07 / 05 / 2024

boydak denetleme

boydak denetleme

Boydak Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve üst yöneticisi (CEO) Memduh Boydak, Maliye Bakanlığı’nın Boydak Holding bünyesindeki üç şirket için gerçekleştirdiği denetimin rutin olduğunu ve devam ettiğini açıkladı.

Yapı denetim kuruluşları isyan etti! Yapın denetim firması çok, denetleme alanı yok!

Yapı Denetim Kuruluşları Birliği Derneği Bursa Şube Başkanı Esra İnhanlı, Bursa’da ihtiyacın üzerinde firma olduğunu, gerçekte öyle bir denetleme alanının olmadığını söyledi.

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu bilişim personeli istihdam edecek! Son başvuru tarihi 26 Mart 2023!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu tarafından çok sayıda bilişim personeli istihdam edileceği bildirildi. Son başvuru tarihinin 26 Mart 2023 olduğu paylaşıldı. İşte haberin detayları…

Birevim'in Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu  lisansı onaylandı! 

Birevim’in lisansı, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) tarafından Tasarruf Finansman Yasası kapsamında onay aldı.

FuzulEv Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu lisansını aldı!

Faizsiz finansman sisteminin öncü markası FuzulEv, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) tarafından yürütülen intibak sürecini tamamlayarak lisansını aldı.

Tasarruf finansman şirketlerinin düzenleme ve denetleme yetkisi BDDK'da!

Tasarruf finansman şirketleri, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu tarafından denetlenecek.

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu kuruldu!

Sigortacılık ve özel emeklilik sektörlerinin düzenlenmesi ve denetlenmesine dair görevleri yürütecek Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu kuruldu.

Bankacılık Düzenleme Ve Denetleme Kurulu Kararı 2019!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu bugünkü 30699 sayılı Resmi Gazete'de Bankacılık Düzenleme Ve Denetleme Kurulu Kararı'nı yayımladı. Karar kapsamında Türkiye Emlak Katılım Bankası A.Ş.’ye faaliyet izni verildi. 

Memduh Boydak 18 yıl hapis cezasına çarptırıldı!

Eski Boydak Holding yöneticilerinden Memduh Boydak, yargılandığı FETÖ davasında hapis cezasına çarptırıldı...

Boydak Holding’in ismi değişmeyecek!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonuna (TMSF) devredilen Boydak Holding’in yeni Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Güzeldülger, holding’te bir isim değişikliği yapılmayacağını söyledi.

Kayseri'de Boydak Holding TMSF'ye devredildi!

Kayseri'de Boydak Holding, Fetullahçı Terör Örgütü'nün darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonuna devredildi.

Mustafa Boydak: Kimse yatırımdan vazgeçmesin!

KAYSERİ Sanayi Odası (KAYSO) Başkanı Mustafa Boydak, sanayicilere ve üyelerine seslenerek, "Motivasyonumuzu yüksek tutup, ihracatımızı artırıp, yatırıma yönelmeliyiz. Hiçkimse yatırımdan vazgeçmesin" dedi.

Boydak Holding Gaziantep ve Kahramanmaraş’ta 2 günde 5 mağaza açtı!

İstikbal, Bellona ve Mondi’yi bünyesinde bulunduran Boydak Holding, mağazacılık faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor. Boydak Holding, İstikbal ve Mondi markalarıyla Gaziantep ve Kahramanmaraş’a 2 günde 5 yeni mağaza daha açtı.

Memduh Boydak TÜSİAD'dan istifa etti!

TÜSİAD, yönetim kurulu üyelerinden Mehmuh Boydak'ın bu görevinden istifa ettiğini açıkladı.Memduh Boydak'ın istifası nedeniyle boşalan Yönetim Kurulu Üyeliği görevini Yönetim Kurulu Yedek Üyesi Erol Bilecik üstlendi.

boydak denetleme Haberi

boydak denetleme

Zaman’a konuşan CEO Boydak, “Bu üç şirketle ilgili denetleme tüm büyük şirketlerin karşılaştığı rutin bir uygulamadır. Dönem dönem şirketlerimiz denetlendi, ki bu da mutat bir uygulamadır. Şu an bahis konusu olan bu inceleme de yeni başlamadı, iki ay önce başlayan bir hadise. Rutin bir şekilde devam ediyor. Geçen yıllarda da denetim geçirdik. Küçük ayrıntılar dışında, mevzuata uygun işlemler yaptığımız raporlandı. Biz de memnuniyet duyduk. Tüm kurumsal şirketlerimizin denetlenmesinden memnuniyet duyuyoruz. Zaten ülkedeki tüm kurumsal şirketler denetimin yaygınlaştırılmasından yanadır. Çünkü denetimler kayıt dışılığın azalmasına katkı sağlıyor. Bu denetimin güncel olaylarla birleştirilmesini, durumun başka boyutlara çekilmesini, siyasi gelişmelerle ilişkilendirilmesini doğru bulmuyoruz.” dedi.


Zaman...