29 / 04 / 2024

Boya ve hammaddeleri sektörü büyüme 2015

Boya ve hammaddeleri sektörü büyüme 2015

Boya Sanayicileri Derneği (BOSAD) Başkanı Ahmet Faik Bitlis, son 2 yıl öncesine kadar sektörün her yıl ülke büyümesinin üstünde büyüdüğüne dikkat çekti.

Tekstil ihracatında şok düşüş! Türkiye yıllar sonra ilk defa ithalatçı konumuna düştü!

İstanbul Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği (İTHİB) Başkanı Ahmet Öksüz, global talepteki daralmanın da etkisiyle sektör ihracatının 2023’ün ilk 8 ayında yüzde 12 daraldığını söyledi. Öksüz, istihdam kayıpları yaşanmaması için bir dizi tedbir alınması gerektiğini ifade etti.

Mehmet Hacıkamiloğlu kimdir? Daha önce hangi görevlerde yer aldı?

Polisan Holding CEO'su, Polisan Kansai Boya ve Polisan Hellas Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Hacıkamiloğlu kimdir? Mehmet Hacıkamiloğlu daha önce hangi görevlerde yer aldı?

Tepkim İnşaat Pvc Cam Boya Plastik Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tepkim İnşaat Pvc Cam Boya Plastik Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Durmuş tarafından kuruldu. 

Gören şok oldu! Boya ve boya malzemeleri ne kadar? Koçtaş 24 Ocak 2023 fiyat listesi belli oldu!

Koçtaş’ta boya ve boya malzemeleri ne kadar? Koçtaş 24 Ocak 2023 fiyat listesi belli oldu! İşte boya ve boya ürünlerinin fiyatı…

Revza Yapı İnşaat Kumaş Boya Baskı Konfeksiyon Aksesuar Medikal Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Revza Yapı İnşaat Kumaş Boya Baskı Konfeksiyon Aksesuar Medikal Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Şahin Aslantaş tarafından kuruldu.

Nissan’dan virüs düşmanı araba!

Müşterilerinin sürüş deneyimini iyileştirmek için çalışan Japon otomotiv devi Nissan, yeni bir ürün ile adından söz ettirdi. Nissan, ürettiği otomobillerin boya ve iç, dış parçalarında yer alabilecek virüsleri etkisiz hale getiren bir teknoloji geliştirdi.

Nissan, güvenlik paketine virüsleri de ekledi! İncelemeden geçmeyin! İşte 30 Eylül 2022 Nissan fiyat listesi

Müşterilerinin güvenliğini ön planda tutan Nissan artık mikroplardan korumayı da sağlayacak teknoloji geliştirdi. Nissan, ürettiği araçların boya ve iç-dış parçalarında bulanabilecek virüsleri etkisiz hale getiren bir teknoloji geliştirdi.

Suwen İnşaat Boya Hırdavat Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Suwen İnşaat Boya Hırdavat Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Savaş Mutlubaş tarafından kuruldu.

Axı Color İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Boya Matbaa Ekipmanları İth.Ve İhr.Tic.Ve San.Ltd.Şti. kuruldu!

Axı Color İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Boya Matbaa Ekipmanları İth.Ve İhr.Tic.Ve San.Ltd.Şti. bugün Kadıköy'de Cüneyt Uğurluoğlu tarafından kuruldu.

Kireçci İnşaat Boya Hırdavat Kimya Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kireçci İnşaat Boya Hırdavat Kimya Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Seyfettin Eler tarafından kuruldu.

Güney Kiraz İnşaat Taahhüt İthalat İhracat Demir Çelik Nalburiye Madencilik Boya San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Güney Kiraz İnşaat Taahhüt İthalat İhracat Demir Çelik Nalburiye Madencilik Boya San.Ve Tic.Ltd.Şti. Silivri'de İsmail Güney ve Ramazan Kiraz ortaklığında kuruldu. 

TOGG'un yola çıkacağı tarihi Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Beklenenden erken olacak

Türkiye'nin yüzde yüz elektrikli otomobili TOGG'un seri üretimi için yapılan çalışmalar devam ediyor. TOGG Gemlik Tesisi’nde aracın boya ve montaj çalışmaları devam ederken Cumhurbaşkanı Erdoğan, otomobilin banttan ineceği tarihi açıkladı.

Mesa Boya İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mesa Boya İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Mehmet Yanmaz tarafından kuruldu.

Boya ve hammaddeleri sektörü büyüme 2015 Haberi

Boya ve hammaddeleri sektörü büyüme 2015

Boya Sanayicileri Derneği (BOSAD) Başkanı Ahmet Faik Bitlis, son 2 yıl öncesine kadar sektörün her yıl ülke büyümesinin üstünde büyüdüğüne dikkat çekerek, Türk boya sanayisinin son 10 yıllık dönemde ülkemizin genel ekonomik yapısı ile birlikte önemli bir gelişim sürecinden geçtiğini söyledi. Son 1-2 yıldır dünya ve ülke ekonomisinin genel değişimine paralel olarak bir yavaşlama gözlense de boya ve hammaddeleri sektörünün gelişim çizgisini koruyacağını belirtti. 


İnşaat boyalarının yanında otomotiv, ahşap ve mobilya gibi sanayi boyalarının üretiminde de önemli artışlar gerçekleştiğine dikkat çeken Bitlis, Türk boya sektörünün Avrupa genelindeki 5. büyük boya üreticisi olduğunu ifade etti. Türkiye'nin giderek artan üretimi ve teknolojik alt yapısı ile kendi bölgesinde sektörel bir güç olma hedefi doğrultusunda ilerlediğini belirten Bitlis, "Boya sanayimizde 500'e yakın kuruluş faaliyet...