05 / 05 / 2024

boztepe kuran kursu

boztepe kuran kursu

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu 25 yıllığına Trabzon İl Müftülüğüne tahsis edilen Boztepe Kur’an Kursu'nu inceledi.

Sancaktepe Hacı Ahmet Bıyık Cami inşaat ihalesi 4 Şubat'ta!

Sancaktepe Hacı Ahmet Bıyık Cami ve Kuran Kursu inşaat ihalesi İstanbul Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Yapı İşleri Müdürlüğü tarafından 4 Şubat'ta yapılacak...

Mustafa Kuran kimdir?

Asrın Konakları projesini hayata geçiren Kuran Şirketler Topluluğu'nun kurucusu Avukat Mustafa Kuran kimdir? Mustafa Kuran, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Kuran Yapı konkordato talebinde bulundu!

Asrın Konakları Marina ve Asrın Konutları projelerine imza atan Kuran Yapı konkordato talebinde bulundu. Şirkete 17 Ağustos 2018 tarihinden itibaren 3 ay süre ile geçici mühlet verildi...

Muradiye Belediyesine ait 4 katlı bina için yıkım kararı!

Rize Muradiye beldesinde belediyeye ait içerisinde kiralık iş yerleri ve Kuran kursu yer alan 4 katlı binanın yıkımına karar verildi.

Ordu Boztepe'ye 8 kilometrelik merdiven geliyor!

Ordu Boztepe'ye merdivenle çıkılabilmesi için proje hazırlandı. 12 bin 500 basamaklı merdivennin ihalesi yakında yapılacak.

Cami, okul ve yurt yaptıran KDV ödemeyecek!

Hükümet, Katma Değer Vergisi (KDV) kanununda önemli değişiklikler getiren yasa tasarısını Meclis’e sundu. Buna göre  cami ya da Kuran kursu gibi inşaatları yapanlar, aldıkları mal ve hizmetler için KDV ödemeyecek.

Adıyaman Kahta'da emlak danışmanlığı kursu açıldı!

Adıyaman’ın Kahta ilçe Halk Eğitimi Merkezi tarafından bölgedeki yoğun istek üzerine Emlak Danışmanlığı Kursu açıldı. 

Kuran İnşaat iki projesiyle CNR Emlak 2017’de!

Asrın Konutları ve Asrın Konakları projelerindeki son konutların satışlarına devam eden Kuran İnşaat CNR Emlak 2017’ye katıldı. 

Trabzon Boztepe'deki otel imara uygundur!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon’un Ortahisar ilçesi Boztepe Mahallesi’nde inşası devam eden otel yatırımını değerlendirdi.

Kuran Proje Geliştirme İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kuran Proje Geliştirme İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Hüseyin Kuran tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Menemen Ticaret Odası'nda emlak danışmalığı kursu!

Menemen Ticaret Odası ve Menemen Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile birlikte ortaklaşa gerçekleştirilen Emlak Danışmanlığı Kursu bir aylık eğitimini tamamlandı.

TOKİ Kırşehir Boztepe Konutları'nın ihalesi yapıldı!

TOKİ tarafından Kırşehir’in Boztepe İlçesi, Bağbaşı Mahallesi’nde hayata geçirilecek olan 122 tarımköy konutunun ihalesi yapıldı.

TOKİ Kırşehir Boztepe 122 tarımköy konut ihalesi 21 Ağustos'ta!

TOKİ Kırşehir Boztepe 122 adet tarımköy konutu, 1 adet ticaret merkezi ve 1 adet büfe inşaat ihalesi 21 Ağustos'ta yapılacak.

boztepe kuran kursu Haberi

boztepe kuran kursu


Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Boztepe Kur’an Kursu'nu inceledi. 


Başkan Gümrükçüoğlu yaptığı açıklamada “Şehir merkezimizde, Boztepe’mizde böylesi bir esere ihtiyaç duyuluyordu. Yaptığımız çalışma ile bu ihtiyaca cevap vermiş olduk. Müftülüğümüz tarafından kursumuzda başlanılan eğitim-öğretim faaliyetlerine devam ediliyor. Nesillerimiz, son derece modern, pırıl pırıl bir ortamda Kur’an öğreniyor. Tüm imkânlarımızla Trabzon’umuzdaki eğitim kurumlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.


40 yataklı olarak inşa edilen Kur’an Kursu binasının bodrum katlarında 40 araçlık otopark mevcut. 1 milyon 689 bin TL’ye mal olan kuran kursu 2 bodrum, zemin, 3 normal kat ve çatı katından oluşuyor.


Trabzon Büyükşehir...