04 / 05 / 2024

bosphorus city ödül

bosphorus city ödül

Mimar Mehpare Evrenol imzalı Sinpaş GYO’nun Bosphorus City Projesi MIPIM’de Türkiye’nin en iyi projesi seçilirken, SAF GYO Akasya Acıbadem projesi Göl ve Koru etaplarıyla “People’s Choice Awards (2013’te Halkın Seçimi)” kategorisinde birinci seçildi.

Sign Of The City Awards’da MESA En İyi Konut ödülünü aldı!

Türkiye’deki inşaat ve gayrimenkul projeleri arasından en iyilerinin ödüllendirildiği Sign of the City Awards ödül töreninde MESA imzası taşıyan MESA Orman projesi devam eden en iyi konut kategorisinde ödül almaya hak kazandı...

Antwell Sign of The City Awards 2019’da En İyi Rezidans ödülü aldı!

Yurtiçinde ve yurtdışında birçok önemli proje hayata geçiren Ant Yapı’nın, yeni projesi Antwell, Sign of The City Awards 2019’da “En İyi Rezidans” ödülü aldı.

Yıldırım Belediyesi, Sign Of The City Awards’da ödül aldı!

Yıldırım’ı yarınlara hazırlayan projelerini nitelikli sosyal yapılarla destekleyen Yıldırım Belediyesi, Sign Of The City Awards’da ödül aldı.

Ege Perla'ya Sign of the City Awards'tan 2 ödül!

İş GYO imzası ile İzmir'de hayata geçirilen Ege Perla, Sign of City Awards'da iki yeni ödül daha kazandı. 

Tempo City satılık dükkan!

Konut teslimlerinin 2019 Temmuz ayında gerçekleşeceği Tempo City projesi 217 daire ve 17 ticari birimden meydana geliyor. Tempo City satılık dükkan fiyatları 2 milyon 200 bin TL'den başlıyor.

Ukra City, Ödül İstanbul adıyla satışta!

Bir türlü teslim edilemeyen Ukra City, artık Özyurtlar Holding güvencesi altında yatırımcısıyla buluşuyor. Özyurtlar, eski adıyla Ukra City yeni adıyla Ödül İstanbul’u ev sahipleriyle buluşturmak için çalışmalara başlıyor.

GYODER’e ‘Sign of The City Awards’tan özel ödül!

Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu GYODER (Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği), ‘Sign of the City Awards’ta ‘Milletin Meclisini Millet Yapar’ projesi ile ‘Jüri Özel Ödülü’ne layık görüldü.

KİPTAŞ, Sign of the City Awards'ta ödül aldı!

Türk gayrimenkul ve inşaat sektöründe en iyilerin belirlendiği ‘Sign of the City Awards’ ödül gecesinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi kuruluşu KİPTAŞ’ta ödül aldı.

Sign of the City Awards 2016 ödül töreni 9 Kasım'da!

Hürriyet öncülüğünde gayrimenkul sektörünü ‘en iyiye teşvik etmek’ amacıyla düzenlenen Sign of the City Awards’ın 9 Kasım’daki ödül gecesi için tüm hazırlıklar sürüyor.

Kocaeli kentsel tasarımı Golden City Awards'dan ödül aldı!

Kocaeli Büyükşehir'e "En İyi Akıllı Kent Teknolojisi" ödülü Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, dünya şehircilik ve kentsel tasarım projeleri alanında en profesyonel yarışma olan Golden City Awards'dan ödül aldı.

Kemer Maxx Royal Hotel Sign of the City Awards'tan ödül aldı!

Sign of the City Awards 2015’te ‘En İyi Mimari Tasarım’ ödülünün sahibi Maxx Royal Kemer Resort& Spa’nın oldu. Antalya Kemer’de bulunan otel 286 odası ile hizmet veriyor.

Tomtom Gardens Sign of the City Awards’tan ödül aldı!

Sign of the City Awards’ta devam eden ‘En İyi Konut’ ödülünü Krea Sirius tarafındna geliştirilen Tomtom Gardens projesi kazandı. İstanbul Beyoğlu’nda yer alan projede tarihi binalar yenileniyor.

Sign of the City Awards'tan Primemall SivasPark AVM'ye ödül!

Gayrimenkul sektöründe en iyileri belirlemek amacıyla gerçekleştirilen "Sign of the City Awards 2015" için yarışan 140 projeden 31'i ödüllendirildi.Gayrimenkul sektörünün en prestijli ödülü Sivas'ın ilk AVM'sine gitti.

bosphorus city ödül Haberi

bosphorus city ödül

14 Mart Perşembe günü Fransa Cannes’ta düzenlenen ödül töreninde, Mimar Mehpare Evrenol yürütücülüğündeki Mimarlar Workshop tarafından hayata geçirilen Türkiye’nin ilk temalı konut projesi Bosphorus City “ En İyi Türk Projesi” kategorisinde jüri oylaması ile birincilik ödülüne layık görülürken, SAF GYO’nun Akasya Acıbadem projesi ise, Göl ve Koru, etaplarıyla “2013’te Halkın Seçimi” kategorisinde birinci oldu.


Fransa’dan 2 ödülle dönen Mimar Mehpare Evrenol; “Uluslararası başarısını kanıtlamış pek çok dünya devi ile aynı platformda yer almaktan ötürü çok mutlu oldum. Bu fuara birçok proje arasından seçilip 2 projemizle katılıyor olmak bile bizim için gurur vericiydi. Akasya Acıbadem Tamer Tunbiş’in liderliğinde, Bosphorus City projemiz Burak Karaca liderliğinde yaklaşık 15’er kişilik ekiplerle ortaya kondu. Emeği geçen ve bizi destekleyen herkese çok

teşekkür ediyorum. Ülkemizi en iyi...