

Bosch BEL524MS0 Ankastre Mikrodalga Fırın en ucuza nerede satılıyor? İşte Bosch 14 Mart 2023 fiyat listesi

Yeni evlenecekler ve ya evini yenileyecekler Bosch BEL524MS0 Ankastre Mikrodalga Fırın'ın en ucuza nerede satıldığını sizler için araştırdık. İşte detaylar..

Bosch satış oranları Haberi

Bosch satış oranları

Pasifik bölgesindeki satışlarında yüzde 17 civarında büyüme kaydetti. Buradaki büyüme, döviz kurunun etkisinden arındırıldığında yaklaşık yüzde 20 düzeyine çıkıyor. Kuzey Amerika’daki satışlarda bir önceki yıla göre yüzde 8,6 artış oldu.


Bosch Grubu’nun 31 Aralık 2014 itibarıyla dünya çapındaki toplam çalışan sayısı 290.000’e ulaştı. Bu, bir önceki yıla göre yaklaşık 9.100 kişilik bir artışa işaret ediyor.


Sektörlere göre gelişmeler

Ön rakamlara göre, daha önce Otomotiv Teknolojisi olarak adlandırılan Mobilite Çözümleri sektörü, kapsamlı bileşen, sistem ve hizmet portföyü ile pazarın iki katının da üzerinde bir hızda büyümeyi başardı. Enerji ve Bina Teknolojisi’nin 2014 yılındaki satışları bir önceki yılın düzeyinde gerçekleşti. Tüketim Malları’nda, Bosch profesyoneller için elektrikli el aletleri ve ölçüm aletleri ile başarılı bir 2014 geçirdi. Endüstriyel Teknoloji sektörünün genel satışları 2013 yılına göre...