29 / 04 / 2024

Boyalık Mahallesi tapu

Boyalık Mahallesi tapu

Çalışmalarına hız kesmeden Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek imarı biten mahallelerin sakinleri ile bir araya gelen tapu dağıtımlarını gerçekleştirdi.

Tehlike çanlarının çaldığı Ankara Varlık Mahallesi sakinleri kentsel dönüşüm bekliyor!

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen Kahramanmaraş depremlerinin yankıları sürerken, başkent Ankara'nın bir mahallesi için de tehlike çanları çalıyor.  Varlık Mahallesi sakinleri olası bir depreme karşı kentsel dönüşüm istiyor...

Kahramanmaraş'ta 40 yıllık tapu sorunu çözüldü! Hak sahipleri tapularına kavuştu!

Kahramanmaraş Onikişubat ilçesi Çamlık Mahallesi’nin 40 yıllık tapu sorununa resmen neşter vuruldu. Tapular hak sahiplerine verildi. İşte ayrıntılar...

23 Kasım TOKİ Ankara Sincan Saraycık mahallesi 2+1, 3+1 kura sonuçları isim listesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Ankara'nın Sincan ilçesi Saraycık Mahallesi'nde hayata geçirilen konutlar için kura çekimi gerçekleştirilecek.

26 Haziran Tapu Müdürlüğü açık mı? Noter, vergi dairesi, belediye, Nüfus Müdürlüğü yarın açık mı?

26 Haziran tapu açık mı? Tapu dairesi bayram tatili kaç gün 2023, bayramda tapu daireleri açık mı, Arefe günü tapu dairesi çalışacak mı, pazartesi tapu daireleri açık mı? İşte ayrıntılar...

Mistral GYO Çeşme Boyalık projesinde son dakika! 

Mistral GYO tarafından İzmir Çeşme'de Boyalık mevkiinde hayata geçirilecek proje ile ilgili yeni bir son dakika gelişmesi yaşandığı belirtildi. İşte ayrıntılar...

Kartal Soğanlık Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planına itiraz!

Kartal ilçesi, Soğanlık Mahallesi, 12637 ada, 1 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 22.12.2022 tasdik tarihli plan notu itirazı askıya çıkarıldı.

Kartal Soğanlık Mahallesi 1/5000 ölçekli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı!

Kartal ilçesi, Soğanlık Mahallesi, 10287 ada, 143 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 20.01.2021 tasdik tarihli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı.

Ankara Gölbaşı Boyalık Mahallesi’nde tapu sevinci!

Çalışmalarına hız kesmeden Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek imarı biten mahallelerin sakinleri ile bir araya gelen tapu dağıtımlarını gerçekleştirdi.

Maltepe Başıbüyük Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Maltepe ilçesi, Başıbüyük Mahallesi, Toplu Konut Alanı'na ilişkin 1/5000 ölçekli 24.11.2020 tasdik tarihli plan tadilatı Ş.PLN askıya çıkarıldı.

Folkart Boyalık Çeşme’de teslimler başladı!

Folkart Boyalık Çeşme’de, denizin kıyısında seçkin bir hayat başlıyor. Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, konuya ilişkin açıklamasında “İzmir’de bir projeyi daha tamamlamanın gururunu yaşıyoruz. Folkart Boyalık Çeşme, en güzel butik projelerimizden biri oldu” diye konuştu.

Maltepe Başıbüyük Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

Maltepe ilçesi, Başıbüyük Mahallesi 1340 ada 1 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 26.10.2020 tasdik tarihli Nazım İmar Planı değişikliği askıya çıkarıldı.

Ayvalık'ta tapu anlaşmazlığı kavgası: 1 ölü!

Balıkesir Ayvalık'ta çıkan tapu anlaşmazlığı kavgasında bir kişi yaşamını yitirdi...

Folkart Çeşme Boyalık'ta bahçeli ve lüks!

Folkart Boyalık Çeşme projesi "Çeşme Boyalık'ta bahçeli ve lüks" sloganıyla tanıtılıyor. Projede yer alan konutların satış süreci devam ediyor.

Boyalık Mahallesi tapu Haberi

Boyalık Mahallesi tapu

İmar planları tamamlanan Gölbaşı Boyalık Mahallesi’nde tapuları dağıtan Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek MHP Belediye Meclis Üyeleri ve emahalle sakinleriyle buluştu. Uzun senelerdir yaşanan mülkiyet hakkı sorununun çözülmesiyle büyük mutluluk yaşayan vatandaşlar Belediye Başkanı Ramazan Şimşek’e teşekkürlerini sundu.  Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Şimşek “Bugün Allah izin verirse tapularınızı dağıtıyoruz. Bir evladınız olarak yanındayız. Amacımız sizlerin daha rahat yaşayabileceği bir hayat sağlamak ve doğalgazı buraya getirmek. Boyalık sakinleri hiçbir zaman güler yüzünü de desteğini de bizden esirgemedi. Hepinize teşekkür ediyorum. Tapularınız hayırlı uğurlu olsun. Kış mevsimi öncesi sizlere çatılarınızın tapusunu teslim etmek bizleri çok mutlu etti. Ağzınızın tadı ile güle güle oturun” şeklinde konuştu.

Yeni Kültür Merkezi Müjdesi 

Yeni bir kültür merkezi müjdesi de veren Başkan Şimşek sözlerini şu şekilde...