13 / 05 / 2024

Boutique Yalı Daireleri

Boutique Yalı Daireleri

Yaklaşık bir ay önce satışa çıkan Vita Nova ‘Boutique Yalı Daireleri’ büyük ilgi görüyor. Bodrum’da dört mevsim residence keyfi sürmek için tasarlanan dairelerin yüzde 90’ı sahiplerini buldu...

İBB’den yeni hamle! Fehime Sultan ve Hatice Sultan yalıları için harekete geçti!

Fehime Sultan ve Hatice Sultan yalılarının İBB’nin elinden alınıp Hazine’ye devredilmesinden sonra büyükşehirin başlatmış olduğu hukuki süreçte kapanan dosya yeniden açıldı. İBB’nin başvurusu üzerine yeniden açılan dosyada konu ile ilgili son kararı Danıştay İdari Dava Daireleri Kurulu verecek.

Evrim Kırmızıtaş Başaran: Yalı daireleri üçte biri fiyatına satılıyor!

Remax Gayrimenkul Danışmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran, yabancıların ilgisiyle yalı daireleri ve köşk satışlarında artış olduğunu söyledi. Başaran, özellikle yalı dairelerinin fiyatlarının yatırım için çok cazip olduğunu açıkladı. 

Yalı nedir?

Sahil kesimlerinde inşa edilen yapılar olan yalı nedir? Yapı daireleri hangi özelliklere sahip?

Mostar Life Grand Houses Bahçeşehir'de yükseliyor!

Projede en çok ilgi gören 5+1 bloklar 5 katlı olup her katta iki daire yer alıyor. 28 adet 4+1 ve 4+1 Lux yalı daireleri de Mostar Life Grand Houses’i farklı kılan özellikler arasında.

Vitanova Yalı dairelerinde satış rekoru kırıldı!

Yalıkavak Mahallesi Tilkicik koyunda bulunan Vitanova Yalı daireleri 3 ayda 27 daire satarak egede satış rekoru kırdı.

Bodrum VitaNova Yalı'da 3 ayda 27 daire satıldı!

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bulunan Vitanova yalı daireleri 3 ayda 27 daire satarak egede satış rekoru kırdı. Toplam’da 36 daire bulunan sitede son 8 ev için ise çeşitli kampanyalar başlatıldı.

Vita Nova Yalıkavak'ta son 8 daire!

Yalıkavak Tilkicik Koyu'nda denize 20 adım mesafedeki Vita Nova Yalı daireleri, rezidans konforunda hizmet sunuyor. Son 8 dairenin kaldığı Vita Nova'da fiyatlar 500 bin dolardan başlıyor.

Bodrum Vita Nova Yalı projesinde yaşam başlıyor!

Türkiye'nin tatil cenneti Bodrum'un en güzel koylarından biri olan Tilkicik Koyu'nda hayata geçirilen Vitanova Yalı Daireleri, Club Flipper'ın hemen yanında bulunuyor. Denize 20 adımlık mesafede bulunan projede daireler oturuma hazır durumda.

1987 yılında Banker Kastelli, İpar Yalısı'nın arazisine inşaat yaptırıyormuş!

1987 yılında Banker Kastelli'nin İpar Yalısı arazisi üzerinde yaptırdığı ve daireleri 500 milyon liradan sattığı inşaatın tapu işlemleri, Ali İpar'ın şikayeti üzerine mahkeme tarafından durdurulmuş.

Vita Nova Yalı dairelerinde fiyatlar 400 bin dolardan başlıyor!

Bodrum Yalıkavak Tilkicik koyunda, yapımı 2014’te tamamlanan Vita Nova Yalı daireleri bu yıl özellikle yabancı yatırımcının beklentileri doğrultusunda çevre ve sahil düzenlemesine gidiyor.

Vita Nova Yalı projesi için çevre ve sahil düzenlemesi yapıldı!

Bodrum Tilkicik Koyu 'nda, Club Flipper 'ın sahibi Ahmet Bayer'in projesi olarak başlayan Vita Nova Yalı Daireleri'ne Amerikan desteği geldi.

Boutique Daça daireleri satışa çıktı!

Temmuz 2015'te teslim edilmesi planlanan “Boutique Daça” projesinde lansmana özel daire fiyatları belirlendi. Dairelerin lansman fiyatları 2+1 dairelerde 437 bin TL, 3+1 dairelerde 490 bin TL, 4+1 dairelerde ise 765 bin TL olarak belirlendi.

İstanbul'da yalı dairelerinin kiraları 750 bin liradan başlıyor!

1983 yılında İstanbul'un gözde semtlerinde kiralar 100 bin liradan başlıyormuş, yalı daireleri için ev sahipleri 750 bin lira istiyormuş. İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın ortaya çıkardığı o haber...

Boutique Yalı Daireleri Haberi

Boutique Yalı Daireleri

‘Yeniden doğuş’ anlamı taşıyan Vita Nova projesinin ilk fazı olan Boutique Yalı Daireleri, Bodrum’da dört mevsim residence keyfi sürmek isteyenler için tasarlandı. Satışa çıktığı günden bu yana yüzde 90’ı satılan Boutique Yalı Daireleri’nin fiyatları 350 bin dolar ile 900 bin dolar arasında değişiyor.