19 / 05 / 2024

Boschun aldığı sertifikalar

Boschun aldığı sertifikalar

Bosch Dizel ve Benzinli Sistemler Bursa fabrikası, KAGİDER’in Dünya Bankası desteği ile hayata geçirdiği proje çerçevesinde " Fırsat Eşitliği Modeli Sertifikası "nı almaya hak kazandı...

KT Kira Sertifikaları Varlık Kiralama 400 milyon TL'lik kira sertifikası sattı!

KT Kira Sertifikaları Varlık Kiralama, Sermaye Piyası Kurulu'ndan aldığı onaylar doğrultusunda yurtiçinde 98 gün vadeli 400 milyon TL tutarındaki kira sertifikalarının satış işlemlerini tamamladı. 

KT Kira Sertifikaları Varlık Kiralama 300 milyon TL kira sertifikası sattı!

KT Kira Sertifikaları Varlık Kiralama'nın Kuveyt Türk Katılım Bankası A.Ş'nin fon kullanıcısı olarak yer aldığı 300 milyon TL nominal tutarlı, 78 gün vadeli yurtiçi kira sertifikasının satış işlemleri tamam...

İzmirli emlakçılar sertifikalarını aldı!

İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Birliği (İESOB) ile İzmir Emlak Komisyoncuları Odası (İZEKO) tarafından düzenlenen Usta Belgelendirme Mesleki Yeterlilik Belgesi eğitimleri tamamlandı. Sınavı kazanan 25 kişi serfikalarını aldı.

Greenox ev sahipleri EDGE Yeşil Bina Sertifikalarını aldı!

Türkiye’nin İlk Dikey Ormanı Greenox'un ev sahipleri EDGE (Excellence in Design for Greater Efficiencies) yeşil bina sertifikalarını aldı.

Bölge gayrimenkul ekibi sertifikalarını aldı!

Kocaeli Darıca,Gebze ve Çayırova ilçelerinde 5 ofisi ile hizmet veren Bölge gayrimenkul ekibi, Işıközen Danışmanlık tarafından düzenlenen "EMLAKTA BAŞARININ SIRLARI" konu başlığındaki 3 haftalık eğitimin sonunda sertifikaları aldı.

İMO Bursa Şubesi'nin öğrencileri sertifikalarını aldı!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Bursa Şubesi´nin, yeni mezun olan üyelere ve inşaat mühendisliği bölümü son sınıf öğrencilerine yönelik düzenlediği Mesleğe Hazırlık Kursu´nu başarıyla tamamlayan 65 katılımcı sertifikalarını aldı.

Muğla Sıtkı Koçman Hastanesi inşaatında işçiler sertifikalarını aldı!

475 yataklı Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin inşaatında çalışan 250 işçi, İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi alarak sertifikalarını aldılar..

Sığacık'ta vatandaşlar Ev Pansiyonculuğu sertifikalarını aldı!

Yenilenen Sığacık Kaleiçi evlerinin sahipleri, düzenlenen eğitim programını tamamlayarak "Ev Pansiyonculuğu" sertifikalarını aldı. "600 yataklı dünyanın en eski tatil köyünü Kaleiçi'nde oluşturacağız" sloganıyla ev pansiyonculuğunda ilk adım atıldı.

Seferihisar Sığacık Evleri'nin sahipleri sertifikalarını aldı!

İzmir’in Seferihisar ilçesinde, yenilenen Sığacık Kaleiçi evlerinin sahipleri, düzenlenen eğitim programını tamamlayarak “Ev Pansiyonculuğu” sertifikalarını aldı...

Ağaoğlu Gayrimenkul Satış Uzmanlığı sertifikaları verildi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu ve Nişantaşı Üniversitesi işbirliği ile hazırlanan 'Gayrimenkul Satış Uzmanlığı' sertifika programına katılanlar 24 Ocak Cumartesi günü, Ağaoğlu My Office'de yapılan törenle sertifikalarını aldı.

Kayseri'de eğitim gören inşaat işçileri ustalık sertifikalarını aldı!

Kısa adı Kit-Der olan Kayseri İnşaat işçileri ve Taşeronları Derneğince tertiplenen 40 saatlik eğitimi başarı ile tamamlayan inşaat işçileri tertiplenen törenle ustalık sertifikalarına kavuştular…

Ağaoğlu Gayrimenkul Satış Uzmanlığı sertifikaları verildi!

Ağaoğlu'dan yapılan açıklamaya göre, grubun Nişantaşı Üniversitesi işbirliği ile hazırladığı "Gayrimenkul Satış Uzmanlığı" sertifika programına katılanlar, Ağaoğlu My Office'de yapılan törenle sertifikalarını aldı...

Bursa Büyükşehir Belediyesi turizm gönüllülerine sertifikalarını verdi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından kentin turizm altyapısının güçlendirilmesi amacıyla bu yaz başlatılan ‘bana sor’ projesinde görev alıp, kente gelen yabancı turistlere gönüllü olarak rehberlik eden öğrenciler, sertifikalarını aldı.

Boschun aldığı sertifikalar Haberi

Boschun aldığı sertifikalar


Bosch Dizel ve Benzinli Sistemler Bursa fabrikası, KAGİDER’in Dünya Bankası desteği ile hayata geçirdiği proje çerçevesinde "Fırsat Eşitliği Modeli Sertifikası"nı almaya hak kazandı. Bursa’da sertifikayı almaya hak kazanan ilk işletme olmasının yanı sıra, Türk metal sektöründe de "Fırsat Eşitliği Modeli Sertifikası" sahibi ilk şirket oldu. "Fırsat Eşitliği Modeli Sertifikası", kadın istihdamının artırılması ve fırsat eşitliği uygulamalarının yaygınlaştırılması hedefiyle veriliyor.


Bosch Dizel ve Benzinli Sistemler Bursa Fabrikası Ticari Genel Müdürü Gökhan Karagöl sertifika töreninde yaptığı konuşmada "Bosch global olarak işyerinde çeşitliliği; cinsiyet, kuşak, çok ulusluluk ve çalışma modelleri gibi boyutlarda ele alıyor ve fırsat eşitliği anlayışını benimsiyoruz. Bu anlamda, kadınların iş yaşamında var olmaları ve üst düzey pozisyonlara ulaşmaları için birçok uygulama gerçekleştiriyoruz. Kadın çalışanlarımıza yönelik eğitim, seminer, mentorluk çalışmalarımızın yanı...