27 / 04 / 2024

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! 6 bakanlıkta görev değişimi… 

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! 6 bakanlıkta görev değişimi… 

6 bakanlığın da aralarında yer aldığı çok sayıda atama kararları, Cumhurbaşkanı Erdoğan imzasıyla Resmî Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi.  



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan kararlara göre, Diyanet İşleri Başkanlığı'nda açık olan Diyarbakır İl Müftülüğü'ne Muş İl Müftüsü Lütfü İmamoğlu, Ağrı İl Müftülüğü'ne Celal Büyük, Bursa İl Müftülüğü'ne Diyarbakır İl Müftüsü Yavuz Selim Karabayır, Yalova İl Müftülüğü'ne Karabük İl Müftüsü İlyas Yılmaztürk, Muş İl Müftülüğü'ne İbrahim Halil Demir, Aydın İl Müftülüğü'ne Artvin İl Müftüsü Hasan Güneş, Artvin İl Müftülüğü'ne Mesut Harmancı, Karabük İl Müftülüğü'ne Aydın İl Müftüsü Ercan Aksu atandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! 6 bakanlıkta görev değişimi… 
 
6 BAKANLIKTA GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nda açık olan İş Müfettişliklerine yapılan yeterlik sınavında başarılı olan iş müfettiş yardımcıları Sadık Ortakcı, Murat Ramazan İltar ve Mahmut Keskin atandı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön