28 / 04 / 2024

Bozcaada imar problemi

Bozcaada imar problemi

Çanakkale'nin Bozcaada ilçe Belediye Başkanı CHP'li Hakan Can Yılmaz ve beraberindeki heyet, Çanakkale ile Balıkesir için hazırlanan 1/100 bin ölçekli Çevre Düzeni Planıyla ilgili düşüncelerini Çevre Bakanı'na anlatacaklar.

Murat Kurum'dan son dakika imar açıklaması: İstanbul’da imar problemi kalmayacak!

AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum, afetlere dirençli bir İstanbul yapacaklarını açıklayarak '' Nasıl Üsküdar, Kadıköy, Ümraniye’de yaptıysak, 39 ilçede de milletimizle el ele vereceğiz. İmar problemi kalmayacak” dedi.

Ümraniyeliler depreme dayanıklı konutlarına kavuşuyor!

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Kazım Karabekir Mahallesi ve çevresindeki mahallelerde yaşanan imar probleminin önümüzdeki günlerde çözüleceğinin müjdesini verdi. Başkan Yıldırım, şu an imar problemi yaşanan yerlerin yapılacak projelerle daha değerli bir hale geleceğinden bahsetti.

Bozcaada'da konut problemi sona erecek!

Bozcaada ilçesinde AK Parti Belediye Başkan Adayı Erdoğan Madak, ada sakinleriyle biraraya geldi. Madak, Bozcaada ilçesi için hayata geçirmeyi düşündüğü proje ve çalışmaları anlattı.

Kepez Düdenbaşı'nda imar problemi çözüldü!

Kepez Belediye Başkanı ve Cumhur ittifakı AK Parti Kepez Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü, bölgede mülkiyet, imar problemlerinin çözüldüğünü söyledi.

İçerenköy ve Küçükbakkalköy'ün imar problemi ortadan kalkacak!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım,  İstanbul 1.bölge ittifak adaylarıyla buluştu bir araya geldi. İlçe adayları projelerini, Yıldırım İstanbul vizyonunu anlattı.

Ataşehir'de imar problemi ortadan kalkacak!

Sancaktepe Belediye Başkanı, AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Erdem, “Sancaktepe’de yaptığımız hizmetler, bizim referansımız. Ataşehir’de de imar problemi ortadan kalkacak, vatandaşlar depreme dayanıklı evlerine kavuşacak.” diye açıklama yaptı. 

İstanbul'un ciddi anlamda imar problemi var!

İstanbul'un ciddi anlamda imar problemi olduğunu söyleyen Binali Yıldırım, "Yapıların yüzde 40'tan fazlasında imara aykırılık var, imarsız. Bunları çözmek için İmar Barışı yaptık. İkinci adımda da buradaki değişimi ve dönüşümü gerçekleştireceğiz" dedi...

Beykoz'un imar problemi çözülecek!

31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti Beykoz Belediye başkan adayı olan Murat Aydın, “İstanbul’un incisi olarak adlandırılan Beykoz biraz tozlanmış. Biz imardan istihdama yapacağımız yatırımlarla ilçeyi yeniden partalacağız” dedi

Ataşehir'in imar problemi çözülecek!

Sancaktepe Belediye Başkanı olan İsmail Erdem 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde Ataşehir Belediye Başkan Adayı oldu. Hayata geçireceği hizmetleri anlatan Erdem, ''Ataşehir'in imar problemini çözeceğiz'' diye konuştu.

Beykoz’un imar problemi için kamuoyu yapılanması!

CHP Beykoz Belediye Başkan aday adaylarından Muammer Tonya, bölgedeki imar probleminin kamuoyu yapılanması yapılarak çözüleceğini söyledi.

İmar barışının sağlayacağı faydalar neler?

İmar barışı ile imar ve ruhsat problemi olan yapılar kayıt altına alınıyor. Peki kentsel dönüşüme ciddi bir kaynak yaratan İmar barışının sağlayacağı faydalar neler?

AK Parti kimsenin evini almadı!

AK Parti Büyükçekmece 6. Olağan Kongresi'nde konuşan İBB Başkanı Uysal, "Nerede bir imar problemi varsa seçim öncesi 'AK Parti sizin elinizden evinizi, arazinizi alacak' diyorlar. AK Parti 16 senedir iktidarda ve kimsenin evini almadı ama 1 milyon kişiye ev verdi." dedi.

Orhangazi Yenisölöz'de imar sorunu çözüldü!

Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’ın yeni durağı Yenisölöz Mahallesi’ydi. Başkan Çağlayan, 1999 yılından bu yana yaşanan ve ciddi sorunlara neden olan imar problemi ile ilgili müjdeli haberi de mahallede verdi.

Bozcaada imar problemi Haberi

Bozcaada imar problemi

Çanakkale'nin Bozcaada îlçe Belediye Başkanı CHP'li Hakan Can Yılmaz ve beraberindeki heyet, Çanakkale ile Balıkesir için hazırlanan 1/100 bin ölçekli Çevre Düzeni Planıyla ilgili düşüncelerini Çevre ve Şehircilik Bakanı Idris Güllüce'yle yüze görüşmek için Ankara'ya gitme kararı aldı. Basın üzerinden değil, birebir görüşerek sorunlarını daha iyi anlatabileceklerini belirten Yılmaz, "Bizim plana ve imara tamamen karşı olduğumuz şeklinde bir algı var. 

Ancak isteğimiz planın iptali ya da adanın imara açılması değil. Biz adada yaşamı, çevreyi olumsuz etkileyecek bölgelerdeki yapılaşmaya yönelik endişelerimizden dolayı planın revizyonunu istiyoruz" ifadesini kullandı. 


Habertürk...