27 / 04 / 2024

Bozcaada Akvaryum Koyuna nasıl gidilir

Bozcaada Akvaryum Koyuna nasıl gidilir

Bozcaada İlçesi'ndeki dünyaca ünlü Akvaryum Koyu'na giden tek yol, koyun gerisindeki arazinin sahibi Kamil Erdoğan tarafından demir kapı konularak araç girişine kapatıldı.

Bandırma, Bozcaada ve Tuzla'da 5 adet arsa satılıyor! Arsa alacaklara müjde! 

Bandırma, Bozcaada ve Tuzla'da yer alan 5 adet arsa satılıyor. Peki 3 ildeki 5 adet arsanın fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Bozcaada Belediyesi'nden satılık iki arsa!

Bozcaada Belediye Başkanlığı Bozcaada Cumhuriyet Mahallesi'nde yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihaleleri 22 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Bozcaada'da imarlı 3 arsa satılıyor! Yüzde 50'sini peşin kalanını 5 taksitle ödeme fırsatı! 

Bozcaada Belediye Başkanlığı, Bozcaada Cumhuriyet Mahallesinde yer alan 3 adet imarlı arsayı yüzde 50'sini peşin kalanını 5 taksitle satıyor. Peki Bozcaada'da yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

2023 yaz tatili istatistikleri açıklandı! İstanbullular en çok Bozcaada için arama yaptı!

Yaz tatili için Haziran, Temmuz ve Ağustos döneminde 4 milyondan fazla kişi Neredekal.com üzerinden tatil araması yaptı. Arama motoru verilerine göre 2023 yazında İstanbullular en çok Bozcaada, Antalya ve Büyükada için arama yaptı.

Bozcaada'da arsa sahibi olabilirsiniz! Belediye 2 adet arsayı satıyor!

Bozcaada Belediye Başkanlığı, Çanakkale ili, Bozcaada ilçesi, Cumhuriyet Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsayı satıyor. Bozcaada'da yer alan arsaların fiyatları ne kadar? İhalesi ne zaman? 

İstanbul Akvaryum giriş ücretleri ne kadar? İşte Florya Akvaryum 17 Haziran 2022 fiyat listesi...

Florya'da konumlanan ve 1.500 çeşit, toplam 15 bin adet kara ve deniz canlısını içinde barındıran Florya Akvaryum'un giriş ücretleri merak konusu oldu! Peki, Florya Akvaryumu giriş ücreti ne kadar? İşte Florya Akvaryum Şenlikköy 17 Haziran 2022 fiyat listesi...

Bozcaada'da kiralık ev fiyatları cep yakıyor!

Kuzey Ege'nin incisi, Türkiye'nin köyü olmayan tek ilçesi Bozcaada, son zamanlarda tatil için tercih edilen gözde yerlerin başında yer alıyor. Bozcaada’da, kış aylarında konutların büyük kısmı boş olsa da kiralık konut bulunmuyor. Adada ev fiyatları cep yakıyor.

Akvaryum Koyu'nun imara açılmak istenmesi tartışmalara neden oldu!

Akvaryum Koyu ile Çanak Limanı arasında yer alan 99 dönümlük bakir arazinin 7 dönümlük bölümünün imara açılmak istenmesi tartışmalara neden oldu...

Bozcaada'da Tiny House'lar yasaklandı!

Bozcaada'da konteyner evlerin ardından ‘Tiny House’ şeklinde isimlendirilen tekerlekli ahşap evlere de yasak geldi. Artık adaya tekerlekli ahşap evlerle giriş yapılamayacak.

Uğurlu Dükkan Bozcaada’da açıldı!

Kafeleri, tasarım mağazaları ve villaları ile dikkat çeken Uğurlu Dükkan şimdi de Bozcaada’da hizmete açıldı.

Çanakkale Bozcaada'daki kaçak yapılar TBMM'de!

Çanakkale'nin Bozcaada ilçesinde bulunan kaçak yapılar meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Türkkan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bozcaada'da ‘Tiny House’lara yasak geldi!

Çanakkale Bozcaada'da konteyner evlerin ardından ‘Tiny House’ olarak bilinen tekerlekli ahşap evlerle de adaya geçişlere yasak geldi. Bozcaada Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz, “Eminim ki tüm ada halkı aldığımız bu kararı destekleyecektir” açıklamasında bulundu.

Bozcaada'daki kentsel dönüşüm planı meclis gündeminde!

Çanakkale'nin Bozcaada ilçesindeki riskli yapılara ve bölgedeki kentsel dönüşüm planının uygulanması meclis gündemine taşındı. CHP'li Ceylan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bozcaada Akvaryum Koyuna nasıl gidilir Haberi

Bozcaada Akvaryum Koyuna nasıl gidilir

Bozcaada'nın dünyaca ünlü koylarından biri olan Akvaryum Koyu'na araçla girilen tek yol demir bir kapı konarak kapatıldı. Bozcaada'daki koyların özel müteşebbislere kiralanmasının gündemde olduğu bugünlerde, araçların kullandığı toprak yol, asfalt yoldan itibaren demir kapıyla kapatıldı. Gördükleri manzara karşısında şaşkına dönen Bozcaadalılar, önce bu duruma bir anlam veremedi.


Ancak, gerçek kısa süre sonra anlaşıldı. Yolu kapatan demir kapının, Akvaryum Koyu'nun gerisindeki yaklaşık 2 bin dönümlük arazinin mülk sahibi olan Bozcaadalı Kamil Erdoğan tarafından yaptırıldığı ortaya çıktı. Akvaryum ve yakınındaki Tuzburun koylarını kiralayıp, gerisindeki kendisine ait olan araziyle birlikte işletmek için Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'ne başvuran Erdoğan da, demir kapıyı kendisinin koyduğunu doğruladı.


Akvaryum Koyu'nun kumsal bölümü dışında çevresindeki tüm arazinin sahibinin babası olduğunu belirten Naci Erdoğan, "Asfalt yolun altında bin dönümün...