15 / 05 / 2024

Bozoklar Tuğra Çelik Yapı adres

Bozoklar Tuğra Çelik Yapı adres

Bozoklar Tuğra Çelik Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Neslihan Genç tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 3 Nisan'da Bağcılar, Güneşli, Hürriyet Mahallesi'nde kuruldu.

Kiracılara tahliye şoku: Kira bedeliniz bu rakamdan düşükse itiraz edemiyorsunuz! Mahkeme karar verdi!

Ev sahibi ve kiracı anlaşmazlıklarında her gün yeni bir gelişme yaşanıyor. Son örnek Antalya'nın Alanya ilçesinde yaşayan kiracı Tuğra Köklen oldu. Kira bedeli düşük olan Köklen, tahliye kararına itiraz edemedi. İşte ayrıntılar...

Depremden önce 5 milyon konutun yenilenmesi gerekiyorken şu an bu sayı 5 milyon 700 bini buldu!

Cushman&Wakefield Yönetim Kurulu Başkanı Tuğra Gönden Türkiye’de arz talep dengesinin bozulduğunu vurgularken, yüksek faizlerin ve kredilere erişim sorununun yeni yatırımları engellediğini söyledi. Gönden, ayrıca, kentsel dönüşümün en öncelikli konu olduğunu da paylaştı.

Tuğrul Fadıllıoğlu kimdir? Hangi üst düzey görevleri yürüttü? Arçelik’te hangi alanda çalışıyor?

Tuğrul Fadıllıoğlu nerede okudu? Arçelik'te hangi görevleri yürüttü? Hangi şirketlerin üst düzey yöneticiliğini yaptı? İşte Tuğrul Fadıllıoğlu hakkında merak edilen tüm detaylar...

Beyaz eşya fiyatları uçtu! Arçelik’te en uygun buzdolabı fiyatı belli oldu! İşte 25 Ocak 2023 fiyat listesi…

Beyaz eşya devi Arçelik’te en uygun buzdolabı fiyatı ne kadar? No Frost hızlı dondurma özelliğiyle en ucuz buzdolabı 454270 MB modelli buzdolabı oldu. Peki ürünün fiyatı ne kadar? İşte 25 Ocak 2023 fiyat listesi…

Genç Tuğra Gemi İnşa İnşaat Nakliye Hırdavat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Genç Tuğra Gemi İnşa İnşaat Nakliye Hırdavat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Genç Tuğra Gemi İnşa İnşaat Nakliye Hırdavat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Tuzla'da yapıldı.

Buğra Hırdavat Demir Çelik Metal Tekstil Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Buğra Hırdavat Demir Çelik Metal Tekstil Ve Sanayi Limited Şirketi Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile İhsan Buğra Yüksel tarafından kuruldu.

Bir Tuğra Yapı Malzemeleri Hırdavat Gıda Tekstil Limited Şirketi kuruldu!

 Bir Tuğra Yapı Malzemeleri Hırdavat Gıda Tekstil Limited Şirketi Ümraniye'de Mehmet Demiray tarafından kuruldu.

2m Güçlendirme Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

2m Güçlendirme Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş’ta Eyüp Bingöl ve Tuğra Tuzcu ortaklığında kuruldu.

Tgr Yapı Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tgr Yapı Mühendislik Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de Osman Tuğra tarafından kuruldu.

Arçelik'ten Babalar Günü'ne özel tıraş makinelerinde dev indirim! 17 Haziran 2022 fiyat listesi...

Arçelik'ten Babalar Günü'ne özel tıraş makinelerinde dev indirim başladı. Peki Arçelik'te tıraş makinesi fiyatları kaç lira? İşte 17 Haziran 2022 fiyat listesi...

Özelleştirme İdaresi'nden Ankara'da dev taşınmazın satışına onay çıktı! İşte yeni sahipleri

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), Ankara İncek'te 2 bin 680 metrekare yüzölçümlü taşınmazın 9 milyon 550 bin lira bedelle en yüksek teklifi veren Altınova Tuğra İnş. ve Şüheda Konaç Ortak Girişim Grubu'na satılmasına onay verdi.

Tuğra Şehircilik Ve Harita Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tuğra Şehircilik Ve Harita Sanayi Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da Doğuhan Çamur tarafından kuruldu.

Mat Group İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mat Group İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi  Başakşehir’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Eymen Tuğra tarafından kuruldu.

Bozoklar Tuğra Çelik Yapı adres Haberi

Bozoklar Tuğra Çelik Yapı adres

Bozoklar Tuğra Çelik Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Neslihan Genç tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 3 Nisan'da kuruldu. 


Bozoklar Tuğra Çelik Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1) Metal ve alaşımlarını eritmek, izabe etmek, şekillendirmek suretiyle; işlemek, mamul veya yarı mamul olarak ithal etmek, ihraç etmek, toptan ve perakende satmak. 2) Demir ve demir ürünleri, çelik ve çelik ürünleri, paslanmaz çelik, bakır, galvaniz, PVC ve asbestken mamul boru, kapı pencere, kereste ve benzeri inşaat ile ilgili her türlü emtia alımı, satımı,imalatı, ithalatı ve ihracatını yapmak. 3) Şirket her türlü çelik ve ahşap kapı imalatı, toptan ve perakende alımı, satımı ithalat ve ihracatını yapmak. 4) Her türlü çelik ve mobilya kapılarının kilit ve benzeri aksesuar malzemelerinin alım,...