02 / 05 / 2024

Boyner ve YKM mağazaları koronavirüs

Boyner ve YKM mağazaları koronavirüs

Boyner Büyük Mağazacılık, COVID-19 salgınını yavaşlatma ve toplumda bilinç oluşturmanın sorumluluğu çerçevesinde mağazalarını kapatma kararı aldı.

Ekonominin sıkıntılı olduğu şu dönemlerde QNB'den harika fırsat! Boyner'den yapacağınız alışverişlerde büyük indirim

QNB'den ekonomik çalkantı yaşadığımız şu dönemelerde reddedilemeyecek avantaj. Boyner, Boyner.com.tr ve YKM'de vade farksız 6'ya varan taksit imkanı sunuyor. Peki kampanyanın detayları nedir? İşte detaylar...

İhtiyaç sahipleri unutulmadı! Boyner’den ‘askıda iyilik’ paketi

2022’nin son diliminde, yeni yıl fırsatları,firmalar ve sermaye sahipleri tarafından açıklanmaya başladı. Bu imkanları sağlayan firmalardan biri de projesine ‘Askıda İyilik’ adını veren Boyner. 2023’e girmeden yüzleri güldürmeyi amaçlayarak yapılan proje yoğun ilgi gördü.

Peraş Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Peraş Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu'nda Kaan Boyner ve Murat Işıküstün ortaklığında kuruldu.

Boyner ve YKM’de CardFinans şenliği! 200 TL ParaPuan hediye

30 Eylül 2022 tarihine kadar CardFinans kredi kartınızla Boyner, YKM mağazalarında ya da  boyner.com.tr'de QNB Finansbank POS'larından tek seferde yapacağınız 1.250 TL ve üzeri ilk alışverişinize anlaşmalı QNB Finansbank üye işyerlerinde geçerli 200 TL ParaPuan hediye edilecek. 

Boyner’den Hopililere özel 500 lira ve üzeri alışverişe 150 lira indirim! İşte 14 Eylül 2022 fiyat listesi

Türkiye’nin halka açık gıda ve elektronik dışı en büyük perakende grubu olan Boyner yeni bir kampanya ile rakiplerine gözdağı veriyor. Boyner,  Hopi uygulaması kullanan müşterilerine her 500 liralık alışverişe 150 lira indirim sağlıyor. İşte 14 Eylül 2022 fiyat listesi

Boyner'de elektrik süpürgelerinde yüzde 33'e varan indirim fırsatı! İşte 11 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Boyner elektrik süpürgelerinde yüzde 33'e varan indirim kampanyasını başlattı. Dikey elektrik süpürgeleri, robot süpürgeler ve toz torbasız süpürgelerdeki büyük indirimi kaçırmayın. İşte 11 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Boyner İzmir'deki 9. mağazasını Point Bornova’da açtı!

Boyner, İzmir'deki dokuzuncu mağazasının açılışını yaşam, eğlence ve moda merkezi Point Bornova’da gerçekleştirdi. 

Ümit Boyner: Kira ödemeleri işletmeleri zorluyor!

Hedefler İçin İş Dünyası Platformu Başkanı Ümit Boyner, maaşlar, vergi, kira ve fatura gibi zorunlu ödemelerin devam etmesinin işletmeleri zorladığın belirtti...

Boyner ve YKM mağazaları koronavirüs nedeniyle kapandı!

Boyner Büyük Mağazacılık, COVID-19 salgınını yavaşlatma ve toplumda bilinç oluşturmanın sorumluluğu çerçevesinde mağazalarını kapatma kararı aldı.

Boyner ve YKM Türkiye'deki tüm mağazalarını kapattı! 

Boyner ve YKM, koronavirüs sebebiyle Türkiye'deki tüm mağazalarını 19 Mart 2020'den itibaren geçici olarak kapattıklarını duyurdu...

Ayşe Boyner ilk mağazasını açtı!

Türkiye’nin perakende devleri arasında bulunan Boyner’in üçüncü nesil temsilcilerinden biri olan Ayşe Boyner, ailesinin izinden giderek kendi markasını oluşturdu ve ilk mağazasını hizmete açtı.

Boyner İstanbul Havalimanı'nda mağaza açtı!

İstanbul Havalimanı'nın iç hatlar bölümünde yeni mağazasını açan Boyner, kozmetikten aksesuara, çantadan tekstile ve seyahat ürün gruplarına kadar zengin ürün gamı ile hem yerli ve hem de transit geçiş yapan yabancı yolculara hizmet verecek.

Boyner 7 yeni mağaza açacak!

Boyner, yeni konsepti Wepublic ile 1 ayda 10 bin kişilik günlük ziyaretçi sayısına ulaştı. İçindeki kaydırakla dikkat çeken Wepublic’te yatırım devam edecek. İstanbul’da 4, İzmir, Ankara ve Antalya’da birer mağaza açılacak. Yurt dışına açılım Avrupa’dan başlayacak.

Boyner ve YKM mağazaları koronavirüs Haberi

Boyner ve YKM mağazaları koronavirüs

Boyner Büyük Mağazacılık, COVID-19 salgınını yavaşlatma ve toplumda bilinç oluşturmanın sorumluluğu dahilinde Türkiye’deki tüm Boyner ve YKM mağazalarını kapatıyor.

Boyner tarafından yapılan açıklamada, COVID-19'un küresel olarak gündeme geldiği günden bu yana müşterilerinin ve çalışanlarının sağlığını korumak adına mağazalarında, merkez ofisinde ve depolarında önlemler alan Boyner, salgının yavaşlatılmasına destek olmak amacıyla mağazacılık operasyonlarına ara verdi.

Şirket istihdam ve çalışan hakları konusunda hassasiyetini koruyarak, Türkiye'deki tüm Boyner ve YKM mağazalarını 19 Mart 2020 tarihinden itibaren geçici olarak kapattı.

Yapılan açıklamada görüşleri yer alan Boyner Büyük Mağazacılık Üst Yöneticisi (CEO) Eren Çamurdan, müşterilerinin, tüm çalışanlarının ve onların aile ve sevdiklerinin sağlıklarını, COVID-19 salgını ile ilgili kaygılarını önemsediklerini dile getirdi:.

- "İstihdam ve çalışan hakları hassasiyetimizi koruyoruz"

COVID-19'un küresel olarak gündeme geldiği günden bu yana müşterilerinin ve...