05 / 05 / 2024

Boyalı Köyü Taşkın Koruma Tesisi

Boyalı Köyü Taşkın Koruma Tesisi

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Biz, 3 yılda bin tane gölet ve sulaması yapalım diye çılgın bir projeyi hayata geçirdik. Projemiz, bütün dünyada ses getirdi" dedi.

CHP'li Aşkın Genç TOKİ sorunlarını meclis gündemine taşıdı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı mağdurları seslerini duyurmaya çalışırken, CHP Milletvekili Aşkın Genç de TOKİ'nin '100 Bin Alt Gelir Grubu Sosyal Konut Projesi'nde yaşanan sorunları Türkiye Büyük Millet Meclisi gündemine taşıdı. 

İzmir'deki deniz taşkını mağduru esnafların ödemeleri bu ay yapılacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tunç Soyer, deniz taşkını mağduru esnaflara yapılacak ödeme ile ilgili konuştu. Peki ödemeler ne zaman yapılacak? 

Kuzey Kıbrıs'ta gayrimenkul yatırımları 2 yılda yüzde 200’ün üstünde arttı!

Kuzey Kıbrıs, Türk yatırımcıların da radarına girerken, gayrimenkul yatırımları da 2 yılda yüzde 200’ün üstünde artış gösterdi. İşte konu ile ilgili detaylar...

Şeref Taşkın kimdir? Ne mezunu?

Polisan Holding Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olan Şeref Taşkın, kimdir? Şeref Taşkın nereden mezun oldu? İşte ayrıntılar...

Ahmet Taşkın Works Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmet Taşkın Works Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Ahmet Taşkın tarafından kuruldu.

Bems Taşkın İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bems Taşkın İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de Bünyamin Taşkın tarafından kuruldu.

Kütahya Belediyesi taşınmazların kira süresini uzattı! 

Kütahya Belediyesi'nin mülkiyetinde olan taşınmazların kira sürelerinin uzatılması mecliste büyük yankı yarattı. Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Ankara Büyükşehir Belediyesi taşınmazlarını öğrencilere tahsis edecek!

Ankara Büyükşehir Belediyesi kent genelinde öğrencilere verdiği desteğe devam ediyor. Belediye mülkiyeti kendilerine ait taşınmazlarını öğrencilerine tahsis etti. 

Folkart Çeşme Boyalık'ta bahçeli ve lüks!

Folkart Boyalık Çeşme projesi "Çeşme Boyalık'ta bahçeli ve lüks" sloganıyla tanıtılıyor. Projede yer alan konutların satış süreci devam ediyor.

Ata GYO'nun Çanakkale'deki taşınmazının yıkım işleminin yüzde 85'i tamamlandı! 

Ata GYO'nun portföyünde yer alan, Çanakkale İli, Merkez İlçesi, 175 Ada 3 Parseldeki taşınmazın yıkım işlemine başlanmış ve yıkım işleminin yüzde 85'i tamamlanmış durumda.

Kınık'ta taşınmaz edinme yoluyla Türk vatandaşlığı kazanan kişiler mecliste!

2020 yılında İzmir'in Kınık ilçesinde taşınmaz edinme yoluyla Türk vatandaşlığı kazanan kişiler meclis gündemine taşındı. CHP'li Polat, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Beyza Taşkın: İstanbul’da yıkım daha büyük olur! 

İzmir'de meydana gelen 6.6 şiddetindeki deprem, akıllara büyük İstanbul depremini getirdi. İTÜ İnşaat Mühendisliği Öğretim Üyesi Doç. Dr. Beyza Taşkın, İstanbul'da yaşanacak depremin daha büyük yıkımlara neden olacağını dile getirdi. 

Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğüne Ait Taşınmazların İdaresine İlişkin Yönetmelik!

Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğüne Ait Taşınmazların İdaresine İlişkin Yönetmelik bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Boyalı Köyü Taşkın Koruma Tesisi Haberi

Boyalı Köyü Taşkın Koruma Tesisi


Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Biz, 3 yılda bin tane gölet ve sulaması yapalım diye çılgın bir projeyi hayata geçirdik. Projemiz, bütün dünyada ses getirdi" dedi. 


Bakan Eroğlu, Afyonkarahisar'ın Sinanpaşa ilçesindeki meydanda düzenlenen toplu temel atma töreninde yaptığı konuşmada, Sinanpaşa'da bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 


Sinanpaşa'ya 15 baraj, gölet ve sulama tesisi yapacaklarını ifade eden Eroğlu, geçmişte bir kente yapılan yatırımın 5 katını şimdi bir ilçeye yaptıklarını belirtti. 


Eroğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından Afyonkarahisar'daki toplu açılışta hizmete alınan, 1 milyar 129 milyon liralık 123 tesisten, Sinanpaşa'nın da nasibini aldığını bildirdi.


Sinanpaşa'nın 50 yıllık rüyasını da gerçeğe dönüştürdüklerini dile getiren Eroğlu, uzun yıllar sürüncemede kalan Kuruçay Barajı'nı inşa ettiklerini vurguladı. 


Türkiye'de "Bin Günde Bin Gölet ve Sulaması" yapmak için 1 Ocak 2012...