05 / 05 / 2024

bostancı Dedeman

bostancı Dedeman

Dedeman Grubu, 2014 yılında 600 odalı ve 1200 yatak kapasiteli 4 yeni otel hedefi çerçevesinde Bostancı’da iki yeni otel açıyor. Dedeman Grubu, ikisi Dedeman Park olmak üzere yurtiçi ve yurtdışında toplam 15 otel ile hizmet veriyor.

Park Dedeman Bostancı hizmete açıldı!

Türkiye’nin ilk otel zinciri Dedeman Grubu’nun İstanbul’daki 4’üncü oteli Park Dedeman Bostancı, Mayıs 2016 itibariyle misafirlerini ağırlamaya başladı. Park Dedeman konseptiyle hizmet verecek olan otel 110 superior odada hizmet verecek.

Bostancı Dedeman Otel'in kapasite artışına bakanlıktan onay!

Dedeman Otelcilik ve Turistlik İşletmeleri A.Ş. tarafından Bostancı Dedeman Otel, 274 oda kapasiteli olarak tasarlanmıştı. Otelin kapasitesinin 362 odaya çıkarılması kararı bakanlık tarafından onaylandı.

Bostancı Dedeman Otel'in kapasitesi artıyor!

NUH Beton A.Ş. tarafından 274 oda kapasiteli olarak hayata geçirilen ve 2 bloğu Dedeman Otelcilik ve Turistlik İşletmeleri A.Ş. tarafından kiralanan Bostancı Dedeman Otel'in kapasitesi 362 odaya çıkıyor.

Dedeman Bostancı kapılarını açtı!

Dedeman Bostancı, kapılarını açtı. Grubun 16. oteli olma özelliğini taşıyan otel, 252 odasıyla hizmet verecek.. Dedeman Bostancı, 178 adet Superior oda, 32 adet Deluxe oda, 32 adet Executive oda, 9 adet Executive Suit ve Kral Dairesi'ne sahip.

Bostancı Dedeman açıldı!

Dedeman Grubu yeni yıldızı Dedeman Bostancının açılışını renkli bir davetle yaptı. Grubun 16'ıncı yatırımı olan otel, 252 odasıyla hizmet verecek Dedeman Grubu'nun yeni yatırımı Dedeman Bostancı, kapılarını açtı.

Bostancı Dedeman açıldı!

Dedeman Grubu yeni yıldızı Dedeman Bostancı'nın açılışını renkli bir davetle yaptı. Grubun 16'ıncı yatırımı olan otel, 252 odasıyla hizmet verecek. 252 odasıyla hizmet verecek olan otel, grubun 16. oteli olma özelliğini taşıyor...

ERA Artika, Bostancı'da faaliyet gösterecek!

Gayrimenkul danışmanlığı sektörü markalarından ERA Türkiye, bayi ağına yeni bir ofis daha dahil etti. Yeni ofis ERA Artika, Anadolu yakasının önemli noktalarından biri olan Bostancı'da faaliyet gösterecek...

ERA Türkiye yeni ofisini Bostancı’da açtı!

2014 yılına hızlı bir giriş yapan ERA Türkiye, bayi ağına yeni bir ofis daha dahil etti. ERA Türkiye ailesinin en yeni üyesi ERA Artika, Bostancı’da faaliyet gösterecek.

Dedeman Otel Aquapark'ın enkazı bir buçuk yıldır yerinde duruyor!

Halka ait 30 dönüm kadarlık park alanında işgalci olduğu için yıkılan ve tahliye edilen Dedeman Otel Aquapark’ın enkazı olduğu gibi yerinde duruyor. Park hala halkın hizmetine açılmadı...

Ahmet Emin Ok Dedeman Park Gaziantep'in yeni müdürü oldu!

Dedeman Hotels & Resorts International'ın 2013 yılında hizmete açtığı Dedeman Park Gaziantep'in, Otel Müdürlüğü görevine 2007 yılından itibaren Dedeman Grubu bünyesinde çeşitli pozisyonlarda görev yapan Ahmet Emin Ok getirildi...

Gayrimenkulde Liderler Zirvesi 17 Nisan'da Dedeman İstanbul'da yapılacak!

3. Gayrimenkulde Liderler Zirvesi 17 Nisan Perşembe günü Dedeman İstanbul'da yapılacak. Zirvede her yönüyle 2014 yılında gayrimenkul ve İnşaat sektörünü etkileyen ve etkileyebilecek gelişmeler tartışılacak...

Dedeman’dan Bostancı’ya iki yeni otel!

Dedeman Grubu, 2014 yılında 600 odalı ve 1200 yatak kapasiteli 4 yeni otel hedefi çerçevesinde Bostancı’da iki yeni otel açıyor. Dedeman Grubu, ikisi Dedeman Park olmak üzere yurtiçi ve yurtdışında toplam 15 otel ile hizmet veriyor.

Dedeman, Oskemen otelini hizmete açtı!

Dedeman, Oskemen otelini hizmete açtı. Kazakistan'ın önemli madencilik ve taşımacılık merkezi olan Oskemen'in uluslararası standartlardaki ilk oteli Dedeman Oskemen Tavros, İrtiş Nehri kenarında ve şehir merkezinde yer alıyor.

bostancı Dedeman Haberi

bostancı Dedeman

Merkezi lokasyonu ile misafirlerine her yere yakın olma olanağı tanıyan Dedeman Bostancı İstanbul Hotel&Convention Center ve Dedeman Park Bostancı; sundukları birbirinden farklı ve özel imkanlar ile Dedeman farkını Bostancı’da ve ilk defa bir arada yaşatacak.


Dedeman Bostancı; 178 adet Superior oda, 32 adet Deluxe oda, 32 adet Executive oda, 9 adet Executive Suit ve Kral Dairesi’ne sahip. 30 metrekareden 720 metrekareye kadar değişkenlik gösteren 13 farklı toplantı salonuyla geniş çaplı organizasyonlara ve etkinliklere olanak tanıyan Dedeman Bostancı, profesyonel ekibi sayesinde de ihtiyaç ve beklentilerin üzerinde bir hizmet sunuyor.


Farklı restaurant ve bar alternatiflerine sahip Dedeman Bostancı’da, günün her saati keyifli vakit geçirmek mümkün. Türk ve dünya mutfaklarından lezzetlerin sunulduğu zengin menüsü, keyifli ve ferah atmosferi ile otelin lobi katında yer alan...