14 / 05 / 2024

Bozdoğan Kemeri hakkında bilgi

Bozdoğan Kemeri hakkında bilgi

1988 yılında Saraçhane'deki Valens Su Kemeri adıyla da bilinen Bozdoğan Kemeri'nin restorasyonuna başlanmış. Başkan Dalan tarafından başlatılan restore çalışmaları 1 yılda tamamlanacakmış ve 1.5 milyar liraya mal olacakmış.

Kira sözleşmesi hakkında bilmeniz gerekenler! Kiracı boşanması durumunda kira sözleşmesi nasıl işler?

Ev sahibi ve kiracılar arasında yaşanan sıkıntılar her geçen gün artarken, kiracıların da bazı durumlar karşısında yasal uygulamalar ile karşı karşıya kalmaları taraflar arasında sorunların oluşmasına neden oluyor. Buna göre eğer kiracı boşanırsa kira sözleşmesi hakkında ev sahibi ne yapmalıdır?

İslam Memiş'ten gram altın hakkında flaş açıklama

Yaklaşan seçimler öncesinde çok sayıda vatandaş bankalardaki parasını çekerek ya altın ya da dolar aldı. Altın uzmanı İslam Memiş'ten gram altın hakkında önemli açıklamalar geldi.

Türk lirası hakkında duyulmamış olay! Tüm dünya bu olaya kilitlendi, yatırımcılar siz de bakın

Türk lirası hakkında flaş gelişmeler yaşanıyor. Rusya Merkez Bankası ülkenin varlık fonunun Çin, Hindistan ve Türkiye'nin yanı sıra diğer bazı ülkelerin para birimlerine yatırım yapmayı planladığı öğrenildi.

İcra ve İflas Kanununda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi!

İcra ve İflas Kanununda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi TBMM'ye sunuldu. Teklif ile asgari ücret karşılığında çalışan kişilerin ücretlerinin haczolunamaması öngörülüyor.

Nazım Erdoğan'dan Taşınmaz Ticareti Hakkında Yönetmelik Değişikliği değerlendirmesi!

sahibindencom Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Nazım Erdoğan, Taşınmaz Ticareti Hakkında Yönetmelik'te gerçekleştirilen düzenlemeye ilişkin, "Ticaret Bakanlığı tarafından yapılan bu düzenlemeyi çok önemli buluyor ve destekliyoruz." dedi.

Çevre ve Şehircilik'in eski 8 çalışanı hakkında gözaltı kararı!

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca, Çevre ve Şehircilik Bakanlığının ihraç edilen 8 personeli hakkında FETÖ soruşturması kapsamında gözaltı kararı çıkarıldı..

Kooperatif genel kurul toplantıları hakkında tebliğ!

Kooperatif ve Üst Kuruluşlarının Olağan Genel Kurul Toplantılarının Birleştirilerek Yapılması Hakkında Tebliğ, 31 Ekim 2017 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlandı.. 

Aydın Bozdoğan'a 20 milyon TL’lik eğitim yatırımı!

Aydın’ın Bozdoğan ilçesine toplamda 20 milyon TL’lik Bozdoğan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi inşa edilecek. 2017 Devlet Yatırım Programına alınan 24 derslikli okulun 2019 yılında hizmete girmesi planlanıyor.

OHAL kapsamında alınması gereken tedbirler hakkında kanun hükmünde kararname!

KHK/670 sayılı Olağanüstü Hal Kapsamında Alınması Gereken Tedbirler Hakkında Kanun Hükmünde Kararname 17 Ağustos 2016 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlandı..

Bulut İnşaat'ın sahipleri hakkında yakalama kararı çıktı!

Teslim etmesi gereken binlerce konut bulunan Bulut İnşaat’ın sahipleri hakkında yakalama kararı çıkarıldı. Temel Bulut, oğlu Volkan Bulut ve şirket çalışanı Mine Turgut’un duruşmalardan kaçtıklarına işaret ederek haklarında yakalama kararı verdi.

Faruk Akdoğan Niğde Efendibey'deki kentsel dönüşüm hakkında bilgi verdi!

Niğde Efendibey kentsel dönüşüm alanında incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'a, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Yiğit eşlik ederek çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Aytaç Durak'ın arazileri hakkında yeni dava açıldı!

Başkanlığı döneminde göl kıyısındaki arazileri düşük fiyatla satın alıp imar geçirerek kat be kat değerlenmesine yol açan Aytaç Durak hakkında yeniden bir iddianame hazırlandı

Aydın Bozdoğan'da asfalt çalışmaları sürüyor!

Aydın Büyükşehir Belediyesi, modern yollar ve kaliteli sürüş sağlamak amacıyla Bozdoğan ilçesinin dört bir yanında asfalt çalışmalarını sürdürüyor.

Bozdoğan Kemeri hakkında bilgi Haberi

Bozdoğan Kemeri hakkında bilgi



1.5 milyarlık restorasyon... Saraçhane'deki Bozdoğan Kemeri'nin restorasyonuna dün başlandı. Bu nedenle düzenlenen törende Anakent Belediye Başkanı Bedrettin Dalan, kemerin 650 metrelik bölümünün 1.5 milyar liraya restore edileceğini açıkladı.


Dalan, tarihi Bozdoğan Kemeri için konuştu


''Artık Roma'nın değil''


Tarihi Bozdoğan Kemeri'nin onarımı nedeniyle düzenlenen törende konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Bedrettin Dalan İstanbul'a yapılan hizmetlere, Yunanlıların şapka çıkardıklarını söyledi.




İSTİHBARAT SERVİSİ


   SARAÇHANE'deki tarihi Bozdoğan Kemeri'nin restorasyonuna başlandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Bedrettin Dalan, ''Bozdoğan Kemeri'ni Romalılar yapmış, biz onarıyoruz. Kemer artık Romalıların...