17 / 05 / 2024

Bozdağ Hırdavat Nakliyat Yapı adres

Bozdağ Hırdavat Nakliyat Yapı adres

Bozdağ Hırdavat Nakliyat Yapı Malzemeleri Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hakan Bozdağ tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 17 Mart'ta Tuzla, Yayla Mahallesi'nde kuruldu.

Kumsar İnşaat Malzemeleri Hırdavat Nakliyat Elektrik Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kumsar İnşaat Malzemeleri Hırdavat Nakliyat Elektrik Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Selçuk tarafından kuruldu.

Fırst 34 İnşaat Metal Hırdavat Oto Yedek Parça Nakliyat Hafriyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fırst 34 İnşaat Metal Hırdavat Oto Yedek Parça Nakliyat Hafriyat Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Palaz tarafından kuruldu.

Seay Nakliyat İnşaat Hırdavat Elektrik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seay Nakliyat İnşaat Hırdavat Elektrik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de HAsan Armağan tarafından kuruldu.

Yangözlü İnşaat Hırdavat Elektrik Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yangözlü İnşaat Hırdavat Elektrik Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde İbrahim Yağaş tarafından kuruldu.

Fleksi Metal Hırdavat Elektrik Nakliyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fleksi Metal Hırdavat Elektrik Nakliyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Üçler Talay tarafından kuruldu.

Demirali İnşaat Hırdavat Nakliyat Elektrik Elektronik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirali İnşaat Hırdavat Nakliyat Elektrik Elektronik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Demir Ali Dursun tarafından kuruldu.

Lyon 2022 İnşaat Hırdavat Tekstil Nakliyat Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lyon 2022 İnşaat Hırdavat Tekstil Nakliyat Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Oğuzhan Güler tarafından kuruldu.

Altunar İnşaat Metal Hırdavat Endüstriyel Malzemeler Nakliyat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altunar İnşaat Metal Hırdavat Endüstriyel Malzemeler Nakliyat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Özgür Delibaş tarafından kuruldu.

Dragos Grup İnşaat Metal Hırdavat Elektrik Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dragos Grup İnşaat Metal Hırdavat Elektrik Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Duygu Var tarafından kuruldu.

Destanlar Yıkım Hafriyat İnşaat Hırdavat Nakliyat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Destanlar Yıkım Hafriyat İnşaat Hırdavat Nakliyat Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da  500 bin TL sermaye bedeli ile Bektaş Sınağ tarafından kuruldu.

Öz Koray İnşaat Yapı Malzemeleri Hırdavat Nakliyat Pazarlama İthalat İhracat Ve Sanayi Ticaret A.Ş. kuruldu!

Öz Koray İnşaat Yapı Malzemeleri Hırdavat Nakliyat Pazarlama İthalat İhracat Ve Sanayi Ticaret A.Ş. bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Koray Uğurlu tarafından kuruldu.

Taç Yıldız Hırdavat Nakliyat İnşaat Elektrik Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taç Yıldız Hırdavat Nakliyat İnşaat Elektrik Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Algur tarafından kuruldu.

Akbulut Hırdavat Tekstil İnşaat Hafriyat Nakliyat Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akbulut Hırdavat Tekstil İnşaat Hafriyat Nakliyat Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Akbulut tarafından kuruldu.

Bozdağ Hırdavat Nakliyat Yapı adres Haberi

Bozdağ Hırdavat Nakliyat Yapı adres

Bozdağ Hırdavat Nakliyat Yapı Malzemeleri Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hakan Bozdağ tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 17 Mart'ta kuruldu.


Bozdağ Hırdavat Nakliyat Yapı Malzemeleri Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum...