02 / 05 / 2024

Bosch üstten donduruculu dolap fiyatları

Bosch üstten donduruculu dolap fiyatları

Üstün kalite, teknik mükemmellik ve maksimum güvenilirlik sunan Bosch, yıllardır evlerimizin vazgeçilmezi haline geldi. Şimdi bahar kampanyası ile uygun fiyat avantajı sunan Bosch'ta buzdolabı fiyatları dikkat çekiyor. Peki, Bosch Üstten Donduruculu Buzdolabı fiyatları ne kadar?

Sınıfının en düşük enerji tüketimine sahip Bosch KGP76AIC0N Serie 8 Alttan Donduruculu Buzdolabı’nın fiyatı belli oldu!

Bosch, sınıfının en düşük enerji tüketimine sahip buzdolabını görücüye çıkardı. 10 yıl kompresör garantisi veren Bosch, buzdolabının tüm teknik özelliklerini paylaştı.

Bosch KDN55NWF1N Serie 4 Üstten Donduruculu Buzdolabı’nın fiyatı açıklandı!

Bosch, büyük ses getiren KDN55NWF1N Serie 4 Üstten Donduruculu Buzdolabı’nın temmuz ayı fiyatını açıkladı. Ek garanti ve bakım fırsatları da sağlayan Bosch, buzdolabı almak isteyenlerin resmen imdadına koştu.

Bosch Seri 6 Alttan Donduruculu Inox Xxl Buzdolabı fiyatı güncellendi! İşte 1 Temmuz 2023 fiyat listesi

Bosch Seri 6 Alttan Donduruculu Inox Xxl Buzdolabı ne kadar, kaç TL oldu? İşte Bosch Seri 6 Alttan Donduruculu Inox Xxl Buzdolabı 1 Temmuz 2023 fiyat listesi...

Buzdolabı almak isteyenlere müjde! Profilo BD2156LFXN Üstten Donduruculu Buzdolabı’nda kaçırılmayacak fiyat!

Tüm beyaz eşya üreticileri, çeşitli buzdolapları üreterek cazip fiyatlarla müşterilerinin karşısına çıkıyor. Bu kapsamda, Profilo da son teknolojiyle donatılan BD2156LFXN Üstten Donduruculu Buzdolabı’nı satışa çıkardı.

Wi-Fi özellikli Samsung RT47CB663212 Üstten Donduruculu Buzdolabı 9 taksitle satışta!

Evlerin olmaz olmaz beyaz eşyalarından buzdolabı, Samsung farkıyla satışa sunuldu. Wi-Fi özellikli Samsung RT47CB663212 Üstten Donduruculu Buzdolabı 9 taksitle satışa çıktı.

Samsung RT38K50AQWW Üstten Donduruculu Buzdolabı kredili ödeme ayrılığıyla satışa çıktı!

Cep telefonu, bilgisayar ve televizyon gibi elektronik araçlarda kendini fazlasıyla ispatlayan Samsung, beyaz eşya konusunda da epey iddialı bir konumda yer alıyor. Samsung, RT38K50AQWW Üstten Donduruculu Buzdolabı’nı kredili ödeme imkânıyla satışa çıkardı.

Profilo BD2155WFNN Üstten Donduruculu Buzdolabı bakım ve ek garanti fırsatlarıyla satışta!

Beyaz eşya sektöründe en çok tercih edilen markalardan biri olan Profilo, BD2155WFNN Üstten Donduruculu Buzdolabı’nı bakım ve ek garanti fırsatlarıyla beraber satışa sundu.

Profilo BD2155WFNN No Frost Buzdolabı ne kadar, en uygun nereden alınır? 17 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Üstten donduruculu Profilo BD2155WFNN No Frost Buzdolabı, geniş iç hacmi, gelişmiş teknolojisi ve uygun fiyatı ile öne çıkıyor. Peki, Profilo BD2155WFNN, en ucuz nerede, özellikleri ne? İşte detaylar...

Profilo BD2076LFXN Üstten Donduruculu Buzdolabı 24 bin 590 TL! Teknik özellikleri neler? En ucuza nereden alınır? 

Profilo üstten donduruculu buzdolabı, geniş iç hacminin yanı sıra sessiz çalışma tekniği ile dört mevsim soğutma ve dondurma işlemini gerçekleştirerek gıdalarınızı muhafaza ediyor. 

Bosch KGN56VIF0N 505 Litre Çift Kapılı Alttan Donduruculu Buzdolabı Inox 21 bin 740 TL! En ucuza nereden alınır?

Bosch Alttan Donduruculu Buzdolabı, geniş iç hacminin yanı sıra sessiz çalışma sağlayan motor gücüyle birlikte dört mevsim gıdaları soğutur ve dondurur. 

Profilo BD2156WFXN Üstten Donduruculu Buzdolabı ne kadara satılıyor, özellikleri neler? 

Profilo Üstten Donduruculu Buzdolabı geniş iç hacmi ve gelişmiş teknolojisi ile dondurma ve soğutma işlemini gerçekleştirerek gıdaları muhafaza ediyor. 

Bosch KGN55VWF0N Serie 4 Alttan Donduruculu Buzdolabı 186 x 70 cm Beyaz ne kadara satılıyor? Özellikleri neler? 

Bosch Alttan Donduruculu Buzdolabı gelişmiş teknolojisi ve geniş iç hacmiyle dondurma ve soğutma işlemiyle gıdaları muhafaza eder. Peki Alttan Donduruculu Buzdolabı'nın özellikleri neler?

Bosch Serie 6 Derin Donduruculu Ankastre Buzdolabı 35 bin TL! Özellikleri neler? 17 Mart 2023 fiyat listesi

Buzdolabı konusunda en çok tercih edilen markalardan biri olan Bosch’un piyasaya sürdüğü Serie 6 Derin Donduruculu Ankastre Buzdolabı cazip özellikleri, şık tasarımı ve tarzıyla büyük ilgi topluyor.

Bosch üstten donduruculu dolap fiyatları Haberi

Bosch üstten donduruculu dolap fiyatları

Bosch markalı ürünler yıllardır evlerimizin vazgeçilmezi haline geldi. Beyaz eşyada üstün kalite ve şık tasarımlarıyla dikkat çeken Bosch'ta şimdi bahar kampanyası başladı. Bosch Üstten Donduruculu Buzdolapları yeni nesil teknolojisi, şık tasarımları ve uygun fiyatlarıyla oldukça dikkat çekici. 

Bosch Üstten Donduruculu Buzdolaplarındaki; derin dondurucu LED aydınlatması sayesinde gece karanlığında bile dondurucunuzdaki yiyecekleri rahatça görebilirsiniz. 

Ayrıca Bosch buzdolaplarındaki AirFresh Filtresi havadaki kokuyu en aza indirerek yiyeceklerinizin tazeliğini koruyor, farklı yiyeceklerin kokusunun birbirine karışmasını önlüyorç Bu hijyenik ve taze saklama teknoloji sayesinde yiyecekleriniz lezzetli ve sağlıklı kalıyor. 

Geniş kapasiteli buzdolapları dış boyutu ve iç tasarımı ile büyük miktarlarda yiyecekleri kolayca saklamanızı da sağlıyor. Böylece her türlü gıda ürününü hatta büyük tencereleri bile buzdolabına rahatlıkla koyabileceksiniz. 

İç duvardaki ayarlanabilir cam raf sistemi rafların...