04 / 05 / 2024

bozüyük 9 Mahalle’ye 9 Mahalle Konağı

bozüyük 9 Mahalle’ye 9 Mahalle Konağı

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’nın “9 Mahalle’ye 9 Mahalle Konağı” projesi kapsamında Çarşı Mahalle’ye yapılacak Mahalle Konağının yapım çalışmaları başladı.

Türkiye'de işsizlik oranı yüzde 9,2'ye geriledi! Ocak 2014'ten bu yana en düşük oran!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan resmi rakamlara göre, Türkiye'de işsizlik oranı, Ağustos yaında bir önceki aya göre 0,2 puan azalış gösterdi ve yüzde 9,2'ye geriledi. Söz konusu bu oran, 2014 yılının Ocak ayından bu yana en düşük işsizlik oranı şeklinde kayıtlara geçti.

Bilecik Bozüyük'te 8.3 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Ankara 21. İcra Dairesi, Bilecik ili, Bozüyük ilçesi, Yeni Mahalle, 355 ada 52 parselde yer alan gayrimenkulleri 8 milyon 345 bin 500 TL'ye satıyor...

Bozüyük'te 19.5 milyon TL'ye icradan satılık 4 bina!

Bozüyük İcra Dairesi, Bilecik il, Bozüyük ilçesinde bulunan 4 binayı satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedeli 19 milyon 532 bin 247 TL olarak belirlendi...

Bozüyük 4 Eylül Mahalle Konağı'nın inşaatı başladı!

Bilecik Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, proje tadilatı nedeniyle inşaatına ara verilen ve yapılan revizyon ile daha kullanışlı hale getirilen 4 Eylül Mahalle Konağı’nın inşaatına yeniden başlandı.

Bozüyük'te kentsel dönüşüm adım adım ilerliyor!

Bilecik Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı tarafından Çarşı Mahallesi’nde başlatılan Çarşı Mahalle Kentsel Dönüşüm Projesi'nde çalışmalar hızla sürüyor.

Bilecik Bozüyük Devlet Hastanesi'nin ihalesi tamamlandı!

Bilecik'in Bozüyük İlçesi Yeşilkent Mahallesi’ne yapılacak olan Bozüyük Devlet Hastanesi'nin ihalesi gerçekleşti. İhalesi tamamlanan hastanenin inşaatına en kısa sürede başlanacak.

Bilecik Bozüyük'te 46.9 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Bilecik İli, Bozüyük İlçesi, Yeni Mahalle, Yaftı Mevkii'nde yer alan fabrika ve müştemilatı 46 milyon 906 bin 823 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Bozüyük'te 46.9 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Bilecik İli, Bozüyük İlçesi, Yeni Mahalle, Yaftı mevkiinde yer alan fabrika ve müştemilatı vasıflı gayrimenkul 46 milyon 906 bin 823 TL bedel ile icradan satışa çıkarılıyor. 

Bozüyük'e engelli yaşam merkezi yapılmalı!

Bozüyük Engelliler Dayanışma Derneği Başkanı İsmail Çelik, dernek olarak üye sayılarının artmasıyla birlikte etkinliklerinin de arttığını belirterek, engelli yaşam merkezinin artık bir ihtiyaç haline geldiğini söyledi.

Akiş GYO Bozüyük'teki arsasını 190 milyon TL'ye satıyor!

Akiş GYO, Bilecik Bozüyük'ün Yeni Mahalle bölgesinde yer alan arsasını 190 milyon TL + KDV bedelle satacak.

TOKİ Bilecik Bozüyük sözleşme işlemleri başladı!

TOKİ Bilecik Bozüyük sözleşme işlemleri bugün başladı. Toplamda 197 adet dairenin emekliler için satışa çıkarıldığı TOKİ Bilecik Bozüyük projesinde ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanıyor.

Bilecik Bozüyük TOKİ 2. Etap Konutları'nın kuraları çekildi!

Bilecik Bozüyük'te yapımı tamamlanan 2. etap TOKİ konutlarında 3.’üncü etap konut satışları için başvuruların sona ermesiyle birlikte kur’a çekimi yapıldı. Kur’ada ismi çıkan vatandaşlar 20-29 Nisan tarihleri arasında sözleşme imzalayacak.

Emekli TOKİ Bilecik Bozüyük kura çekilişi sonuçları!

TOKİ Emekli Bilecik Bozüyük projesinde daire seçenekleri 2+1 şeklinde tasarlandı. Projedeki satılık daireler için kura çekilişi bugün yapıldı. İşte Emekli TOKİ Bilecik Bozüyük kura çekilişi sonuçları...

bozüyük 9 Mahalle’ye 9 Mahalle Konağı Haberi

bozüyük 9 Mahalle’ye 9 Mahalle Konağı

Yapılan açıklamaya göre; Çarşı Mahalle kanal boyu Fen Lisesi Mevkii’ne yapılan konağın yapım çalışmaları kapsamında temel kazısı yapılarak, gre betonu atıldı. Su yalıtım çalışmalarının yapıldığı inşaat alanı temel için hazır hale getiriliyor. Bozüyük’ün 5. Mahalle konağı olacak Mahalle Konağı toplam alanı 661 metrekareden oluşurken 2 katlı ve asansörlü olarak planlandı. Bina içerisinde Kütüphane, Kent Konseyi odaları, Muhtarlık, Fitness Salonu, Mescit ile bay ve bayan abdesthane yer alacak. Geçtiğimiz günlerde Yediler Mahallesi’ne yapılacak Mahalle Konağı’nın da yapım çalışmalarına başlanmış, geniş katılımlı bir tören ve hayır duaları eşliğinde temeli...