13 / 05 / 2024

Boydak res

Boydak res

Boydak Holding, "Son günlerde ulusal basında haberlere konu olan Sibel RES lisansının iptali ile ilgili tarafımıza bugüne kadar herhangi bir resmi bildirim gelmemiştir" açıklamasın yaptı.

Tekirdağ Dereköy'e kurulmak istenen 15 RES'in çalışmaları durduruldu!

Trakya Platformu Kurulu üyesi Göksal Çiğdem, ''Istrancalar, Avrupa'nın en önemli 5 doğa alanından biridir. Istrancalar'da bu bölgede RES inşaası, yan yollar, kurulan şebeke tesisleri, geçici inşaat alanları ve türbinlerin kanatlarıyla Istrancalar'daki doğal yaşam hızla yok olacaktır''dedi.

Osmaniye Sarıtepe-Demirciler RES sisteme bağlandı!

Zorlu Enerji, Osmaniye'de bulunan 59 megavat gücündeki Sarıtepe-Demirciler RES'in sisteme bağlandığını duyurdu. Şirket, Osmaniye'deki RES'in, şirketin ikinci büyük projesi olduğunu belirtti.

Mustafa Boydak: Kimse yatırımdan vazgeçmesin!

KAYSERİ Sanayi Odası (KAYSO) Başkanı Mustafa Boydak, sanayicilere ve üyelerine seslenerek, "Motivasyonumuzu yüksek tutup, ihracatımızı artırıp, yatırıma yönelmeliyiz. Hiçkimse yatırımdan vazgeçmesin" dedi.

Cerit RES-Adıyaman Gölbaşı Enerji İletim Hattı için acele kamulaştırma!

154 kV Cerit RES TM-Adıyaman Gölbaşı TM Enerji İletim Hattı Projesi kapsamında bazı taşınmazların Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Erdek Paşalimanı Poyrazlı Mahallesi'ne RES inşa ediliyor!

Paşalimanı Adası'nda, Erdek'e bağlı Poyrazlı Mahallesi'ndeki RES sayısı her gün artıyor. Konuyla ilgili Poyrazlı Mahallesi sakinleri şunları söylediler: Bu rüzgar santralleri önümüzdeki dönemde 22'ye yükseleceği söyleniyor. Bu santraller, bölgenin eko sistemini de bozuyor' dedi.

Ege Bölgesi'ndeki RES projelerine ilişkin harita hazırlandı!

“Rüzgar Yaşamdan Yana Essin İnisiyatifi” yaptığı basın toplantısında özellikle Ege bölgesindeki RES talanına ilişkin hazırlanan harita paylaştı.

İnci Holding RES projelerine akü üretecek!

İnci Holding’in gelecek 5 yılda 400 milyon lira yeni yatırım planı var. İnci Holding Yönetim Kurulu Başkanı Gök, “RES’lerde kullanılan akülerin üretimi İnci GS Yuasa ortaklığımızda yapılabilecek bir alan” dedi.

Bodrum Çevre Koruma Platformu üyelerinden Res inşaatına tepki!

Bodrum Yarımadası Çevre Koruma Platformu üyeleri RES'lere bu kez de inşaat sezonunun kapanmasına rağmen RES inşaatı devam etttiği için tepki gösterdiler.

İzmir Aliağa'ya 2 termik santral ve 17 RES projesi geliyor!

İzmir Aliağa 2012’de 1. derece arkeolojik ist alanı olarak tescil edildi. Ancak şimdi 2 termik santral ve 17 RES projesi için çalışmalarına devam ediyor.

İzmir'de Res davasının keşfi yapıldı!

İzmir’de Çeşme Marina’nın yanındaki Karadağ bölgesinde Okman Enerji şirketinin yapmakta olduğu Rüzgar Enerjisi Santrali (RES) için "ÇED gerekli değildir" kararına karşı Çeşme Belediyesi’nin açtığı iptal kararı davasının keşfi yapıldı.

Mersinli RES Projesi'ne bakanlıktan onay!

İzmir Bayındır, Kemalpaşa ve Torbalı arasında kurulacak Yander A.Ş.'ye ait Mersinli Rüzgar Enerji Santrali (RES) Projesi'ne Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan onay çıktı.

Çanakkale'de RES projeleri gün yüzüne çıkıyor!

Çanakkale'de Rüzgar Enerji Santralleri (RES) projeleri birer birer gün yüzüne çıktı. Kentin birçok noktasında binlerce tribünlük projeler yapmak için firmalar kuyruğa girdi.

Boydak Holding Gaziantep ve Kahramanmaraş’ta 2 günde 5 mağaza açtı!

İstikbal, Bellona ve Mondi’yi bünyesinde bulunduran Boydak Holding, mağazacılık faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor. Boydak Holding, İstikbal ve Mondi markalarıyla Gaziantep ve Kahramanmaraş’a 2 günde 5 yeni mağaza daha açtı.

Boydak res Haberi

Boydak res

Boydak Holding, "Son günlerde ulusal basında haberlere konu olan Sibel RES lisansının iptali ile ilgili tarafımıza bugüne kadar herhangi bir resmi bildirim gelmemiştir" açıklamasın yaptı. Konuya ilişkin bir açıklama yayınlayan Boydak Holding şu ifadeleri kullandı:


"Son günlerde ulusal basında Boydak Enerji'ye ait Sibel RES projesinin lisansının iptal edildiğine yönelik çıkan haberlerle ilgili kamuoyunu aydınlatma ihtiyacı duymaktayız. Türkiye'nin en büyük sanayi kuruluşlarından biri olan ve 14.000 çalışanıyla ülke istihdamına, ihracatına ve ekonomisine büyük katkı sağlayan Boydak Holding, Boydak Enerji şirketiyle enerji sektörüne 5 yıldır yatırım yapmaktadır. Grubumuz faaliyet gösterdiği diğer sektörlerde olduğu gibi enerji sektöründe de üretim odaklı kalıcı yatırımlar yapmaktadır. Nitekim geçtiğimiz 5 yıl içerisinde enerji sektörüne tamamı yenilenebilir enerji alanında olmak üzere fiilen 2 milyar TL'den fazla yatırım yapan...