16 / 05 / 2024

Boutique Daça ne zaman teslim edilir

Boutique Daça ne zaman teslim edilir

Daca İnşaat Boutique Daça fiyatları 325 bin TL'den başlıyor. Sabiha Gökçen Havalimanı’na 20 dakikalık uzaklıkta olan proje 22 bin 600 metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Hakmar'da güneşlik 129 TL, tül 169 TL, kaydırmaz halı 219 TL! Hakmar 29 Aralık 2022 fiyat listesi...

Hakmar'ın online aktüel ürünler kataloğu belli oldu. Hakmar'da güneşlik 129 TL, tül 169 TL, kaydırmaz halı 219 TL fiyatlarla satışa sunuldu. Hakmar 29 Aralık 2022 fiyat listesi...

Doların 4 gün sonra ne kadar olacağı açıklandı! Bir çırpıda açıklanan bu rakamı görenin ağzı tam bir karış açık kaldı!

Yatırımcılar tarafından güvenli liman olarak görülen doların 4 gün sonra ne kadar olacağı açıklandı. Bir çırpıda açıklanan bu rakamı görenin ağzı bir karış açık kaldı. Hemen o rakama göz atın...

TCMB Başkanı Kavcıoğlu'ndan kritik 2022 açıklaması! Gıda fiyatları ne olacak?

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu, 2022 yılına ait üçüncü enflasyon raporunu gerçekleştirdiği toplantıda açıkladı.

2019'da kiraya ne kadar zam geldi?

Kiracılar ve mülk sahipleri her ay merakla TÜİK tarafından açıklanan TEFE TÜFE oranlarını bekliyor. Peki 2019'da kiraya ne kadar zam geldi? İşte 2019'da kiracıya yapılan zam oranları...

We Haliç Gaziosmanpaşa ne zaman teslim?

İstanbul Gaziosmanpaşa'da yükselen We Haliç Gaziosmanpaşa'da 10 blokta 1087 daire yer alıyor. Peki We Haliç Gaziosmanpaşa ne zaman teslim?

Daca İnşaat Boutique Daça fiyatları!

Daca İnşaat Boutique Daça fiyatları 325 bin TL'den başlıyor. Sabiha Gökçen Havalimanı’na 20 dakikalık uzaklıkta olan proje 22 bin 600 metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

İnistanbul Lokal Davutpaşa ne zaman teslim?

İnistanbul Lokal Davutpaşa ne zaman teslim? İnistanbul Lokal Topkapı Davutpaşa'da 5 bin TL'den başlayan peşinatlarla daire sahibi olunuyor. Üstelik ilk taksit ödemesi 2016'da başlıyor...

Ispartakule Bizim Evler 6'da taksitler ne kadar?

Ispartakule Bizim Evler 6 Gökkuşağı Konutları İstanbul Avrupa Yakası Ispartakule'de hayata geçiriliyor. İhlas Yapı imzası taşıyan Bizim Evler 6 projesinin yüzde 80'ini yeşil alanlar oluşturuyor. Peki Ispartakule Bizim Evler 6'da taksitler ne kadar?

Çekmeköy Boutique Daça'da yüzde 15 indirimle! Temmuz teslim daireler!

Dairelerin Temmuz'da teslim edileceği Çekmeköy Boutique Daça projesinde yer alan konutlar için lansmana özel yüzde 10 ve peşin alımlarda ise ek yüzde 5 indirim uygulanıyor.

Boutique Daça Çekmeköy'de 274 bin TL'ye! Temmuz teslim konutlar!

Temmuz'da daire teslimlerinin yapılacağı Boutique Daça Çekmeköy projesinde yer alan konutların fiyatları 274 bin TL'den başlıyor. Projede yüzde 10'a ek peşin ödemelerde yüzde 5 indirim sağlanıyor.

Boutique Daça'da lansmana özel yüzde 15 indirimle! Temmuzda teslim!

Daça İnşaat tarafından hayata geçirilen Daça İnşaat Boutique Daça projesi Avrupa Yakası Çekmeköy' de yükseliyor. Projede lansmana özel indirim peşin alımlarda yüzde 15 indirim yapılıyor.

Boutique Daça'da lansman özel indirimlerle! Temmuz'da teslim!

Daire fiyatlarının 274 bin TL 'den başlangıç gösterdiği Boutique Daça projesi kapsamında lansmana özel indirim seçenekleri sunuluyor. Boutique Daça kapsamında daire teslimleri Temmuz'da gerçekleştirilecek.

Boutique Daça'da 274 bin TL'den başlayan fiyatlarla! Yüzde 15 indirim!

Daça Gayrimenkul tarafından inşa edilen Boutique Daça projesinde daire fiyatları 274 bin TL'den başlıyor. İstanbul Anadolu Yakası Çekmeköy'de hayata geçirilen projede lansmana özel yüzde 15'e varan indirim uygulanıyor.

Boutique Daça ne zaman teslim edilir Haberi

Boutique Daça ne zaman teslim edilir

Boutique Daça Konutları'nın alanları 80,29 metrekare - 249,24 metrekare olarak tasarlandı. Proje 5 katlı 7 bloktan meydana geliyor.


Daca İnşaat Boutique Daça fiyatları üzerinden yüzde 10 indirim uygulanıyor. Projede A ve B blok teslimleri hemen yapılıyor, C bloğun ise 2016 yılı Aralık ayında teslim edilmesi planlanıyor. 


Daire tipleri  2+1, 3+1 ve 4+1 dubleks olarak dizayn edilen Boutique Daça Evleri Daça İnşaat tarafından İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de hayata geçiriliyor. 


Boutique Daça Sancaktepe Konutları Üsküdar – Çekmeköy Metro hattına 520 metre, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 20 dakika, Boğaziçi Köprüsü’ne ve FSM Köprüsü’ne 13 dakikalık mesafede bulunuyor. 


Yüzde 25 peşinatta, kalan bedelin banka kredisiyle taksitlendirildiği Sancaktepe Boutique Daça'da fitness merkezi, sauna, açık ve kapalı yüzme havuzları, aerobik alanları, buhar odası ve vitamin bar gibi sosyal alanlar yer...