27 / 04 / 2024

Profilo BD2156WFXN Üstten Donduruculu Buzdolabı ne kadara satılıyor, özellikleri neler? 

Profilo BD2156WFXN Üstten Donduruculu Buzdolabı ne kadara satılıyor, özellikleri neler? 

Profilo Üstten Donduruculu Buzdolabı geniş iç hacmi ve gelişmiş teknolojisi ile dondurma ve soğutma işlemini gerçekleştirerek gıdaları muhafaza ediyor. 



Kombi tipi ve üstten donduruculu buzdolabı geniş iç hacminin yanı sıra sessiz çalışma özelliği ile dört mevsim soğutma ve gıda saklama ihtiyacınızı sonuna kadar sarşılıyor. Profilo buzdolabının fonksiyonel ve esnek kullanımı yiyecekleri dolaba yerleştirirken kuallanım kolaylığı sağlıyor. 

 Profilo BD2156WFXN Üstten Donduruculu Buzdolabı ne kadara satılıyor, özellikleri neler? 

522 litre geniş iç hacmi bulunan Profilo buzdolabının F enerji sınıfı sayesinde tasarruflu kullanım oluşuyor. Profilo Üstten Donduruculu Buzdolabı'nın dış yüzeyinde ekran paneli bulunuyor. Bu panel sayesinde dolabın anlık ısı değişimi rahatça takip ediliyor ve ihtiyaca göre değişiklik yapılabiliyor. 

Üstten donduruculu buzdolabı No Frost sistemi ile tasarlanıyor. No Frost sistemi buzdolabı içerisine soğuk hava üfleme tekniği uyguluyor. Bu uygulama sayesinde buzdolabı içinde bulunan tüm yiyecekler eşit bir şekilde soğutuluyor. Üstten donduruculu şekilde tasarlanan buzdolabı, kolay bir kullanım deneyimi yaşatıyor. 

Profilo buzdolabı boyutu, 1930 mm yükseklik, 700 mm genişlik, 800 mm derinlik ve 84.7 kg ağırlığa sahip olmasıyla istenilen alana konumlandırılabiliyor. Profilo buzdolabının 410 litre soğutucu alanı bulunuyor. Soğutucu alan içerisinde dört adet raf sistemi bulunuyor. Buzdolabı açık kaldığında açık kapı uyarı sistemi devreye giriyor ve ve kullanıcıya sesli ikaz veriliyor. Bu sayede dolabın ısı seviyesinin değişmesi engelleniyor. 

Peki ürünün teknik özellikleri neler?  Profilo buzdolabı ne kadara satılıyor? 


Geri Dön