28 / 04 / 2024

bozkır şehir konağı açılış

bozkır şehir konağı açılış

Konya Büyükşehir Belediyesi'nin Bozkır’a kazandırdığı şehir konağı, restore edilen eski hükümet konağı ve Bozkır Belediyesi tarafından yaptırılan belediye ek hizmet binası vatandaşların hizmetine açıldı.

TOKİ Kırşehir Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Kırşehir İli Mucur İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 28 Haziran 2018 tarihinde saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ Kırşehir Mucur Hükümet Konağı ihalesi 28 Haziran'da!

Kırşehir İli Mucur İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 28 Haziran 2018 tarihinde saat 14:00'de gerçekleştirilecek.

Konya Karapınar Şehir Konağı hizmete açıldı!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşaatı tamamlanan Karapınar Şehir Konağı düzenlenen törenle hizmete açıldı.

TOKİ'den Kırşehir Mucur'a hükümet konağı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırşehir Mucur Hükümet Konağı projesinin inşası için 19 Haziran tarihinde ihaleye çıkıyor.

Konya Akören Şehir Konağı'nın temeli atıldı!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Konya Büyükşehir Belediyesi, Akören Şehir Konağı'nın temelini attı.

Konya Hüyük Şehir Konağı’nın temeli atıldı!      

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Hüyük ilçesine kazandırılan yatırımlarda incelemeler yaparak ilçeye kazandırılacak şehir konağının temel atma törenine katıldı. 

Konya Güneysınır Şehir Konağı açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Konya Büyükşehir Belediyesi, Güneysınır'a bir şehir konağı inşa etti.

Konya Bozkır Şehir Konağı açıldı!

Konya Büyükşehir Belediyesi'nin Bozkır’a kazandırdığı şehir konağı, restore edilen eski hükümet konağı ve Bozkır Belediyesi tarafından yaptırılan belediye ek hizmet binası vatandaşların hizmetine açıldı.

Konya Kadınhanı Şehir Konağı'nın temeli atıldı!

Kentteki yatırımlarına tam gaz devam eden Konya Büyükşehir Belediyesi Kadınhanı İlçesi’nde hayata geçireceği şehir konağı ve yeni otogarın temelini attı.

Kırşehir Ahi Konağı için imzalar atıldı!

2016-2017 yatırım programı kapsamında Kaman Belediyesi ile Kırşehir İl Özel İdaresi arasında Kaman Ahi Konağı Kültür Evi arsa tahsis sözleşmesi imzalandı.

Konya Akşehir Şehir Konağı hizmete açıldı!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan ve Aile Sanat ve Eğitim Merkezi olarak kullanılacak Akşehir Şehir Konağı’nın açılışı geçtiğimiz gün gerçekleşti.

Konya Bozkır Şehir Konağı'nda sona gelindi!

Konya Büyükşehir Belediyesi, ilçelerin sosyal hayatına katkı sağlamak amacıyla şehir konakları yapmaya devam ediyor. Bozkır’da yapımı son aşamaya gelen şehir konağı 3 milyon liraya mal olacak.

Güneysınır Şehir Konağı Konya'ya değer katacak!

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin Güneysınır’da yapımını sürdürdüğü şehir konağı, yüzme havuzu, spor salonları, meslek edindirme kursları ve çok amaçlı salonlarla ilçeye değer katacak.

bozkır şehir konağı açılış Haberi

bozkır şehir konağı açılış


Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Bozkır Şehir Konağı ile restore edilen eski hükümet konağı ve Bozkır Belediyesi tarafından yaptırılan belediye ek hizmet binasının açılışı yapıldı.

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin İlçe Buluşmaları kapsamında binlerce vatandaşın coşkulu katılımı ile gerçekleşen program, 15 Temmuz’u anlatan video klip ve ilçe yatırımlarını anlatan tanıtım filmi ile başladı.


3 YILDA ÇOK GÜZEL İŞLER YAPILDI


Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, Yeni Büyükşehir Yasası sonrası ilçenin önemli yatırımlar kazandığını belirterek, “Büyükşehir Belediye Başkanımız ve ekibiyle Bozkır’ı en iyi nasıl kalkındırırız, bunun çarelerini aradık. 3 yılda çok güzel işler yaptık. Bu güzellikleri hep birlikte her zaman yaşamaya devam edeceğiz” dedi.


BOZKIR’A TÜRKİYE’NİN PARLAYAN YILDIZLARINDAN BİRİ YAPACAĞIZ


Bozkırlıların coşkulu alkışları arasında kürsüye gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Yeni Büyükşehir Yasası sonrası Bozkır’a 51 milyon...