02 / 05 / 2024

botaş atama kararları

botaş atama kararları

Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş. (BOTAŞ) ve Türkiye Elektrik Ticaret ve Taahhüt A.Ş. (TETAŞ) yönetim kurulu üyelikleri ile Sağlık Bakanlığı müsteşar yardımcılıklarına atamalar yapıldı.

Müdür ve müdür yardımcısı atama sonuçları belli oldu mu?

Müdür ve Müdür yardımcılığı Atama Sonuçları 2023 için beklenen açıklama yapıldı. Yönetici atama sonuçları açıklayan şehirler belli oldu. MEB yönetici atama sonuçları sorgulama ekranı ve atama kararlar neler?

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in yardımcıları belli oldu! İşte Bakan Yardımcıları...

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in yardımcıları belli oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından gerçekleştirilen atama kararları Resmi Gazete’de yayınlandı.

Resmi Gazete’de yayınlandı: Yeni isimler atandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre Rekabet Kurulu İkinci Başkanlığına ve üyeliğine yeni isimler getirildi.

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü’nde 2 yeni atama!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor Bakanlığına ilişkin atama kararları bugünkü 31870 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte o kararlar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! 6 bakanlıkta görev değişimi… 

6 bakanlığın da aralarında yer aldığı çok sayıda atama kararları, Cumhurbaşkanı Erdoğan imzasıyla Resmî Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi.  

Cengiz Yıldırım Tapu ve Kadastro 2. Bölge Müdürü oldu!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla bugünkü 31762 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre, Cengiz Yıldırım, Tapu ve Kadastro 2. Bölge Müdürü oldu.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nda 2 atama kararı!

Cumhurbaşkanı Kararları dahilinde Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığında bazı atama kararları alındı. Atama kararları bugünkü 31741 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı...

Halil Erdoğan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanı oldu!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla bugünkü 31644 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre, Halil Erdoğan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanı oldu...

Emin Oral Bülbüloğlu Ağrı Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne atandı!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre, Emin Oral Bülbüloğlu Ağrı Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne atandı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan atama kararı!

Bazı bakanlık, kurum ve kuruluşlara ilişkin atama kararları bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte o kararlar...

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan atama kararı!

Bazı bakanlık, kurum ve kuruluşlara ilişkin atama kararları bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte o kararlar...

Ertuğrul Çalışkan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevre Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre, Ertuğrul Çalışkan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevre Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı oldu...

 Eyyüp Karahan kimdir?

Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevre Yönetimi Genel Müdürlüğü görevine Eyyüp Karahan getirildi. Peki, Eyyüp Karahan kimdir, Eyyüp Karahan kaç yaşındadır? Eyyüp Karahan hangi görevlerde bulundu?

botaş atama kararları Haberi

botaş atama kararları


BOTAŞ ve TETAŞ yönetim kurulu üyelikleri ile Sağlık Bakanlığı müsteşaryardımcılıklarına atamalar yapıldı


Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş. (BOTAŞ) ve Türkiye Elektrik Ticaret ve Taahhüt A.Ş. (TETAŞ) yönetim kurulu üyelikleri ile Sağlık Bakanlığı müsteşar yardımcılıklarına atamalar yapıldı.


Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yer alan atama kararlarına göre, BOTAŞ yönetim kurulu üyeliklerine Mehmet Konuk ve Ömer Koca yeniden atandı. BOTAŞ Genel Müdür Yardımcılığı ve yönetim kurulu üyeliğine de Abdulvahit Fidan getirildi.


TETAŞ yönetim kurulu üyeliğine aynı yerin genel müdür yardımcısı Mehmet Feridun Alak atanırken, Sağlık Bakanlığı müsteşar yardımcılıklarına ise, Mehmet Bakar ve Şuayip Birinci...