23 / 07 / 2024

bozkır açılış yılı

bozkır açılış yılı

2016 yılı büyük atılımlar hamlesiyle şantiye alanına dönen Bozkır için açılışlar yılı olacak. Başkanı İbrahim Gün, “Bozkır, artık kenarda değil hayatın tam ortasında olacak” dedi.

Konya Bozkır’a yöresel mimaride 112 konut!

TOKİ tarafından Konya’nın Bozkır İlçesi, Demirasaf Mahallesi’nde hayata geçirilecek olan 112 konutun ihale süreci tamamlandı.

Konya Bozkır Şehir Konağı açıldı!

Konya Büyükşehir Belediyesi'nin Bozkır’a kazandırdığı şehir konağı, restore edilen eski hükümet konağı ve Bozkır Belediyesi tarafından yaptırılan belediye ek hizmet binası vatandaşların hizmetine açıldı.

2016 yılı Bozkır için açılışlar yılı olacak!

2016 yılı büyük atılımlar hamlesiyle şantiye alanına dönen Bozkır için açılışlar yılı olacak. Başkanı İbrahim Gün, “Bozkır, artık kenarda değil hayatın tam ortasında olacak” dedi.

Forum Diyarbakır AVM ne zaman açılıyor?

Multi Turkey'in ülke genelindeki 15'inci alışveriş merkezi Forum Diyarbakır, 27 Mayıs'ta kapılarını açıyor. Altındağ Gayrimenkul Yatırım Geliştirme İnşaat şirketinin yüzde 50 ortaklığıyla hayata geçen Forum Diyarbakır açılışa gün sayıyor..

Konya Bozkır'a anıt meydanı ve kapalı pazar inşa edilecek!

Konya Bozkır’a çok amaçlı, Kapalı Pazar Alanı ve Anıt meydan Düzenlemesi, yapılıyor. 30 mart yerel seçimler öncesinde Bozkır Belediye Başkanı, Bozkır halkının isteği üzerine bir kapalı pazar alanı sözü vermişti..

Diyarbakır havalimanı mayısta açılıyor!

Bölge ekonomisine, turizmine büyük katkı verecek olan 5 milyon kapasiteli Diyarbakır Havalimanı, mayısta hizmete açılıyor. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Mehdi Eker, "seçimlerden önce açıyoruz" dedi.

Tarım arazileri nasıl imara açılır?

Belediye sınırları içerisinde yer alan üzerine yapı inşa edilmesi için ayrılan toprak bütünü ise arsa olarak nitelendiriliyor. Peki, tarım arazileri imara açılarak arsa olabilir mi? Tarım arazileri nasıl imara açılır?

Kamulaştırmasız el atma davası nasıl açılır?

İdareler kimi zaman, kamulaştırma kararı almadan özel mülkiyette bulunan taşınmaz mallara el koyabiliyor. Bu gibi durumlarda dava açılabiliyor. Peki, kamulaştırmasız el atma davası nasıl açılır?

Kira tespit davası ne zaman açılır?

Kira sözleşmelerinde kira bedelinin belirlenmesi dışında, kiracı aleyhine değişiklik yapılamıyor. Kira bedelinin belirlenmesine ilişkin dava açılabiliyor. Peki, kira tespit davası ne zaman açılır? Nasıl açılır?

10 yıllık kiracı tahliye davası nasıl açılır?

Kiracılık esaslarının düzenlendiği Borçlar Kanununun 1 Temmuz 2014 tarihinde yürürlüğe giren uygulaması ile 10 yılını dolduran kiracılar gerekçe gösterilmeden tahliye edilebiliyor. Peki, 10 yıllık kiracı tahliye davası nasıl açılır?

Kira bedelinin artırılması davası nasıl açılır?

Taşınmaz mal kiralamalarında taraflar arasında yapılan kira sözleşmelerinde kira bedelinin belirlenmesi dışında, kiracı aleyhine değişiklik yapılamıyor. Peki, kira bedelinin artırılması davası nasıl açılır?İşte yanıtı..

İntifa hakkının kaldırılması davası nasıl açılır?

İntifa hakkı, taşınırlar, taşınmazlar, haklar veya bir malvarlığı üzerinde kurulabilir. Sözleşmeyle tesis edilen intifa hakkının kaldırılması için dava açılabiliyor. Peki, intifa hakkının kaldırılması davası nasıl açılır?

Kiracının tahliye davası nereye açılır?

Gayrimenkul sahibinin kiracısının tahliyesini isteyebilmesi için bazı haklı gerekçelerin söz konusu olması gerekiyor. Peki, kiracının tahliyesi için nasıl dava açılır? Kiracının tahliye davası nereye açılır?

bozkır açılış yılı Haberi

bozkır açılış yılı

2016 yılı büyük atılımlar hamlesiyle şantiye alanına dönen Bozkır için açılışlar yılı olacak. “Hanımlar Lokali, Kapalı Pazar, Gençlik Merkezi, Çay kenarı Düzenlemesi, Anıt Alanı, Mezbahane gibi büyük yatırımların tamamının 2016’da açılacağını kaydeden Belediye Başkanı İbrahim Gün, “Bozkır, artık kenarda değil hayatın tam ortasında olacak” dedi. 


BOZKIR ADETA BİR ŞANTİYE ALANI


Bozkır'ın, atılan temellerle son birkaç yıl içinde adeta bir şantiye alanına döndüğünü kaydeden Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün,  projelerin büyük bir bölümünün 2016 yılı içinde tamamlanacağını ve 2016’nın açılışlar yılı olacağını belirtti.


Son yerel seçimler ve Büyükşehir Yasasıyla birlikte büyük bir atılım gerçekleştiren Bozkır’ın adeta çehre değiştiriyor. Alt yapı ve diğer hizmetlerle bir şantiye alanına dönen Bozkır artık geleceğe daha umutlu bakıyor. Devam eden, proje aşamasındaki ve yapılan hizmetler konusunda bilgi veren...