05 / 05 / 2024

Bosch Termoteknik teknik okullar

Bosch Termoteknik teknik okullar

Bosch Termoteknik, teknik okullarla işbirliği yapıyor. Bosch Termoteknik, okullarla imzaladığı protokol ile öğrencilerin gelişimini ve uygulamalı eğitimlerle pratik yapmalarını sağlamayı amaçlıyor. Ekip daha fazla okula ulaşmayı hedefliyor.

Yüksek emicilik gücüne sahip Bosch DWK065G20T eğimli davlumbaz satışa çıktı!

Yemek yaparken sizi yemeğin dumanından ve kokusundan kurtaran davlumbaz, Bosch farkıyla satışa sunuldu. Bu kapsamda, Bosch DWK065G20T eğimli davlumbazın teknik özellikleri ve fiyatı araştırılmaya başladı.

Bosch SMS23BW01T solo bulaşık makinesi kaç TL? Teknik özellikleri neler?

Bosch SMS23BW01T solo bulaşık makinesi, kullanışlı tasarımı ve teknolojik özellikleriyle kullanıcıların dikkatinden kaçmıyor. Biz de sizin için Bosch SMS23BW01T solo bulaşık makinesine ilişkin detayları derledik.

Uzaktan kontrol edilebilen Bosch SMI4IMS60T Serie 4 yarı ankastre bulaşık makinesinin fiyatı belli oldu!

Bosch, ekstra sessiz mod ve uzaktan kontrol özelliklerinin bulunduğu SMI4IMS60T Serie 4 yarı ankastre bulaşık makinesini satışa çıkardı. Ürün için cazip bir fiyat belirleyen Bosch, ürüne ilişkin tüm detayları ve teknik özellikleri paylaştı.

Sınıfının en düşük enerji tüketimine sahip Bosch KGP76AIC0N Serie 8 Alttan Donduruculu Buzdolabı’nın fiyatı belli oldu!

Bosch, sınıfının en düşük enerji tüketimine sahip buzdolabını görücüye çıkardı. 10 yıl kompresör garantisi veren Bosch, buzdolabının tüm teknik özelliklerini paylaştı.

 Bosch Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi

Teknik özellikleri ile kullanıcıları hayran bırakan Bosch marka Buzdolabı en çok tercih edilenler arasında . Peki Bosch Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Bosch WAV28KH0TR B Sınıfı 9 Kg Yıkama 1400 Devir Çamaşır Makinesi kaç TL! Teknik özellikleri neler?

10 yıl motor garantili Bosch çamaşır makinesi, i-DOS otomatik dozajlama sistemi, 4D Yıkama fonksiyonu ve Home Connect teknolojisi ile çamaşır yıkama işlemini gerçekleştirir. Peki cihaz ne kadara satılıyor?

Bosch WQG24100TR 9 kg Çamaşır Kurutma Makinesi 15 bin TL! Teknik özellikleri neler? 

Bosch Çamaşır Kurutma Makinesi, 9 kg kapasitesi ve sahip olduğu kurutma fonksiyonları sayesinde kıyafetleri istenilen derecede kurutur. Aynı zamanda cihaz, çamaşırları yüksek sıcaklıktan ve aşırı ısınmadan da korur.

Bosch SMI4IMS60T Yarı Ankastre Bulaşık Makinesi kaç TL'ye satılıyor? Teknik özellikleri neler?

Bosch Yarı Ankastre Bulaşık Makinesi, gelişmiş teknolojisi, enerji sınıfı, sessiz çalışan motoru ve çeşitli programları ile tek seferde 13 kişilik bulaşığın yıkanmasını sağlıyor. 

Bosch GSV33VWE0N E Sınıfı 220 Litre 7 Çekmeceli Derin Dondurucu kaç TL! Teknik özellikleri neler? 

Bosch Derin Dondurucu, 7 çekmecesi ve geniş iç hacmiyle birlikte sessiz çalışma performansı sergileyerek dört mevsim soğutma ve gıda saklama işlemini gerçekleştirir. 

Bosch WGA142XSTR 1200 Devir 9 kg Çamaşır Makinesi 15 bin 870 TL! Teknik özellikleri neler? 

10 yıl motor garantili Bosch 1200 Devir Çamaşır Makinesi, 9 kg yıkama kapasitesiyle çeşitli lekelerin çıkarılmasını sağlıyor. Peki cihazın diğer özellikleri neler? 

Bosch SMS4IKW51T Serie 4 Solo Bulaşık Makinesi 60 cm ne kadara satılıyor? Teknik özellikleri neler? 

Bosch Solo Bulaşık Makinesi gelişmiş teknolojisi, yüksekliği ayarlanabilir sepeti ve uzaktan kontrol edilebilir özelliği ile bulaşık yıkama işlemini gerçekleştiriyor.

Bosch TCG4215 2000 Watt Tost Makinesi ne kadara satılıyor? Teknik özellikleri neler? 

Bosch Tost Makinesi gelişmiş teknolojisi ve çok yönlü pişirme fonksiyonu ile hem tost hem de yemek yapma işlemini gerçekleştiriyor.

Bosch HBF514BS0T Inox Ankastre Fırın ne kadara satılıyor, özellikleri neler? 21 Mart 2023 fiyat listesi

Bosch HBF514BS0T Inox Ankastre Fırın sahip olduğu 66 lt geniş hacim ve 8 farklı pişirme fonksiyonu ile çeşitli yemekler pişirir. Peki Bosch ankastre fırının teknik özellikleri neler? 

Bosch Termoteknik teknik okullar Haberi

Bosch Termoteknik teknik okullar

Bosch Termoteknik, teknik okullarla başlattığı işbirliği çerçevesinde, Türkiye çapında 3 okula yardımda bulundu. İmzalanan protokol ile İzmir Çınarlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Tesisat Teknolojisi, Manisa Yunusemre Polinas Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Ula Ali Koçman Meslek Yüksek Okulu Gaz ve Tesisatı Teknolojisi bölümlerine kombiler, ısıtma tesisatı yan ekipmanları ve fan ürünleri ile, ısıtma – soğutma – havalandırma ve tesisat içerikli teknik kitaplar gönderildi. 


Okulların, öğrencilerin bilgi birikimini geliştirmek ve pratik yapmaları sağlamak için ürün ve örnek model talepleri yapması üzerine gerçekleştirilen işbirliğiyle Bosch Termoteknik, öğrencilerin konvansiyonel ve yoğuşmalı kombilerin çalışma prensiplerini, iki teknoloji arasındaki farkları ürünler üzerinde pratik yaparak öğrenmesine, böylelikle hızlı ve akılda kalıcı öğrenime destek olmayı amaçlıyor.


Konforlu kullanım sunan,...