10 / 05 / 2024

Boutique Daça fiyatları

Boutique Daça fiyatları

Temmuz 2015'te teslim edilmesi planlanan “Boutique Daça” projesinde lansmana özel daire fiyatları belirlendi. Dairelerin lansman fiyatları 2+1 dairelerde 437 bin TL, 3+1 dairelerde 490 bin TL, 4+1 dairelerde ise 765 bin TL olarak belirlendi.

Boutique Daça projesinde lansman fiyatları devam ediyor!

Daça Gayrimenkul tarafından Sancaktepe'de inşa edilen Boutique Daça projesinde 2+1'ler 437 bin TL, 3+1'ler 490 bin TL, 4+1'ler ise 765 bin TL lansman fiyatları ile satışa çıktı.

Almanya’da konut fiyatlarında 2000 yılından beri en sert düşüş yaşandı!

Almanya Federal İstatistik Ofisi tarafından açıklanan verilere göre Almanya’da konut fiyatları geçen sene bir önceki seneye göre yüzde 8,4 gerileme gösterdi. Böylelikle ülkede konut fiyatlarında 2000'den bu yana en sert düşüş yaşanmış oldu.

Bakan Özhaseki açıkladı! İstanbul'da ev fiyatları düşecek...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, AK Parti Genel Merkezi'nde düzenlenen 'Türkiye Yüzyılı Şehircilik Politikaları Çalıştayı'nda bir konuşma yaptı. Özellikle İstanbul'da konut fiyatlarını düşürmek için tedbirler aldıklarını söyledi. İşte haberin ayrıntıları...

Metro ve metrobüse yakın en ucuz kira 21 bin TL'den başlıyor! İşte ilçe ilçe İstanbul'da kira fiyatları!

Endeksa tarafından açıklanan resmi verilere göre, metro ve metrobüse yakın en ucuz kira 21 bin TL'den başlıyor. İşte ilçe ilçe İstanbul'da kira fiyatları...

Almanya’da konut fiyatlarında 2000 yılından beri en sert düşüş!

Almanya Federal İstatistik Ofisi tarafından açıklanan resmi rakamlara göre, Almanya'da konut fiyatları yüzde 9,9 geriledi ve 2000 yılından beri en sert düşüşü gösterdi. İşte tek tek açıklanan o son dakika rakamları...

Almanya’da konut fiyatları 12 yılın ardından ilk defa düştü!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Almanya’da konut fiyatları 2022 yılının son çeyreğinde bir önceki senenin aynı çeyreğine göre yüzde 3,6 geriledi ve 2010’dan beri ilk defa düştü.

12,83 TL olan gümüşün asıl yükseleceği tarih şimdi belli oldu! Uzman isim bir çırpıda açıkladı

Gümüş fiyatlarının yükselişe geçmesi ile yatırımcıların yüzü gülmeye başladı. 12,83 liraya kadar yükselen gümüş için Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş yükselişin olacağı asıl tarihi bir çırpıda açıkladı.

Konutta KDV indirimi sonrası Anadolu'da konut fiyatları uçacak! İşte evlerin en çok prim yapacağı iller

Cumhurbaşkanlığı Kararı ile konutların net 150 metrekareye kadar olan kısmı için KDV oranı 1 Nisan'dan itibaren yüzde 18'den yüzde 8'e indirilecek. Söz konusu düzenleme sonrası Anadolu'da konut fiyatları uçuşa geçecek.

Kanada'da ev fiyatları yüzde 52 arttı! Kiralık konut bulmak zorlaştı!

Resmi olarak açıklanan verilere göre, Kanada'da konut fiyatlarının son iki senede yüzde 52 artması, uygun fiyata kiralık konut bulmayı da zorlaştırdı.

İstanbul'da ev fiyatları yüzde 10 arttı!

Kamu bankaları tarafından başlatılan düşük faizli konut kredisi kampanyasının ardından konut fiyatları arttı. İstanbul'da ev fiyatları yüzde 5 ila yüzde 10 arasında zamlandı. İstanbul Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Nizamettin Aşa, faiz indiriminin müteahhitlere yaradığını belirtti.

Rusya'da ev fiyatları en çok hangi kentlerde arttı?

Emlak acentesi TsİAN Rusya'da ev fiyatlarının en hızlı artış gösterdiği şehirleri açıkladı. 2021 yılının ilk altı aylında ülkede fiyatların en hızlı yükseldiği şehir yüzde 39,2'lik oranla İrkutsk olarak kaydedildi.

Rusya'da konut fiyatları en çok hangi kentlerde arttı?

Rusya’da konut fiyatlarındaki kısa süreli durgunluk yerini artışa bıraktı. Konut fiyatlarının en fazla arttığı yerlerin başında St.Petersburg yer alıyor.

Tahran'da konut fiyatlarında yüzde 121 artış!

İran Ulaştırma ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, İran'ın başkenti Tahran'da konut fiyatlarının yüzde 121 oranında arttığı belirtildi.

Tahran'da konut fiyatları 2019'da yüzde 41,6 arttı!

İran Merkez Bankası başkent Tahran'daki emlak piyasasına ilişkin açıkladığı verilere göre; İran'ın başkenti Tahran'da konut fiyatları 2019'da yüzde 41,6 arttı...

Boutique Daça fiyatları Haberi

Boutique Daça fiyatları

İstanbul’un değerlenen yerleşim bölgelerinden biri olan Sancaktepe'de Çekmeköy Metro İstasyonuna yürüme mesafesinde, Daça Gayrimenkul A.Ş. tarafından inşa edilen “Boutique Daça” projesinde evler satışa sunuldu. Şu ana kadar %80’i tamamlanan ve Temmuz 2015’te teslim edilmesi planlanan projede , lansman fiyatları  2+1 dairelerde 437 bin TL, 3+1 dairelerde 490 bin TL, 4+1 dairelerde ise 765 bin TL olarak belirlendi. 


22 bin 600 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen “Boutique Daça” projesi 5’er katlı 8 bloktan ve toplam 351 daireden oluşuyor. 7 blokta 2+1, 3+1, 4+1 dubleks konutlar, 1 blokta ise ticari üniteler ve üst katlarında 1+1, 2+1 rezidans daireler yer alıyor. Farklı büyüklüklerdeki daire tipleri ile alıcılarına alternatifler sunan projede teraslı ve bahçe kullanımlı daireler de bulunuyor.  Boutique Daça; alışılan çok katlı...