10 / 05 / 2024

bozkır atılım atımlar hamlesi

bozkır atılım atımlar hamlesi

2016 yılı büyük atılımlar hamlesiyle şantiye alanına dönen Bozkır için açılışlar yılı olacak. Başkanı İbrahim Gün, “Bozkır, artık kenarda değil hayatın tam ortasında olacak” dedi.

Kürşat Tuncel ile Zenginlik Seminerleri 18 Nisan'da başlıyor! 

Kürşat Tuncel ile birlikte gayrimenkul yatırımının temel prensiplerini, başarılı bir iş modelinin nasıl oluşturulabileceğini ve bu yatırımların sürdürülebilir yönetim seklini konuşacakları ' Kürşat Tuncel ile Zenginlik Seminerleri' 18 Nisan günü başlıyor.

Vatandaş gayrimenkulden vazgeçti, yatırım amaçlı konut alımları düştü!

TÜİK'in verilerine göre Türkiye genelinde konut satışları Kasım ayında düştü. Konut fiyatlarındaki artış vatandaşların yatırım tercihini değiştirdi. Yatırım amaçlı konut alımları düştü...

Smartdetect Sensör Yazılım Üretim Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Smartdetect Sensör Yazılım Üretim Ve Pazarlama Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Aleksander Dudnık, Evgenııa Dudnık ve Irına Sotnıchenko Oktay ortaklığında kuruldu.

Atılım Vinç Ve Platform Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Atılım Vinç Ve Platform Hizmetleri Limited Şirketi Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Alkan ve Kalender Ernur ortaklığında kuruldu.

TL'nin değeri her geçen gün erozyona uğruyor! Peki paradan sıfır atılır mı? İslam Memiş'ten olay yorum

İslam Memiş, BTCHaber’de yer alan yazısında son dönemde gündeme gelen "Paradan sıfır atılır mı?" tartışmasını kaleme aldı. İşte İslam Memiş'in o yorumu...

Ankara Atılım Üniversitesi Akademik Personel alımı yapacak! İşte kadro dağılımı ve başvuru şartları…

Ankara Atılım Üniversitesi Akademik Personel alımı yapacağını duyurdu. İşte kadro dağılımı ve başvuru şartları…

Keskin Atılım İnşaat Yapı Turizm Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keskin Atılım İnşaat Yapı Turizm Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Burak Keskin tarafından kuruldu.

Atılım Üniversitesi Öğretim Üyesi alıyor! Akademisyenler ve akademisyen adayları kaçırmasın!

Atılım Üniversitesi Öğretim Üyesi alacağını duyurdu. Akademisyenler ve akademisyen adayları bu ilanı araştırıyor. İşte kadro dağılımı ve detaylar…

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'nin tamamını kuşatan yeni bir şehircilik atılımını başlattık!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sincan Lale Meydanı'nda "İlk Evim, İlk İşyerim Projesi İlk Temel Atma Töreni"nde yaptığı açıklamada, bgün itibarıyla Türkiye'de artık illerimizin, ilçelerimizin tamamını kuşatan yeni bir şehircilik atılımını başlattıklarını kaydetti.

Bandrollere darphane güvencesi geliyor! Artık dolandırıcılık yapamayacaklar

Yeni nesil bandrol dönemine adım atıldı. Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü tarafından kullanılan yeni nesil bandrollerin dolandırıcılıklara karşı gelmek. İşte detaylar…

Kürşat Group İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Yatırım Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kürşat Group İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Yatırım Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Kürşat Bay tarafından kuruldu.

Atılım Norm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atılım Norm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Taner Cengiz tarafından kuruldu.

Atılım Dönüşüm Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atılım Dönüşüm Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Oğuz Karğın tarafından kuruldu.

bozkır atılım atımlar hamlesi Haberi

bozkır atılım atımlar hamlesi

2016 yılı büyük atılımlar hamlesiyle şantiye alanına dönen Bozkır için açılışlar yılı olacak. “Hanımlar Lokali, Kapalı Pazar, Gençlik Merkezi, Çay kenarı Düzenlemesi, Anıt Alanı, Mezbahane gibi büyük yatırımların tamamının 2016’da açılacağını kaydeden Belediye Başkanı İbrahim Gün, “Bozkır, artık kenarda değil hayatın tam ortasında olacak” dedi. 


BOZKIR ADETA BİR ŞANTİYE ALANI


Bozkır'ın, atılan temellerle son birkaç yıl içinde adeta bir şantiye alanına döndüğünü kaydeden Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün,  projelerin büyük bir bölümünün 2016 yılı içinde tamamlanacağını ve 2016’nın açılışlar yılı olacağını belirtti.


Son yerel seçimler ve Büyükşehir Yasasıyla birlikte büyük bir atılım gerçekleştiren Bozkır’ın adeta çehre değiştiriyor. Alt yapı ve diğer hizmetlerle bir şantiye alanına dönen Bozkır artık geleceğe daha umutlu bakıyor. Devam eden, proje aşamasındaki ve yapılan hizmetler konusunda bilgi veren...