29 / 04 / 2024

Boyplast yeni çalışma alanları

Boyplast yeni çalışma alanları

Beyaz eşya yan sanayii firması olan Boyplast, 2014 yılında savunma sanayii şirketlerine iş yapmaya hazırlanıyor. Boyplast Fabrika Genel Müdürü Metin Saraç, "Boyplast, faaliyederine ilkönce boya kabini ile başladı...

Bakan Işıkhan’dan EYT ve kıdem tazminatına ilişkin büyük yankı uyandıracak açıklama! Yeni bir çalışma mı geliyor?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, EYT ve kıdem tazminatına ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Işıkhan, EYT’de kalan dosyaların aralık ayına kadar bitirilmesinin hedeflendiğini söylerken, kıdem tazminatı konusunda yeni bir çalışmanın söz konusu olmadığını dile getirdi.

Çalışma Bakanı Vedat Işıkhan'dan son dakika asgari ücret açıklaması! Yeni zam takvimini az evvel duyurdu! 

Asgari ücret zammı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, asgari ücret zammıyla son dakika açıklamalarda bulundu. Işıkhan, yeni zam takvimine ilişkin bilgi verdi. İşte detaylar...

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan kimdir?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı yeni Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanını açıkladı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan oldu. Peki Vedat Işıkhan kimdir? İşte detaylar!

Depremin vurduğu bölgeye kısa çalışma ödeneği ve nakdi ücret desteği geliyor!

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri merkezli depremlerin vurduğu 10 ilde yaraları sarabilmek adına hemen her gün peş peşe yeni kararlar alınıyor. İşte bu kararlardan biri de bugün açıklandı ve depremin vurduğu 10 il için kısa çalışma ödeneği ile nakdi ücret desteği uygulanacağı duyuruldu.

Çalışma Bakanlığı’ndan beklenen haber geldi! Müjde resmen verildi! Haberi alanlar derin bir oh çekti!  

Kahramanmaraş’ta yaşanan deprem ve soğuk hava nedeni ile mağdur olan milyonlarca vatandaş için Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı yeni bir açıklamada bulundu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, işsizlik ödenekleri ile çalışma ödeneklerinin, hesaplara yatırılacağı t

Promosyonda son nokta! Aralık ayı promosyonu için yeni anlaşma imzalandı! Promosyon 27 bin TL’ye yükseldi!

Promosyonda yeni anlaşma imzalandı. Pek çok kurumun çalışanlarına verdiği promosyon kampanyasına TRT'de katıldı. Promosyon 27 bin TL’ye yükseldi! İşte promosyon ödemesine dair detaylar!

Çalışma Bakanı Vedat Bilgin'den yeni asgari ücret açıklaması!

Asgari ücretin komisyon kararıyla belirlendiğini söyleyen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Bilgin, "Şimdiden rakam telaffuz etmek doğru değil. Ekim, kasım, aralık ayları ile birlikte enflasyon rakamlarını takip edeceğiz ve Komisyon karar verecek" dedi.

Mesai saatleri değişecek mi? Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin duyurdu

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, mesai saatleri için yeni döneme geçildiğini belirtirken, sosyal güvenlik ve sağlık sigortaları hakkında konuştu.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Bilgin yeni ara zammı değerlendirdi: 6 bin lira değil 4 bin lira

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, TÜİK'in yüzde 78,6 olarak açıkladığı enflasyon oranlarını değerlendirdi. Bakan Bilgin, Temmuz'da asgari ücrete yapılan ara zam, emekli ve memur maaşlarında yapılacak artışlarla ilgili de dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Gözler kısa çalışma ödeneğine çevrildi! Ödemeler ne zaman yapılacak?

Koronavirüsle mücadele sürecinde vatandaşların ekonomik açıdan mağduriyetlerini azaltmak amacıyla sağlanan kısa çalışma ödeneği mart ayında son kez ödenmesi gerekirken alınan yeni kararla yeniden uzatıldı.

Pandemi ve uzaktan çalışma şehirden göçü hızlandırdı!

Tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) pandemisiyle gündeme gelen ve pek çok sektörde uygulanan evden çalışma modeliyle çalışanlar büyük şehirleri terk etmeye başladı.

İş hayatının yeni çalışma modeli Home-Office!

Satış Çözümleri kurucusu Soner Keleş, pandemi sürecinde iş hayatında yeni çalışma modelinin Home Office olduğunu değerlendirdi….

Bankalar kısıtlamaya ayak uydurdu! Çalışma saatleri değişti!

Aralık ayında vaka sayılarının artmasıyla bankalar çalışma saatlerini değiştirdiğini açıklamıştı. Geçtiğimiz ay bankalardan yeni açıklamalar peş peşe geldi ve çalışma saatleri değişti. 

Boyplast yeni çalışma alanları Haberi

Boyplast yeni çalışma alanları

Beyaz eşya yan sanayii firması olan Boyplast, 2014 yılında savunma sanayii şirketlerine iş yapmaya hazırlanıyor. Sektöre 12 yıl önce adım attıklarını bildiren Boyplast Fabrika Genel Müdürü Metin Saraç, "Boyplast, faaliyederine ilkönce boya kabini ile başladı. Zamanla geçtikçe şirketin çalışma alanı da genişledi. Boyplast'ın faaliyet alanlarını zamanla enjeksiyon makine yatırımları, montaj, teknolojik boyahane, baskı ve kalıphane yatırımları takip etti" diye konuştu. Değişim ve hızlı büyümenin bugün de devam ettiğini belirten Saraç, 2014 yılı projeleri için hazırlandıklarım söyledi. 


Hedefleri hakkında bilgi veren Saraç, firma olarak beyaz eşya üretimine yönelik çalıştıklarını, 2014 yılında yüzde 15 civarında büyüme elde etmek için yatırımlara ağırlık vereceklerini söyledi. Saraç, ayrıca savunma sanayii şirketlerine iş yapmayı hedeflediklerine de dikkat çekti. Geçtiğimiz yıl "Dora" markası ile Eskişehir'de konut inşaatı...