02 / 05 / 2024

Böyür Metal adres

Böyür Metal adres

Böyür Metal İnşaat Kimya Sanayi Ve Ticaret Turizm Limited Şirketi Eyüpsultan’da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Mesut Böyür tarafından kuruldu.

Böyür Metal İnşaat Kimya Sanayi Ve Ticaret Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Böyür Metal İnşaat Kimya Sanayi Ve Ticaret Turizm Limited Şirketi Eyüpsultan’da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Mesut Böyür tarafından kuruldu.

Avenue İstanbul Evleri Büyükçekmece adres!

Avenue İstanbul projesinde teslimler 2019 yılında gerçekleşecek. Ön talep sürecinde olan proje İstanbul Büyükçekmece'de Gül İnşaat tarafından hayata geçirildi...

Sinpaş GYO'dan 'Markalar Nasıl Büyür 2' kitabı!

Sinpaş GYO'nun 'Markalar Nasıl Büyür' kitabının ikincisi piyasaya sunuldu. Pazarlama dünyasının önde gelen isimlerinden Byron Sharp ve Jenni Romaniuk tarafından kaleme alınan 'Markalar Nasıl Büyür 2' bir solukta okunabilecek nitelikte.

Sinpaş GYO yeni kitabı Markalar Nasıl Büyür'ü yayınladı!

Sinpaş GYO iş dünyasının beklentilerine yönelik yeni kitabı ‘Markalar Nasıl Büyür’ün ikinci sayısını yayınladı. Kitap Byron Sharp ve Jenni Romaniuk tarafından kaleme alındı.

Metal Yapı Konut 2017'de yüzde 40 büyümeyi hedefliyor!

Gayrimenkul geliştirme ve inşaat sektöründeki 36 yıllık tecrübesiyle İstanbul’da birçok önemli projeye imza atan Metal Yapı Konut, 2017 yılı hedeflerini büyüttü.

İnşaat sektörü 2017'de yüzde 5-6 büyür!

İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Fethi Hinginar, "2017 yılında Türkiye ekonomisi yüzde 3-3,5 arasında bir büyüme gösterecek diye düşünüyorum" dedi.

Türkiye ekonomisi 2017’de yüzde 3.5 büyür!

Denizbank Genel Müdür Hakan Ateş 2017’nin ilk çeyreğinde kurun üzerindeki köpüğü bırakacağına inandığını belirtti. Ateş Türkiye ekonomisinin 2017’de yüzde 3.5 büyüyebileceğini ifade etti.

Kırteks Metal global pazarda büyümeyi hedefliyor!

Akdeniz markasıyla mutfak eşyaları üreten Kırteks Metal, kendi tasarladığı ürünlerle pazarını büyütmeye odaklandı.

Hakan Ateş: Türkiye 2016'da yüzde 3,5'in üzerinde büyür!

DenizBank Genel Müdürü Hakan Ateş, "Türkiye'nin, bu yıl hele ki Fed ve diğer merkez bankalarının daha gevşek politikalar sürdürdüğü bir ortamda, enflasyonu düşürmesi ve büyümesini yine yüzde 3,5'in üzerinde, gerçekleştirmesi mümkündür." dedi.

Konut sektörü bu yıl yüzde 20 büyür!

Sektör temsilcileri, 2015 yılında bir önceki seneye göre yüzde 10,6 büyüyen konut pazarının 2016'da yüzde 20 büyüyeceğini ve satış rakamının 1,5 milyonu aşacağını öngörüyor.

Emlak sektörü 2016'da yüzde 15 büyür!

Altyapıya yönelik dev yatırımlar emlakta alım satımı hareketlendirdi. Uzmanlar bekleyen yatırımcının gayrimenkulde alıma geçiğini söyledi. Mustafa Baygan ise önümüzdeki sene sektörün yüzde 15 büyümesini öngördüklerini belirtti.

2015'te Türkiye yüzde 3.5, inşaat sektörü yüzde 4.5 büyür!

İMSAD Başkanı Dündar Yetişener, "2015 yılında Türkiye'deki ekonomik büyümeyi yüzde 3.5, inşaat sektöründeki büyümeyi yüzde 4.5 ve inşaat malzemesi sektöründeki büyümeyi ise yüzde 4.5-5 öngörüyoruz" dedi.

İnşaat sektörü 2015'te yüzde 4'ye yakın büyür!

TÜRK Ytong Yönetim Kurulu Başkanı Fethi Hinginar, inşaat sektöründe yılın başında yüzde 4.0-5.0 arasında bir büyüme beklediğini, sektörün hedef tutturarak yılı yüzde 4.0'a yakın bir büyüme ile kapatacağını açıkladı.

Böyür Metal adres Haberi

Böyür Metal adres

Böyür Metal İnşaat Kimya Sanayi Ve Ticaret Turizm Limited Şirketi Eyüpsultan’da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Mesut Böyür tarafından kuruldu.

Böyür Metal İnşaat Kimya Sanayi Ve Ticaret Turizm Limited Şirketi konusu:
1-Bilumum hırdavat malzemelerinin pazarlanmasını, ithalatını, ihracatını, toptan alımını satımını yapmaktır. 2-Yurt içi ve yurt dışında her türlü demir, çelik, döküm veya sarıdan mamul cıvata, somun, gijon, bağlantı elemanlarının alımı, satımı, imalatı, ithalatı, ihracatı ve ticaretini yapmak. 3-Her türlü kesici takım malzemelerini almak, satmak, imalatını yapmak. Bu ürünlerin tamir ve bakımlarını yapmak, yedek parçalarını almak, satmak, ithalat ve ihracatını yapmak. 4-Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar, idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu,...