21 / 05 / 2024

Boutique Daça teslim tarihi

Boutique Daça teslim tarihi

Temmuz'da yaşamın başlayacağı Boutique Daça Çekmeköy projesinde yer alan daire seçeneklerinin fiyatları 259 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje kapsamında yüzde 15'e varan indirimler sağlanıyor.

Boutique Daça'da tapu hemen, konutlar Temmuz'da teslim!

Boutique Daça’da yaşam Temmuz’da başlıyor. Lansmana özel yüzde 10 indirim, peşin alımlarda ise ek yüzde 5 indirim fırsatı sunan proje, tapuyu daire tesliminden önce vermesi ile de ön plana çıkıyor.

Nişantaşı Koru'da sınırlı sayıda hemen teslim daireler satışta!

Dap Gayrimenkul'un 160 konutluk projesi Nişantaşı Koru'da sınırlı sayıda hemen teslim daireler satışa sunuldu. İşte proje ile ilgili ayrıntılar...

Skyland İstanbul'da hemen teslim rezidanslarda ödemeler 2019'da!

Eroğlu imzası ile inşa edilen Seyrantepe'deki Skyland İstanbul'da hemen teslim rezidanslarda ödemeler 2019'da başlıyor.

Skyland İstanbul’da ofisler teslim ediliyor!

Eroğlu Gayrimenkul imzasını taşıyan Skyland İstanbul'da ofisler teslim edilmeye başlandı. İstanbul Seyrantepe'de inşa edilen proje merkezi konumu, teknolojik altyapısı ve mimari detayları ile dikkat çekiyor. 

İnvest İnşaat Vadi Koru Ayazağa teslim tarihi!

İnvest İnşaat imzası taşıyan Vadi Koru Ayazağa projesi İstanbul'un Avrupa yakasında Sarıyer ilçesine bağlı Ayazağa'da yükseliyor. İşte İnvest İnşaat Vadi Koru Ayazağa teslim tarihi...

Daca İnşaat Boutique Daça fiyatları!

Daca İnşaat Boutique Daça fiyatları 325 bin TL'den başlıyor. Sabiha Gökçen Havalimanı’na 20 dakikalık uzaklıkta olan proje 22 bin 600 metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Seba Office Ayazağa teslim tarihi!

Seba Office Ayazağa teslim tarihi Mayıs 2017 olarak belirtiliyor. Seba Office Ayazağa'da metrekare birim fiyatı 3 bin 500 dolar + KDV'den başlıyor...

Beyaz Park Davutpaşa teslim tarihi!

Beyaz Park Davutpaşa teslim tarihi Eylül 2017 yılı olarak belirtiliyor. Beyaz İnşaat'ın yeni projesi Beyaz Park Topkapı'da daire fiyatları 410 bin liradan başlayarak değişiyor...

Çekmeköy Boutique Daça'da yüzde 15 indirimle! Temmuz teslim daireler!

Dairelerin Temmuz'da teslim edileceği Çekmeköy Boutique Daça projesinde yer alan konutlar için lansmana özel yüzde 10 ve peşin alımlarda ise ek yüzde 5 indirim uygulanıyor.

Boutique Daça Çekmeköy'de 274 bin TL'ye! Temmuz teslim konutlar!

Temmuz'da daire teslimlerinin yapılacağı Boutique Daça Çekmeköy projesinde yer alan konutların fiyatları 274 bin TL'den başlıyor. Projede yüzde 10'a ek peşin ödemelerde yüzde 5 indirim sağlanıyor.

Boutique Daça'da lansmana özel yüzde 15 indirimle! Temmuzda teslim!

Daça İnşaat tarafından hayata geçirilen Daça İnşaat Boutique Daça projesi Avrupa Yakası Çekmeköy' de yükseliyor. Projede lansmana özel indirim peşin alımlarda yüzde 15 indirim yapılıyor.

Boutique Daça'da lansman özel indirimlerle! Temmuz'da teslim!

Daire fiyatlarının 274 bin TL 'den başlangıç gösterdiği Boutique Daça projesi kapsamında lansmana özel indirim seçenekleri sunuluyor. Boutique Daça kapsamında daire teslimleri Temmuz'da gerçekleştirilecek.

Boutique Daça'da 274 bin TL'den başlayan fiyatlarla! Yüzde 15 indirim!

Daça Gayrimenkul tarafından inşa edilen Boutique Daça projesinde daire fiyatları 274 bin TL'den başlıyor. İstanbul Anadolu Yakası Çekmeköy'de hayata geçirilen projede lansmana özel yüzde 15'e varan indirim uygulanıyor.

Çekmeköy Boutique Daça'da yaşam Temmuz'da başlayacak!

Boutique Daça'da yaşam temmuz ayında başlıyor. Lansmana özel yüzde 10 indirim, peşin alımlarda ise ek yüzde 5 indirim fırsatı sunan proje, tapuyu daire tesliminden önce vermesi ile ön plana çıkıyor.

Boutique Daça teslim tarihi Haberi

Boutique Daça teslim tarihi

Anadolu Yakası'nda Çekmeköy'de inşa edilen Boutique Daça projesinde yaşam Temmuz'da başladı. Daça Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Boutique Daça projesinin toplam arsa alanı 22 bin 600 metrekare olarak belirlendi. 


Lansman dönemine özel yüzde 10 indirim sağlanan Boutique Daça'da peşin alımlarda ise ek yüzde 5 indirim fırsatı sağlanıyor. Projede 5’er katlı 8 blok ve toplam 351 daire yer alıyor. 


Boutique Daça projesinde yer alan daireler 2+1, 3+1 Boutique Evler, 4+1 dubleks teras evlerden meydana geliyor. 


Boutique Daça fiyat listesi!

1+1'lerin fiyatları 259 bin TL'den

2+1'lerin fiyatları 450 bin  200 TL'den

3+1'lerin fiyatları 504 bin 700 TL'den

4+1'lerin fiyatları 788 bin TL'den başlıyor. 


Boutique Daça projesinde açık ve kapalı yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, güneşlenme terası, çok amaçlı saha (mini basketbol ve futbol kullanımı), yürüyüş ve bisiklet...