01 / 05 / 2024

Boutique Daça fiyat

Boutique Daça fiyat

Daire fiyatlarının 274 bin TL 'den başlangıç gösterdiği Boutique Daça projesi kapsamında lansmana özel indirim seçenekleri sunuluyor. Boutique Daça kapsamında daire teslimleri Temmuz'da gerçekleştirilecek.

Boutique Daça'da lansmana özel yüzde 15 indirimle! Temmuzda teslim!

Daça İnşaat tarafından hayata geçirilen Daça İnşaat Boutique Daça projesi Avrupa Yakası Çekmeköy' de yükseliyor. Projede lansmana özel indirim peşin alımlarda yüzde 15 indirim yapılıyor.

Boutique Daça'da tapu hemen, konutlar Temmuz'da teslim!

Boutique Daça’da yaşam Temmuz’da başlıyor. Lansmana özel yüzde 10 indirim, peşin alımlarda ise ek yüzde 5 indirim fırsatı sunan proje, tapuyu daire tesliminden önce vermesi ile de ön plana çıkıyor.

Son dakika! İstanbul’da ekmek fiyatına ‘gramaj’ indirimi uygulanacak...

İTO Meclisi’nde yapılan oylama kapsamında, daha önce 200 gram için 8 Türk Lirası olarak açıklanan Azami Ekmek Fiyat Tarifesi, “İstanbul'da ekmek fiyatı 210 gram ekmek için azami 8 Türk Lirası olacak” şeklinde kabul edildiği açıklandı. İşte haberin detayları...

Prime Sierra Cadde konutları satışa çıktı mı? Prime Sierra'da daire fiyatı ne kadar?

Kargın İnşaat ve Dema Konut tarafından Ankara'da hayata geçirilen proje 13.028 metrekare alan üzerinde inşa edilecek. Peki, Prime Sierra Cadde konutları satışa çıktı mı? Prime Sierra'da daire fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

Tarım Kredi Ramazan gıda kolisi fiyatı belli oldu! İşte 15 Mart 2023 fiyat listesi...

Tarım Kredi Kooperatif Marketleri'nde Ramazan ayına özel indirimler yapılıyor. Ayrıca Tarım Kredi Kooperatif Marketleri'nde Ramazan Gıda kolisi fiyatı da açıklandı. İşte Tarım Kredi Kooperatif Marketleri Ramazan Gıda kolisi 15 Mart 2023 fiyat listesi...

Asgari ücrete ek zam sonrası 6 bin lira olacak! Temmuz'da açıklanacak artışta kriter belli oldu

Asgari ücrete Temmuz'da yapılacak zamla ilgili son dakika gelişmeleri milyonları ilgilendiriyor. Hükümetin Temmuz'da açıklayacağı yarıyıl zammında detaylar netleşmeye başladı. Enflasyona bakılarak yapılacak zam sonrası yeni fiyat belli oldu!

Arnica Tesla Plus toz torbasız süpürge Teknosa'da indirimli fiyatıyla satışta! İşte 24 Nisan 2022 ürün ve fiyat listesi

Arnica Tesla Plus toz torbasız elektrikli süpürge Teknosa'da indirimli fiyatıyla satışa çıktı. Peki Arnica Tesla Plus toz torbasız elektrikli süpürge kaç TL? İşte 24 Nisan 2022 ürün ve fiyat listesi...

Amerika'da konut fiyat endeksleri yüzde 19.2 oranında arttı!

S&P CoreLogic Case-Shiller açıkladı, Amerika'da konut fiyat endeksleri yüzde 19.2 oranında arttı!

Birlik Parkada Bayrampaşa fiyat listesi!

Birlik Parkada Bayrampaşa fiyat listesi 800 bin TL'den başlıyor. Birlik Parkada Evleri projesi İstanbul Bayrampaşa'da üç blok olarak hayata geçirildi...

Kira artış oranları 3 Kasım'da açıklanacak!

Kira artışı TÜİK tarafından açıklanan ÜFE (Üretici Fiyat Endeksi) ile yapılıyor. Bu oranlar her ay açıklanıyor. Kasım ayı kira artış oranları ise 3 Kasım'da açıklanacak..

Enflasyon oranları 3 Mart'ta saat 10:00'da açıklanacak!

Üretici fiyat endeksi oranları ile Tüketici fiyat endeksi oranları her ay Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanıyor. Mart ayı enflasyon oranları 3 Mart'ta saat 10:00'da açıklanacak..

Daca İnşaat Boutique Daça fiyatları!

Daca İnşaat Boutique Daça fiyatları 325 bin TL'den başlıyor. Sabiha Gökçen Havalimanı’na 20 dakikalık uzaklıkta olan proje 22 bin 600 metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Seba Office Ayazağa fiyat!

Seba Office Ayazağa fiyat listesine göre ofislerin metrekare birim fiyatı 3 bin 500 dolar + KDV'den başlıyor. Seba Office Boulevard Ayazağa'da 204 bağımsız birim yer alıyor...

Beyaz Park Rezidans Davutpaşa fiyat!

Beyaz Park Rezidans Davutpaşa fiyat listesi 395 bin liradan başlayarak değişiyor. Beyaz İnşaat projesi Beyaz Park Rezidans Davutpaşa'da daire teslimleri 2017 yılının sonunda yapılıyor...

Çekmeköy Boutique Daça'da yüzde 15 indirimle! Temmuz teslim daireler!

Dairelerin Temmuz'da teslim edileceği Çekmeköy Boutique Daça projesinde yer alan konutlar için lansmana özel yüzde 10 ve peşin alımlarda ise ek yüzde 5 indirim uygulanıyor.

Boutique Daça fiyat Haberi

Boutique Daça fiyat

Boutique Daça projesi, Çekmeköy'de Anadolu Yakası'nda hayata geçiriliyor. Proje; Daça Gayrimenkul tarafından yükseliyor. 


Daire fiyatlarının 274 bin TL'den başlangıç gösterdiği Boutique Daça projesinde teslimler Temmuz'da yapılacak. 


5’er katlı 8 bloktan oluşan Boutique Daça projesinde lansmana özel yüzde 10 ve peşin alımlarda ise ek yüzde 5 indirim uygulanıyor. 


Boutique Daça projesinde yer alan konutlar 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon boutique evler, 4 oda 1 salon teras evlerden oluşuyor. 


351 konuttan meydana gelen Boutique Daça projesinde toplam arsa alanı 22 bin 600 metrekare olarak belirlendi. 


Boutique Daça projesinde çocuk oyun alanları, güneşlenme terası, çocuk yüzme havuzu, çok amaçlı saha, açık ve kapalı yüzme havuzu ile yürüyüş ve bisiklet yolları, vitamin bar bulunuyor.

Boutique Daça 22.01.2016 tarihli fiyat listesi için...